Кюретаж и забременяване след това - 41

• 26 208
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
Лили Hug Hug Hug Hug Hug честито!!!!!! Да ви е жив и здрав малкия голям Максим Hug Hug Hug много да ви радва, да расте много щастлив, много усмихнат и да имате само хубави моменти заедно Hug Hug Hug Hug

Да знаеш, че те очакваме с подробен разказ за всичко!!!!!!!! Hug Hug Hug

# 31
  • NE

Честито бебе Максим на мама  Лили!   bouquet  bouquet  bouquet
Пожелавам му да расте здрав, силен и много обичан и щастлив. Hug
На мама пожелавам да се възстанови бързо. Hug Hug Hug

Вече си имаме първата мама за 2013 година така че списъка още повече сияе. Party Party Party

# 32
Лили, и от мен честито!  Hug Да ти е жив и здрав малкият юнак! Heart Eyes
Светланица, дано да ти е на късмет записването в списъка.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Praynig
Viper, съжалявам,  за всичко, което си преживяла. Тук ще намериш подкрепа, разбиране, адекватен съвет. Прегръдки!

Последна редакция: чт, 17 яну 2013, 09:03 от basis

# 33
  • София
Добро утро! Ех, че хубави новини има в темата!
Лили, честито и от мен! Много да ви радва малкият Максим!

Много ви благодаря за подкрепата, за топлите думи, за съчувствието и за съветите   bouquet

# 34
  • Пловдив
Честито бебче на мама Лили, не я познавам но щом пише в тази темичка явно и тя е преминала през ужаса и вече е гушнала своята рожба. Да и е живо и здраво малкото момченце и много да я радва   bouquet
Випър, искренно ти съчувствам  Hug и аз загубих първото си момченце в МД в 18 г.с, знам колко е трудно, но ще успееш да се пребориш и скоро ще държиш мечтата в ръцете си  Hug
Усмихнат ден момичета! Hug

# 35
valdesa, за съжалениие Лили също отдавна е при нас, просто рядко пише Hug Hug

Viper, бъди сигурна, че тук ако не успееш да получиш съвет, със сигурност ще получиш разбиране Hug Hug

Феичка, викаш добре стартираме годината Flutter

# 36
  • София
Честито бебче на мама Лили, не я познавам но щом пише в тази темичка явно и тя е преминала през ужаса и вече е гушнала своята рожба. Да и е живо и здраво малкото момченце и много да я радва   bouquet
Випър, искренно ти съчувствам  Hug и аз загубих първото си момченце в МД в 18 г.с, знам колко е трудно, но ще успееш да се пребориш и скоро ще държиш мечтата в ръцете си  Hug
Усмихнат ден момичета! Hug

valdesa, при теб каква беше причината?

# 37
  • Пловдив
Лили, честито бебче! Да ти е живо и здраво, да расте щастливо и нека донесе много радост вкъщи   bouquet Hug

И една почерпка за именния ми ден   chef Да са честити именните дни на всички празнуващи! С гордост да си носят името и врати да им отваря   bouquet

# 38
Дони, Честит имен ден! Да си жива и здрава, да си носиш името със здраве, семейството да е все така прекрасно и да нямате вече препятствия пред себе си Hug Hug Hug Hug

ПП вземам си тарталетата и до нея това с малините hahaha /много ми приличат на тези на Пикадили Joy/

# 39
  • Пловдив
Випър при мен причината беше аборт по медицински показания, поради малоформации на плода. Съвсем различно е от твоя случай, не се трежови ще лекувате инфекцията и ще имаш здраво бебче, не изпадай в отчаяния и не се предавай. Иначе при мен в материала изпратен за хистология - лигавица, пъпна връв и още нещто ама го забравих, ми излязоха резултати без патологични изменения, но в ДНК анализа имаше хромозомни аномалии. Общо взето извода им беше - случайност, случайност ама се случи преди 10 дена втори път но в 8г.с и сега почвам изследвания, дано да има резултат.

Дони, честит имен ден, да си жива и здрава, обичана и много щастлива майка и съпруга   bouquet 

# 40
Doni M Честит имен ден, бъди много здрава, обичана и щастлива!

# 41
  • NE
 Честит имен ден, Дони! bouquet
Пожелавам ти да носиш хубавото си име с много здраве, щастие, любов и радости в семейството. Hug Hug Hug

# 42
Лили честито, жив и здрав да ти е бебока  baloni

Doni M Честит Имен Ден!   bouquet

viper много много съжалявам, абсолютно те разбирам през какво минаваш. Горе главата и само напред  Hug

# 43
  • София
Doni M, честит имен ден! С много гордост си носи името, а то на теб да ти носи много радости и късмет. С много любов да бъде споменавано   bouquet
viper, много съжалявам че се записваш при нас. Искрено се надявам, че повече никога няма да изживееш този кошмар, а съвсем скоро да се радваш на една успешна бременност и здраво бебче  Praynig
Лили, честит бебо Максим! Да ви е жив и здрав! Да расте щастливо и обичано дете! Много усмивки и гордост да ви носи  bouquet
Феичка, мерси за темата   bouquet

# 44
Лили,честито юначе!Нека да расте здрав,щастлив и да ви дава много поводи за гордост!!!  bouquet

Дони и Тони,честит имен ден!Здраве,щастие и благополучие на вас и семействата ви! newsm51

Viper-съжалявам,че се е наложило да преживееш тази болка spoko.Аз също загубих бебче в 17-та седмица поради обезводняване от остра стомашно-чревна инфекция Cry.След което реших да се консултирам с доц.Конова,за всеки случай,за да чуя и нейното мнение,а то беше,че може да имам имунологичен проблем/сестра ми има и също е губила дете/и че може би е случайност това,че имам две здрави деца Shocked.Направих имунология,генетични и  хормонални изсл.,от които нищо особено не излезе.Това потвърди тезата на моята док,че е заради вируса.След 6 месеца забременях успешно и сега по цял ден си разнасям едно ревящо чудо вкъщи  babyuuДано да преборите инфекцията и следващият път всичко да е ок! Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт