Отговори
# 795
Днес бях на род. среща в Кирил и съм ужасно притеснена и разочарована. Не знам какво ще правя просто...Базата е ужас, от сега се започна със изнудването за пари за ремонт, за шкаф, за незнамсикаквоси...и други работи мислех да ви споделя , ама знам ли кой чете тук, ще си ги спестя...
az lichno reshih da premestia deteto si ot tova uchilishte sled tazi rod.sreshta.ostanah mnogo razocharovana ot vsichko,Sega mislia da probvam v dimcho debelianov,predpochitam da mi e malko po dalech,no vse pak mislia che shte mi e po dobre tam,a I men tezi"drugi raboti" dosta me pritesniha,nadiavam se da govorom za edno i sashto de....nadiavam se da ne barkam s reshenieto si de,no niama kak da znam v momenta.ako niakoi moje da me posavetva s radost bih priela saveta

# 796
какви са тези други работи за които говорите.. аз не избрах Кирил, защото дочувах само лоши неща за тях, но ме интересува какъв проблем има сега  Confused

# 797
Днес бях на род. среща в Кирил и съм ужасно притеснена и разочарована. Не знам какво ще правя просто...Базата е ужас, от сега се започна със изнудването за пари за ремонт, за шкаф, за незнамсикаквоси...и други работи мислех да ви споделя , ама знам ли кой чете тук, ще си ги спестя...
az lichno reshih da premestia deteto si ot tova uchilishte sled tazi rod.sreshta.ostanah mnogo razocharovana ot vsichko,Sega mislia da probvam v dimcho debelianov,predpochitam da mi e malko po dalech,no vse pak mislia che shte mi e po dobre tam,a I men tezi"drugi raboti" dosta me pritesniha,nadiavam se da govorom za edno i sashto de....nadiavam se da ne barkam s reshenieto si de,no niama kak da znam v momenta.ako niakoi moje da me posavetva s radost bih priela saveta
a niakoi dali moje da mi kaje neshtichko za g-ja Diana Tonkova ot Dimcho Debelianov

# 798
  • Варна
 Е, наистина вече съм любопитна, какви са тези "други неща" за Кирил. Неведнъж съм споделяла колко съм доволна от подготовката им, а пари къде не събират, в градината съм изръсила много повече отколкото за училищата досега. За базата също не съм съгласна, че е порутена, верно, малко е училището, но спретнато, Руското не е в по-добър вид, а и в Кирил досега не са приемали толкова паралелки - побраха всички които имаха най-различни предимства за предното.
 Записах детето в друго училище, но до последно се колебаех дали да не е в Кирил, и то винаги ми е опция за преместване, така че ако за година има толкова голяма негативна промяна, ще ми се да знам, пишете!

# 799
Благодаря ти отново el_an Hug
Помощи за първокласници нали имат право само тези, които имат по-малко от 350 лв. на член бруто доходи за месеца, нито лев повече или бъркам?
И аз съм любопитна какви са тези неща за Кирил, защо да не ги кажете след като са казани на всички на родителска, не са някаква тайна.
Лек ден на всички!

# 800
Всеки може да провери за детето си като отиде в канцеларията на втория етаж.
Джаст Джинджър, ако следеше нещата щеше да разбереш, че няколко родители движат нещата и за твоето дете да има класна стая. Ако искаш да се включиш в инициативния комитет, пиши ми на лични.
Мишона,  Мисля си, че интелигентният начин да провериш дали детето ти е прието е като изчакаш срока обявен от училището и просто провериш на сайта им, а не самосиндикално да ходя с големият корем в тия жеги и да се опитвам да разбера има ли или няма резултати. Както споменах мъжът ми вчера ходи до училището и резулатати няма, така са му казали от там. След този отговор аз стоя и чакам резултати днес.
За твоя информация следя нещата и скормният ми коментар ще бъде кратък - ако училището не може да осигури 6 паралелки тогава трябваше да направи класиране с копие а не с оригинал на удостоверението за ПГ както направиха в Найден Геров. След като със сигурност се знае колко деца могат да бъдат приети тогава е по логично да се премине към вземане на оригинали според мен.

# 801
Явно всях смут с прибързания си пост, за което поднасям извиненията си. Мисля, че трябва леко да смекчим тона - все пак не е наша вината за създалото се напрежение. А също така, помислете, все пак децата ни може да бъдат съученици - така ли ще протичат и родителските ни срещи?

Just Ginger, аз не зная каква е организацията в Найден Геров, далеч ми е, но не смятам, че проблемът идва от правилата за класиране в Захари Стоянов. Но това е друга тема.

Усмихнат ден и успех днес!

# 802
И в А.Кънчев стаите не са добри.Нашата стая се нуждае от шкавчета,където децата да си прибират нещата,щори за прозорците,тъй като стаята е много слънчева,освежаване с боя.Такова е положението.
   Аз продължавам да издирвам отзиви за нашата госпожа Татяна Минкова.

# 803
  • Варна
Момичета, имам дилема и се надявам да събера малко информация от вас.
Малката ми щерка е приета в Гео Милев с английски в класа на Ваня Радева. Проблемът е, че нашето желание беше да са заедно с едно момиченце от нейната група в градината, която е в класа на Цонка Балева. Та сега, т.е утре ми предстои разговор с директорката, но не знам коя учителка е за предпочитане, за да настоявам да съберат децата в нейната паралелка. Моля ви да споделите това, което знаете за двете, всичко ще ми е от полза!  Praynig

# 804
a niakoi dali moje da mi kaje neshtichko za g-ja Diana Tonkova ot Dimcho Debelianov
Доста противоречиви мнения чувах за Кирил- колкото доволни, толкова и недоволни и накрая се отказах от там. Знам, че има проблем с някаква стая- почти няма слънчева светлина, т.к срещу прозорците имало друга стена?!? Е за какво тогава трябва да се приемат толкова деца?!?
За Димчо- ние сме там. За всички учителки чувам само добри отзиви, надявам се да се оправдаят очакванията ми Simple Smile

# 805
Здравейте мами, относно Кирил и Методий, като майка на вече пораснало дете, което учи там, споделям следното: Ако можех да се върна в годините, никога не бих записала детето си там. Остарялата база е най-малкия проблем на това училище. Първо, не мога да се съглася че подготовката е много добра, още в първи клас ти раздават визитки на частни школи и ти обясняват че би било добре да запишете детето си там защото иначе ще изостане в обучението си. Никой не обръща индивидуално внимание на детето ти ако се появи проблем. Редовният лаф на родителските срещи беше "ние не сме длъжни да ви търсим, ако нещо ви интересува елате в училище да се информирате". Записвайки детето си там трябва да сте подготвени, че за седем години детето никога, ама никога няма да отиде на екскурзия, или излед, или разходка в Морската градина. Подобни мероприятия са изрично забранени от директорката на училището. Никаква спорта дейност, това отбори някакви, спортни състезания....такива екстри няма. Отвратителни униформи от изкуствен плат (още една от далаверите на директорката). Никакви извънкласни занимания по нищо. Мога да изреждам до сутринта, но ще стане дълго и отегчително. Сметнах все пак за необходимо да споделя защото ако навремето някой на мен ми беше обяснил всичко това, определено щях да се замисля. Ако някой иска да пита нещо допълнително съм насреща  Peace

# 806
Бъди щастлива, Ани!  newsm10

....още в първи клас ти раздават визитки на частни школи и ти обясняват че би било добре да запишете детето си там защото иначе ще изостане в обучението си. Никой не обръща индивидуално внимание на детето ти ако се появи проблем. Редовният лаф на родителските срещи беше "ние не сме длъжни да ви търсим, ако нещо ви интересува елате в училище да се информирате". Записвайки детето си там трябва да сте подготвени, че за седем години детето никога, ама никога няма да отиде на екскурзия, или излед, или разходка в Морската градина....

Най-елитните работят така.

# 807
ужас.. то много родители се записаха вече там.
Май трябваше малко по-рано да пуснете този пост. Въпреки това - сигурно има още време. И аз чувах разни подобни неща за Кирил и ми е много мъчно защото съм учила в него и си го обичам, а се е превърнало в ...  Sick

# 808
ужас.. то много родители се записаха вече там.
Май трябваше малко по-рано да пуснете този пост. Въпреки това - сигурно има още време. И аз чувах разни подобни неща за Кирил и ми е много мъчно защото съм учила в него и си го обичам, а се е превърнало в ...  Sick

Така е, защото по време на приемите родителите са в еуфория и все им се струва, че който изкаже отрицателно мнение ги заблуждава. Изтрезняването идва по-късно. А свободни места все още има, да. Струпването е в определени училища.

# 809
  • Варна
Днес " Захари Стоянов" обявиха ли на резултатите от първо класиране? През деня сайта им не работеше, а сега вече е наред но списък на приети деца не виждам.

Общи условия

Активация на акаунт