ЧЕТВЪРТИ клас! - 2

• 43 391
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Нашата госпожа е казала, че максимума е 30 точки,не съм сигурна това ми беше предадено Peace

# 91
За "Знам и мога" да попитам: какъв е макс. точки? Моята е разочарована, защото е на 4-то място в класа  ooooh!, а се води отличничка. Деца с по-нисък общ резултат през годините са по-напред. Късмет ли е това или какво?
Това, че някой получава отлични оценки съвсем не означава, че е добър състезател. " Знам и мога" предполага освен наличието на определен минимум от знания, умения за тяхното прилагане, творческо мислене и разбира се самообладание в състезателна обстановка.

# 92
За "Знам и мога" да попитам: какъв е макс. точки? Моята е разочарована, защото е на 4-то място в класа  ooooh!, а се води отличничка. Деца с по-нисък общ резултат през годините са по-напред. Късмет ли е това или какво?
Това, че някой получава отлични оценки съвсем не означава, че е добър състезател. " Знам и мога" предполага освен наличието на определен минимум от знания, умения за тяхното прилагане, творческо мислене и разбира се самообладание в състезателна обстановка.

Така е! Затова се радвам на състезанията - да се понаучат малко и на самообладание, че тепърва им предстоят много състезания в живота. А и отличните оценки са и малко субективни - все пак госпожата е човек и си има отношение. Това се отнася из а слабите оценки. Колкото и да се опитват да са обективни ...

# 93
Нашата госпожа много държи да се готвим допълнително за ВО. Самата тя ги готви, купихме новите тестове на Просвета, но на родителската среща ни призова и ние да работим с тях. Дано поне тях не взима под внимание за годишната им оценка. Въпреки че и в предишни темички някой беше писал, че тестовете са лесни и би било по-добре, ако ги вземе под внимание  Wink.

# 94
  • у дома
Аз съм решила пролетната ваканция да  му разпечатам предишните години каквото се е падало на ВО и според мен е предостатъчно,нищо че формата е сменен...То от ходене на танци,английски ,школа по математика и разни състезания и без това не му остава време да си чете допълнително колкото иска книжки и постоянно мрънка за това ...

# 95
Имате ли вече резултати от Знам и мога, освен Kassii?

# 96

Ние НЕ!

# 97
Нашата госпожа е казала, че максимума е 30 точки,не съм сигурна това ми беше предадено Peace

Права е.
Знам и мога 2013 общински кръг - тема

Знам и мога 2013, общински кръг - критерии за оценяване

# 98
  • София
Дидева,   bouquet

# 99
  • Чукарландия

Ние НЕ!

И ние нямаме още резултати, но на всички деца правили теста са им подарили по една Енциклопедия на знанието (първи брой от поредица на National Geographic). Peace

# 100
И на нашите им бяха подарявали нещо такова, но не помня кога. Сякаш не беше сега след Знам и мога, а малко по-рано. newsm78
Ние сме болни - тоест децата. Косьо е с гърлобол и температура, толкова болен не е бил много отдавна, за да не кажа никога. Малката я болеше вчера ухото, днес се оплаква и тя от гърло. А аз съм на работа и ми е притеснено, че така ги оставих на баба ми. Разбира се, давам всякакви имуноподкрепящи, а малката вчера я видя специалист.

# 101
  • Бургас
явно започва грипната епидемия, в нашия клас вече имало 4-5 деца болни

# 102

Ние НЕ!

И ние нямаме още резултати, но на всички деца правили теста са им подарили по една Енциклопедия на знанието (първи брой от поредица на National Geographic). Peace
И ние нямаме резултат,а подаръка е трети брой на тази енцинлопедия.

# 103
Днес са кадали резултатите от Знам и мога в класа на големия. Моят е изкарал 27 и нещо... Родословното дърво го е затруднило.
На следващ кръг отивал само първият от училището.

# 104
Момичета, да ви почерпя за рождения си ден - днес ставам на 39.
А ето тортата, която Анката ми прави снощи Simple Smile
Скрит текст:
Резултати от "Знам и мога" нямаме още.

Общи условия

Активация на акаунт