Четки за грим 2

• 62 433
  • 751
  •   1
Отговори
# 15
  • София
На мен 116 ми е по-удобна за руж от 168. Всъщност 168 даже ми е най-неизползваемата четка. Взех я уж, за да нанасям контур и руж с нея, а се оказа, че и за двете неща има по-добри алтернативи  Peace

# 16
  • Пловдив
Алена,може ли да ми кажеш от къде поръча четките с онова готиното несесерче? Hug

# 17
  • София
Пух, предният път си поръчах експерта и четката за пудра, с отстъпката за първа поръчка, пристигнаха в пощата. Под 20$ не би трябвало да отидат на митница при сегашния курс.

карамелена, от iHerb  Peace

# 18
  • в 1001-та нощ
От кога те чакам да кажеш какво мислиш Simple Smile Коя използва?

втората от снимката - четката за акцент  Heart Eyes

Accent Brush: This is such a tiny little brush and I have been using it for adding a highlight under my brows and in the inner corner of my eye. There's not really much to say about this one as it's not a stand out brush, but it definitely comes in handy for smaller detailing.

Алена,може ли да ми кажеш от къде поръча четките с онова готиното несесерче? Hug

разбира се  Hug от тук http://www.iherb.com/Real-Techniques-by-Samantha-Chapman-Your-Ey … rushes-Case/41371

ако ти е първа поръчка - с код имаш отстъпка 10$ или 5$ .... можеш да добавиш безплатна мостра, има дневни и седмични промоции, драсни на лични, ако не ползваш сайта и решиш  Peace или пък, ако искаш аз да ти поръчам  Peace

# 19
  • София
Да, тази четка за мен е незаменима  Heart Eyes

# 20
  • София
kopche , благодаря за темичката.  Hug В миналата тема имаше много полезни снимки на четките на няколко от момичетата, с описания коя за какво я използват и тнт, ако се добавят в началото мисля че ще е много полезно за неуки като мен, че няколко пъти вече ги издирвам да си ги гледам и да се образовам   Embarassed  .
Прати ми това, което искаш да качим и го качвам. Peace

Това ли имаш предвид?  Thinking http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=659342.240

# 21
  • София, Лагера
аз ползвам тази малка и съм много доволна!

П.п. този пост на Ел съм го гледала, чела и съм му се дивяла десетки пъти!  Heart Eyes Peace

# 22
  • Пловдив
Момичета,четките от тези два сета за какво са? Кой от сетовете може да влезе за повече употреба?

# 23
  • Пловдив
Да, и на Жаки ,мисля че и на Addri имаше , но не мога да намеря поста  newsm78 ще потърся отново , ето на Жаки четките http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=659342.msg22926671#msg22926671   bouquet

# 24
  • София
Момичета,четките от тези два сета за какво са? Кой от сетовете може да влезе за повече употреба?

Зависи от какво имаш нужда  Peace В първия сет има четка за фдт, четка за сенки и многофункционална четка. Тази за фдт аз не я ползвам, защото не нанасям фдт с този вид четки, затова не знам до колко е удобна. Четката за сенки не е лоша, става за полагане, не става за блендиране, но примерно тази от сет-а за очи е по-хубава. Третата четка наистина е многофункционална - пудра руж, бронзър, хайлайтър - за каквото ти харесва.

Втория сет го нямам, не мисля, че ми е нужен, но предполагам четката за контур и Buffing четката биха били полезни  Peace

# 25
  • София
Да, и на Жаки ,мисля че и на Addri имаше , но не мога да намеря поста  newsm78 ще потърся отново , ето на Жаки четките http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=659342.msg22926671#msg22926671   bouquet
Добавени са 2та поста в интрото. Peace

# 26
  • Пловдив
Добавени са 2та поста в интрото. Peace

10х  Hug .
Аз днес започвам да разучавам 217  Blush  , да я видя и аз, че от толкова четене за нея направо едва ли не я сънувах Simple Smile))

# 27
  • В къЩи.
Да споделя и тук - загледала съм четките на Zoeva, имат уникални неща в този ценови клас Heart Eyes Питах във ФБ, но сякаш никой не ги е пробвал. Сред вас има ли запознати с качеството им?

Изглеждат страхотно.  Crazy

# 28
  • София
От гримовата тема пренасям това:
Копче, в темата за четкте може ли да постнеш снимки на твоите четки на Есенс  Peace  Praynig
Скрит текст:
Четките с лилавите косми са тези на Есенс, с черните дръжки, за тези, които не са ги виждали.
Опитала съм се да направя срванение с тези на Екотулс за да се види дължината на косъма и разликата в едните и другите.
Розовата скосена четка е четката им за руж.
Пинзел четката е на Кент.
И на края ...да, четките са идеално мръсни както се вижда. Няма почивка за тях. Mr. Green Joy Joy

# 29
И аз чакам една Е25, но след вашите отзиви май ще ходя да купувам 217 Simple Smile)))
Няма да сгрешиш. Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт