Новите ни козметични похождения 37

• 51 157
  • 720
  •   1
Отговори
# 90
Ау, Денси, това е жестоко  Heart Eyes Трудно се прехласвам по лакове, но този е върха! От къде да се сдобия с него  Crazy Знам, че ги поръчвате от някакви специални места.
От Мория. Има още няколко бройки и ми казаха, че няма повече да го има. Взели са всичките налични бройки.
Не се личат толкова частиците и е леко по-тъмен лака, но е много хубав.

# 91
Да се включа и аз в темата с това червило от днес (снимката е от нета). Бих казала, че не е много лонг ластинг обаче, и май черната опаковка на Кейт ми харесват повече  Thinking

# 92
  • София
- Пробвах я, чудесна е. Неочаквано за толкова евтин продукт. И .

# 93

Последна редакция: пт, 18 яну 2013, 12:40 от Anchett

# 94
От BeautyBay, крем за коса Bed Head Blonde Dumb

Essie Blue Rhapsody                                             

# 95
  • Canada

и специално за Fonce - да споделя първи отзиви от Филорга  Peace изключително съм доволна, попиват веднага, правят кожата по-сочна в местата с фини линии и ги опъват, принципно това се случва и с други продукти, но тук има и ефект в перспектива - не просто ан момента и аз чакам да бера плодовете от тази инвестиция във времето  Peace

кремът за очи се отваря със завъртане, като червило в гилза - видях зор, докато го отворя, а сега ми доставя голямо удоволствие  Blush

a.l.e.n.a, много благодаря за споделеното Hug Определено ме заинтригуваха продуктите и сериозно обмислям да ги взема. Моля те, ако е удобно, да сравниш около очния с Lancôme Rénergie lift volumetry eye, ако не се лъжа за него си споделяла, че го ползваш Blush Това ми е настоящата около очна грижа и ми пасва мн добре, но е време за смяна. Чудя се този на Филорга дали е подходящ за сух контур. Може и на лични да не спамим тук  bouquet
Честити придобивки на всички!

# 96
  • USA, Steak State
  Тъкмо днес си казвах, че трябва да спра със скинфинишите и ружовете ама душа слаба, ръце немирни.  Mr. Green

И разни лакочистители.

# 97
  • В свой си свят :))))
Здравейте момичета за запис от мен базата за сенки от ейвън, ползвам я от 2-3 дни и до сега се държи бомба.

# 98
  • Пловдив
за тест  Flutter , между другото влязох вчера в една от големите аптеки да го търся и попитах за тестери , казаха ми че няма и на излизане аптекарката каза "Крем за 10лв искат тестер"  Shocked( крема струваше 14,50лв. там) , естествено не си замълчах ...  Mr. Green , купих го от Ивис, където си имаше тестер и цената беше 13 лв.

# 99
Аз също съм взимала много тестери от Ивис. Често пъти момичетата сами са ми предлагали такива, след като съм купила разни неща. От вчера - сенки за очи, много наситени и красиви

# 100
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз също съм взимала много тестери от Ивис. Често пъти момичетата сами са ми предлагали такива, след като съм купила разни неща. От вчера - сенки за очи, много наситени и красиви

И аз имам същият цвят, страхотни са - много наситени и трайни. Толкова ми харесаха, че мисля да си взема още цветове от серията.

# 101
  • Стара Загора
Чакам тези:

# 102
  • София
Айде и аз  Mr. Green
- мирише страхотно.. ще видя как ще е и на лицето Peace

# 103
  • Велико Търново
Аз тествах снощи пяната на Миша-хубаво ухае,измива добре и след това не ми е прекалено опъната кожата/е,аз слагам веднага и крем/,обаче като ми попадна в очите от пяната- ooooh!,такова лютене беше-ужас просто Confused Ще видим как ще е в дългосрочен план Wink

# 104
И аз вчера пробвах пяната. От едно ползване ми хареса. Наистина измива до "скърцане"  Laughing Но кожата не се усеща опъната след това. Но и аз слагам крем след това.
И на мен ми люти, но до сега не съм имала гел, който да не ми люти  Wink
Освен това е много икономичен. Вчера ползвах количество, колкото две грахови зърна за цялото лице  Peace

Общи условия

Активация на акаунт