Ясновидци/Врачки - 15-та тема

• 159 205
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Някой да има точният адрес на Цеца от Надежда.

гр. София,
ж.к. Надежда 2
ул. "Екзарх Стефан" № 63

Най-удобно е да се слезе на метростанция "Надежда". От там си за 3 минути до нея.
Съжалявам, че не можах да те упътя по-рано, но ...... така се получи и не можах да влизам тук

# 361
Здравейте, отдавна не съм писала тук просто, защотонямах време. Но искам да споделя нещо - от позицията на времето мога да кажа, че Цецка от "Надежда" няма никаква познаваемост. Когато бях при нея преди няколко месеца тя успя да налучка някои неща за ситуацията в момента, но нищо друго в бъдещето не се случи - а сроковете отдавна минаха. Най - лошото е, че аз я препоръчах тук, във форума, за което се извинявам.

Аз съм ти МНОГО БЛАГОДАРНА, че си препоръчала Цеца тук. За сега от нея и още 3 от анкетата съм доволна. Доколкото виждам в анкетата и форума и други са доволни от Цеца.  Разбира се има и недоволни, но при всеки е така. Ето например много съфорумки са доволни от Пепа от Хаджи Димитър, но при мен тя се представи много слабо. Така че давайте още адреси и телефони   Mr. Green всеки сам си преценява сам за себе си при кого да ходи и дали е доволен. Всичко е въпрос на личен избор и никого не караме насила нали така  Hug

# 362
Ами пита ме само цвета на очите и после реди картите. И аз исках да питам конкретен въпрос но тя каза да й кажа само цвета на очите и нищо друго. За сегашната ситуация доста точно описа нещата а аз не й бях споменавала обсолютно нищо преди сеанса . Гледането всъщност отговори на въпроса който имах. За бъдещето мога само да чакам и да видя какво ще стане. От момичетата във форума знам че картите таро предсказшат близкото бъдеще (няколко месеца напред)

Цеца не гледа на таро, а на обикновени карти. От онези, с които се играе белот, но не всичките 52 карти, а по-малко. За първи път обаче чувам, че може и по телефон  newsm78 Щом и по телефона ти е познала  Peace

# 363
 БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПОДКРЕПАТА  Hug
 КУТИЯТА МИ Е ПРАЗНА ВЕЧЕ

Последна редакция: сб, 02 фев 2013, 21:41 от Lucky_star

# 364
Ами пита ме само цвета на очите и после реди картите. И аз исках да питам конкретен въпрос но тя каза да й кажа само цвета на очите и нищо друго. За сегашната ситуация доста точно описа нещата а аз не й бях споменавала обсолютно нищо преди сеанса . Гледането всъщност отговори на въпроса който имах. За бъдещето мога само да чакам и да видя какво ще стане. От момичетата във форума знам че картите таро предсказшат близкото бъдеще (няколко месеца напред)

Цеца не гледа на таро, а на обикновени карти. От онези, с които се играе белот, но не всичките 52 карти, а по-малко. За първи път обаче чувам, че може и по телефон  newsm78 Щом и по телефона ти е познала  Peace

Simple Smile Благодаря. Аз незнаех че е на обикновенни карти нали беше по телефона пък и не я питах.
Но поне по предсказанията й бяха за близко бъдеще. Да видим какво ще излезе.
Радвам се че си отново на линия  Hug

# 365
някой чувал ли е за Кадън Ходжа Айнур  варненско изчетох зя нея в гугъл но все още не намирам отзиви от хора които са я посетили

# 366
VAJNO, изчисти си кутията

# 367
Момичета,
на някоя от вас Цеца да е казвала за някакъв ритуал или за билки които да са действали?  newsm78

# 368
Момичета,
на някоя от вас Цеца да е казвала за някакъв ритуал или за билки които да са действали?  newsm78

Не се съгласявай, нямат ефект и двете

# 369
VAJNO, изчисти си кутията

Готово Hug

# 370
Здравейте момичета, разгледах голяма част от солидната информация по темата за врачките, но не видях да е коментирана една, която жизнено важно ме интересува. Някой ходил ли е при ПараМария от Варна?! Силно се надявам да ми кажете мнението си...наистина ми е важно да знам до колко са реални прогнозите и... Благодаря предварително  Rolling Eyes

# 371
Момичета доста ме питат как става плащането при Цеца по телефона та реших да пиша.
Първоначално като я питах за по телефона тъй като не живея в България тя каза че не гледа вече по телефон тъй като други момичета живеещи извън България май са я заблуждавали и после не са й плащали. Затова за да я убедя й казах че първо ще й преведа парите (20 лева ми иска) и после може да ми гледа. Преведох й ги чрез money gram а може и western union.
После й казах номера за да си ги получи и уговорихме да ми гледа сутринта по телефона.  Peace
Беше доста разбрана. Трябва да кажа че не успя да си прибере парите тъй като банката затворила но дано днес да успее че ми е гузно така.

# 372
  • София
Здравейте,
знае ли се нещо  Елена Вълканова от Тополово, Пловдивска област?

# 373
Здравейте. Да попитам как протича разговора с Емилия по скайп  въпроси ли и задавате и тя отговаря или тя направо почва с нещата. Имам час за другата събота. И така има ли доволни от тези който скоро се свързваха с нея.

# 374
Здравейте. Да попитам как протича разговора с Емилия по скайп  въпроси ли и задавате и тя отговаря или тя направо почва с нещата. Имам час за другата събота. И така има ли доволни от тези който скоро се свързваха с нея.

Разказваш й ситуацията и после задаваш въпроси.

Общи условия

Активация на акаунт