Споделете мнение за д-р Ст. Славчев АГ - Окръжна болница

• 45 647
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Ледката,
аз лично бях при д-р. Славчев на ЖК и той ми направи и секциото / което се наложи в процес на раждането, а не беше по мое желание /.
Но според мен, д-р. Балев си е най-добрият образен диагностик във Варна. Не случайно той е и завеждащ на отделението по образна диагностика в Терапия.

# 691
  • Варна
Lidkata, моето мнение е, че и двамата са добри специалисти и правят добра ФМ, но доц.Балев е на върха на тяхната йерархия в образната диагностика /казвал ми го е д-р Георгиев/. Освен това съм била и при двамата /при д-р Славчев и на двата вида видеозони/ - считам, че апаратурата им сигурно показва каквото трябва, но тази на Балев е с около 10-ина години по-нова. Peace

# 692
Много благодаря за мненията, все пак е логично, че име се създава с покритие  Peace Имам достатъчно време да помисля, а знам и че с часовете е доста трудно.

# 693
  • Варна
Аз пък съм срещала коментари, че апаратът на Балев е доста стар... Не знам кой е по-нов де, просто такива мнения съм срещала. По принцип ФМ се прави на 2Д режим, така че зависи много повече от задапаратното устройство, отколкото от самия апарат, но пък по-новото поколение ехографи 3Д, 4Д и т.н. имат по-добра разделителна способност и в 2Д режим.

# 694
  • Варна
Ооо, на Балев ехографа е доста стар, но това няма значение. Съгласна съм, че задапаратното устройство е важно. При който и да отидеш, няма да сбъркаш. Но Балев си е Балев  Crazy

# 695
  • На брега на морето
Не искам да казвам нищо лошо за Балев, човекът очевидно си разбира от работата (аз лично не съм го посещавала), но при приятелка каза, че всичко е ок, а след 1 седмица се оказа с плацента превия и куп проблеми до края на бременността. Та мнения много...

Аз лично правих 2-ра и 3-та ФМ. Щях и 1-ва на направя, ако имаше кой да ме упъти, понеже бях попаднала на много "умен" лекар първоначално, и в 14 г.с. се преместих при д-р Славчев. Вече беше късно...той ми прави фм, много съм доволна.

# 696
Ще си позволя тук да изкажа още веднъж ОГРОМНАТА СИ БЛАГОДАРНОСТ към д-р Славчев   bouquet Преди една година, на този ден, благодарение на неговия професионализъм на бял свят се появи нашата звездичка!  smile3501 smile3501 smile3501 smile3525

# 697
  • Варна
Здравейте момичета! Simple Smile
Моята ЖК също я води Д-р Славчев. При него правих 1-ва и 2-ра ФМ (13 г.с. и 21 г.с.). БХС не съм правила, понеже се доверих на Д-р Славчев, че резултатите от ФМ са отлични и няма смисъл. А мое мнение си е и това, че БХС си е като теория на вероятностите. Лекаря прави ФМ в друг кабинет на друг апарат, а не на тези в кабинета, в който преглежда. Апарата е през няколко стаи до неговия кабинет. Приятеля ми иска да отидем на 4D и ще го направим след 1-2 седмици, но още се колебая при кого. Всички ми говорят за Балев, но аз лично смятам, че всичко си е с времето и мненията са малко прехвалени. А в случая и все пак аз съм в 7-ми месец, а той е добър диагностицик за началото на бременността, до колкото знам...

# 698
Балев не прави 4Д. 4Д е забавление на родителите, да видят на кого прилича бебето преди да се роди, не е медицински преглед.

# 699
  • Варна
Балев не прави 4Д. 4Д е забавление на родителите, да видят на кого прилича бебето преди да се роди, не е медицински преглед.

Значи няма да е Балев...  Laughing

А 3-та ФМ още не съм решила дали да правя...

# 700
Здравейте,

въпреки че тази тема е за д-р Славчев, виждам, че доста се коментират и други лекари и ще си позволя и аз да напиша две думи. Аз правих първа ФМ при д-р Славчев, като мои лекар за ЖК. Не говореше много, но пък каза най-важното, че бебчо е ок, има си каквото трябва, провери за носни кости, които са най-важните при първа ФМ. каза, че по мое желание мога да отида на БХС, но той смята, че няма нужда.Втора ФМ така и не ми насрочи, въпреки че аз питах за нея около 20 г.с.
Втора ФМ правих на своя глава в 19 г.с. при д-р Давидков. Като изключим излишната предварителна информация и непрофесионални изказвания по адрес на други лекари, прегледа протече доста различно от този на д-р Славчев. Давидков говори много, постоянно обяснява какво се вижда на екран: 5 пръстчета, полови органи, уши, нос, клепачи, мигли  Wink бедра, крачета, анус, вътрешни органи, скелет ... препоръча ми преглед отново в 26 г.с. Останах много добре информирана и успокоена от прегледа.
Трета ФМ се прави между 28-32 г.с. ако не се лъжа. Няма да пренебрегна д-р  Славчев в никакъв случай и ще отида при него, но бих повторила и прегледа при д-р Давидков, защото ако не обсъждаме безумната цена на прегледа, мисля, че си заслужава.

# 701
  • Варна
Какъв е начина да се свържа по телефона с д-р Славчев. Искам да попитам нещо преди преглед.

# 702
Какъв е начина да се свържа по телефона с д-р Славчев. Искам да попитам нещо преди преглед.

На телефона посочен на първа страница. Соня: 0878987725, д-р Славчев: 0898426810

# 703
Здравейте,

въпреки че тази тема е за д-р Славчев, виждам, че доста се коментират и други лекари и ще си позволя и аз да напиша две думи. Аз правих първа ФМ при д-р Славчев, като мои лекар за ЖК. Не говореше много, но пък каза най-важното, че бебчо е ок, има си каквото трябва, провери за носни кости, които са най-важните при първа ФМ. каза, че по мое желание мога да отида на БХС, но той смята, че няма нужда.Втора ФМ така и не ми насрочи, въпреки че аз питах за нея около 20 г.с.
Втора ФМ правих на своя глава в 19 г.с. при д-р Давидков. Като изключим излишната предварителна информация и непрофесионални изказвания по адрес на други лекари, прегледа протече доста различно от този на д-р Славчев. Давидков говори много, постоянно обяснява какво се вижда на екран: 5 пръстчета, полови органи, уши, нос, клепачи, мигли  Wink бедра, крачета, анус, вътрешни органи, скелет ... препоръча ми преглед отново в 26 г.с. Останах много добре информирана и успокоена от прегледа.
Трета ФМ се прави между 28-32 г.с. ако не се лъжа. Няма да пренебрегна д-р  Славчев в никакъв случай и ще отида при него, но бих повторила и прегледа при д-р Давидков, защото ако не обсъждаме безумната цена на прегледа, мисля, че си заслужава.

Абсолютно, подкрепям и за д-р Давидков и за д-р Славчев !

# 704
но бих повторила и прегледа при д-р Давидков, защото ако не обсъждаме безумната цена на прегледа, мисля, че си заслужава.
Абсолютно, подкрепям и за д-р Давидков и за д-р Славчев !
А аз повече няма да стъпя при Давидков. Ходих при него в 11-та седмица. То не бяха мрънкания, то не беше "конско" как съм била безотговорна, защото не съм отишла още в 6-та седмица. Имала съм периметрални промени на миометриума и съмнения за дуктус венозус, затова на всяка цена трябва редовно да ходя при него на всеки  2 седмици (по 140лв на преглед).

Давидков беше изключително груб, а на мен не спряха да ми текат сълзите, докато с висок тон обясняваше как "ето, нищо не е давано, как очаквате нормално бебе". За свое успокоение ходих на още три прегледа (при различни АГ) и се оказа, че "светилото" изписва хормони и медикаменти на конвейр, без реално да има индикации за тях. Отказах да започна назначен от него прием на хормонални препарати в 11-та седмица (та те се спират в 12-та(!)). Периметрални промени на миометриума не значи нищо, освен, че си бременна и матката ти се променя. Още не мога да осмисля как може да се държи така с бременна - бях "на тръни" до 7-ми месец заради него.

Че говори иначе, говори, но това не е задължителен плюс. Когато го попитах кого ми препоръчва за ЖК, каза "никого, всички са калпави".

Общи условия

Активация на акаунт