Професионални серии за коса - тема 47

• 40 918
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас / София
Гледах по телевизията една реклма на Alfaparf и казаха, че се предлагат и в аптеките Simple Smile

# 571
# 572
  • София
Момичета препоръчайте ми маска или омекотяващ балсам.
С много гъста коса съм,боядисана , суха и ужасно твърда.

Наистина този балсам на Филип Кингсли е страхотен - http://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/moisture--silno-hidra … ure-extreme-75-ml
И моата коса е гъста, твърда и боядисвана от много години. Този балсам ми я омекоти страхотно и придаде много добър блясък. Също така отнема и от обема

# 573
  • София
Здравейте Simple Smile От една седмица усилено ви чета и резултатът никак не е лош Simple Smile  newsm20
Имам въпрос  newsm12-след ампула реню ц и ботокс+запечатка с Афоджи 2мин-кератин реконструктор,добре ли ще бъде маската на макадамия или следва да използвам друга хидратираща маска? И изобщо нацелила ли съм с Афоджи-то или не?Толкова много продукти и толкова различни коси,жив лабиринт..........Косата ми е склонна към омазняване в корените,но вследствие на 4 боядисвания за няма и 2 месеца,доста се изсуши по краищата.Преди това не бях се боядисвала от 7-8 месеца,като цветът ми беше нещо между 4ка и 5ца.Сега след боядисванията съм между 6 и 7,но с червени оттенъци и гоня пепелното като цвят.Благодаря предварително

Реню ц-то, ботокса и маската макадамия ги слагаш на различни къпания на косата, нали? Иначе като последователност според мен е ОК - първо хидратираш добре косата, след това слагаш протеинови продукти. Ако се боядисваш ботокса е най-добре да го сложиш след боя.
Маската Макадамия не е лоша, можеш спокойно да я ползвеш да хидратираш косата. Много момичета са доволни от нея, на мен ми идва една идея по-слаба отколкото искам, но пък моята коса е суха и с твърд косъм.

Biskvitka, супер си, дългият ти пост ми избистри нещата Hug  bouquetСамо искам да попитам Кератиновият мист на CHI този ли е:http://www.zlatnaribka.com/chi/deep-brilliance--za-silno-tretira … lk-keratin-350-ml
Di, голяма съм шматка, добре че писа за термозащитата PeaceБях чела само опаковката на продукта и там не е споменато, та се клепах и с друг финиш.
Малко глупав въпрос, но да ви питам още нещо- маските и протеиновите терапии освен по дължината на косата, втриват ли се и в скалпа EmbarassedЗащото аз балсам и маска слагам само по дължината, но някъде четох, че се ползват и върху скалпа Rolling Eyes

Кератиновия мист е това - http://www.zlatnaribka.com/chi/infra--za-vseki-tip-kosa/sprey-s- … ratin-mist-355-ml
Относно другия въпрос, маските и терапиите според мен са предназначени да работят върху дължините и крайчетата, защото те са по-третирани. Няма нужда да се слагат върху скалпа, защото там косата е жива и нетретирана.

Последна редакция: сб, 26 яну 2013, 22:55 от vanina_ch

# 574
Кой шампоан за косопад бихте ми предложили,да не е много скъп/т.е. без Керастаз,Редкен/ . И удачно ли е да го ползвам превантивно.Нямам косопад,просто да речем в седмицата 1-2 пъти да го редувам като превантивна мярка  newsm78

# 575
  • варна
Преди балсама на Лакме слагате ли маска Embarassed

# 576
Здравейте Simple Smile От една седмица усилено ви чета и резултатът никак не е лош Simple Smile  newsm20
Имам въпрос  newsm12-след ампула реню ц и ботокс+запечатка с Афоджи 2мин-кератин реконструктор,добре ли ще бъде маската на макадамия или следва да използвам друга хидратираща маска? И изобщо нацелила ли съм с Афоджи-то или не?Толкова много продукти и толкова различни коси,жив лабиринт..........Косата ми е склонна към омазняване в корените,но вследствие на 4 боядисвания за няма и 2 месеца,доста се изсуши по краищата.Преди това не бях се боядисвала от 7-8 месеца,като цветът ми беше нещо между 4ка и 5ца.Сега след боядисванията съм между 6 и 7,но с червени оттенъци и гоня пепелното като цвят.Благодаря предварително

Реню ц-то, ботокса и маската макадамия ги слагаш на различни къпания на косата, нали? Иначе като последователност според мен е ОК - първо хидратираш добре косата, след това слагаш протеинови продукти. Ако се боядисваш ботокса е най-добре да го сложиш след боя.
Маската Макадамия не е лоша, можеш спокойно да я ползвеш да хидратираш косата. Много момичета са доволни от нея, на мен ми идва една идея по-слаба отколкото искам, но пък моята коса е суха и с твърд косъм.

Biskvitka, супер си, дългият ти пост ми избистри нещата Hug  bouquetСамо искам да попитам Кератиновият мист на CHI този ли е:http://www.zlatnaribka.com/chi/deep-brilliance--za-silno-tretira … lk-keratin-350-ml
Di, голяма съм шматка, добре че писа за термозащитата PeaceБях чела само опаковката на продукта и там не е споменато, та се клепах и с друг финиш.
Малко глупав въпрос, но да ви питам още нещо- маските и протеиновите терапии освен по дължината на косата, втриват ли се и в скалпа EmbarassedЗащото аз балсам и маска слагам само по дължината, но някъде четох, че се ползват и върху скалпа Rolling Eyes

Кератиновия мист е това - http://www.zlatnaribka.com/chi/infra--za-vseki-tip-kosa/sprey-s- … ratin-mist-355-ml
Относно другия въпрос, маските и терапиите според мен са предназначени да работят върху дължините и крайчетата, защото те са по-третирани. Няма нужда да се слагат върху скалпа, защото там косата е жива и нетретирана.

Oхх,искаш да кажеш,че е неправилно като комбинация за едно къпане ли?Защото аз точно това направих,с тази разлика че вместо реню це,използвах еластисайзера  smile3506 и аз незнам защо! Голяма мъка беше цялата процедура,направо се побърках smile3511.Като започнах да се изсушавам,краищата бяха много сухи и сложих доста обилно олиото на макадамия.Косата в момента е ок,може би я усещам леко утежнена.Май прекалих с престараването  smile3555 Твърде много продукти за не чак толкова изтощена коса.Смятам да се боядисвам след седмица,какво ще ме посъветвате да сложа,за да предпазя косата максимално.Еластисайзера или 2минутната протеинова..Или нещо друго?

# 577
ametista,Еластисайзера не се слага три дни преди и след химическа процедура Peace Имай го предвид,понеже си писала че ще се боядисваш след седмица...Иначе косата не може да се предпази.Единствено качествените бои могат да направят това...И разбира се след боядисване задължително хубави подхранващи или хидратиращи продукти според състоянието на косъма след процедурата...
GodaiVa,този е хубав:
http://www.fashionbangalore.com/tag/schwarzkopf-professional-bc- … r-growth-shampoo/

# 578
Кой шампоан за косопад бихте ми предложили,да не е много скъп/т.е. без Керастаз,Редкен/ . И удачно ли е да го ползвам превантивно.Нямам косопад,просто да речем в седмицата 1-2 пъти да го редувам като превантивна мярка  newsm78
Аз, лично, съм много доволна от този шампоан + ампулите.
Купих ги от enzo.bg, не бяха скъпи, но в момента ги няма, всъщност целият бранд отсъства. В този ред мисли - утре смятах да си поръчам серията Orofluido, но и нея вече я няма Crossing Arms
Някой виждал ли е продуктите на друго място?
Пратих запитване, много ми е интересно дали и какво ще благоволят да отговорят въобще...

# 579
  • Велико Търново

Аз никога не ползвам балсам и маска едновременно,или едното,или другото Wink
Bubble,според мен,зависи от състоянието на косата ти/въпреки пресата и сешоара Wink/,ако не е накъсана и прекалено изтощена,шампоанът ще ти е силен Confused аз го пробвах преди време-косата ми стана на метла ooooh! по-добре,заложи на маската и термозащитата Hug

# 580

Аз никога не ползвам балсам и маска едновременно,или едното,или другото Wink
И аз питах консултанта в магазин Златна Рибка за това безумие:шампоан-маска-балсам на едно къпане...И ми отговори че това въобще не е правилно Peace На нито един продукт в описанието не съм видяла да се дават такива съвети.Принципно на някой шампоани пише след изплакване да се нанесе балсам или друга грижа от серията Wink

# 581
Здравейте, може те ли да ми препоръчате шампоан проив пърхут, извинявам се че така нахлувам в темата ви, благодаря предварително.

# 582
  • Пловдив

Аз личен опит мога да препоръчам тези ш-ни против косопад.

И двата са страхотни, чудесно се отразяват на моята коса. След употреба косата ми става "жива", усещам я добре хидратирана, плътна.

# 583

Аз личен опит мога да препоръчам тези ш-ни против косопад.

И двата са страхотни, чудесно се отразяват на моята коса. След употреба косата ми става "жива", усещам я добре хидратирана, плътна.

Благодаря ти   bouquet Фитовала го ползвах преди 3-4 години,не помня доволна ли бях,нямах проблеми,просто превантивно.Сега пак така мисля да направя.Дано не са го развалили,аз като го ползвах беше в друга опаковка  Thinking

# 584
  • Пловдив
Сега виждам, че всеки момент си в очакване на много щастливо събитие. Предполагам заради това искаш нещо превантивно против косопад. Аз също мин. година ползвах Виши с тази цел - шампоана и ампулите, но пак си имах следродилен косопад. Доста коса ми падна, но за щастие и бързо мина, месец, два, три, не помня колко точно.

Общи условия

Активация на акаунт