ЧЕТВЪРТИ клас! - 2

• 43 379
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Момичета мога ли да ви попитам децата ще имат ли  ваканция между сроковете  и кога е тя ако има.......че на нашите деца никой нищо не им казва...... ooooh!

# 76
  • Бургас
Момичета мога ли да ви попитам децата ще имат ли  ваканция между сроковете  и кога е тя ако има.......че на нашите деца никой нищо не им казва...... ooooh!
няма ваканция  между сроковете, само 25 февруари се води някаква ваканция и е неучебен

Последна редакция: пн, 28 яну 2013, 11:15 от asya02

# 77
# 78
Много благодаря..... Hug

# 79
  • Варна
Привет на всички   bouquet
Включвам се да следя темичката , защото моята дъщеричка е в четвърти клас , и да попитам нещо.
За подготовката за ВО класната ни препоръча помагалата на издателство Просвета и за четирите предмета, но новото издание. Чудя се тези помагала дали съдържат само изпитните тестове които има на сайта на МО или и други задачи и въпроси ?
Вие по кои помагала ще се подготвяте?

# 80
Включвам се да следя темичката , защото моята дъщеричка е в четвърти клас , и да попитам нещо.
За подготовката за ВО класната ни препоръча помагалата на издателство Просвета и за четирите предмета, но новото издание. Чудя се тези помагала дали съдържат само изпитните тестове които има на сайта на МО или и други задачи и въпроси ?

Моето момче работят по изданието на Булвест.
Не виждам логика издание за подготовка да съдържа изпитните тестове от сайта на МОН. Според мен съдържа други подобни варианти.

# 81
Да, права е Мимии, нашите работят точно по новите издания на Просвета. Има подобни примерни варианти - и по четирите предмета, нали има въведени някакви малки промени. Освен по БЕЛ, там са по-големи промените. Peace

# 82
  • Варна
ОК Благодаря Ви много .

# 83

По никакъв начин Аз няма да го готвя нито пък ще го карам да прави нещо допълнително.
Ще си пише зададените домашни и толкова.
Защо трябва да се готвим за ВО?/ не се заяждам, питам да не би да пропускам нещо/

# 84
  • София
И аз като gerka ги усещам нещата на тоя етап. Не ми се влиза в емоции около ВО, не си заслужава според мен.  Grinning

# 85
  • Чукарландия

По никакъв начин Аз няма да го готвя нито пък ще го карам да прави нещо допълнително.
Защо трябва да се готвим за ВО?/ не се заяждам, питам да не би да пропускам нещо/

Аз също няма да го карам да се подготвя допълнително. Достатъчно много домашни им дават, не искам да го натоварвам още. Това е мое виждане. Peace

# 86
Нищо не пропускаш. Ако едно дете си подготвя редовно домашните и уроците, може да изкара максимален резултат без нито един допълнителен тест. Казвам го от опит.
Да не говорим колко лесни са тестовете от НВО и как нямат абсолютно никакво значение.

# 87
  • Бургас
и аз съм към тази група, няма да се мъчим с допълнителни неща, надявам се в училище да им дадат някой и друг тест  от минали години за подготовка, аз го разбирам това ВО като проверка за учителите, да си видят нивото спрямо другите

# 88
  • I want it all and I want it now.
И аз няма да я подготвям допълнително за ВО.  Wink

# 89
Нашата госпожа каза, че няма нужда от допълнителна подготовка. Щяла да се постарае да ги подготви в у-ще, което много ме зарадва. А и ако детето редовно си учи уроците - няма нужда от каквото и да било допълнително заниямание!
За "Знам и мога" да попитам: какъв е макс. точки? Моята е разочарована, защото е на 4-то място в класа  ooooh!, а се води отличничка. Деца с по-нисък общ резултат през годините са по-напред. Късмет ли е това или какво? Най-вероятно нашата си се е разсеяла. Но нека й е за урок.
И все пак - точките? Колко са?

Общи условия

Активация на акаунт