ЧЕТВЪРТИ клас! - 2

• 43 393
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • у дома
Момичета, да ви почерпя за рождения си ден - днес ставам на 39.
А ето тортата, която Анката ми прави снощи Simple Smile
Скрит текст:

Честит Рожден Ден !!!   bouquet   bouquet   bouquet
Тортата е прелестна ,друго си е човек да има момиченце,а пък за две да не говорим  Embarassed

# 106
  • Чукарландия
Честит Рожден Ден и от мен! Hug

Прекрасна торта! Heart Eyes

# 107
Нашата госпожа много държи да се готвим допълнително за ВО. Самата тя ги готви, купихме новите тестове на Просвета, но на родителската среща ни призова и ние да работим с тях. Дано поне тях не взима под внимание за годишната им оценка. Въпреки че и в предишни темички някой беше писал, че тестовете са лесни и би било по-добре, ако ги вземе под внимание  Wink.

Betty L., мисля да ги купя и аз, макар нашата госпожа да е на противоположно мнение - нямало нужда от допълнителна подготовка и от упражнения...

На последната родителска ни каза да не се тревожим - всички щели да минат. За да се провали на ВО, детето не само, че трябва нищичко да не знае, ами да има и лошия късмет да огради 10 грешни отговора.

Свалих  от сайта на министерството примерните тестове за 2013 - на детето му стана супер интересно, реши си ги; което само може да ме радва - искам да учи за себе си, не за госпожата, за оценките или за тест. Simple Smile

# 108
  • Sofia
За ВО намам намерение специално да я подготвям. Купила съм помагала, които периодично я карам да попълва.

# 109
  • София
Анда, ЧРД! Да си жива и здрава, много обичана и щастлива! Страхотна торта, най-красивата! Браво на детето!  bouquet

Да кажа, че в нашето училище четвъртокласниците минават от втора на първа смяна в сряда. И миналата година бяхме единствените, които се съобразяват с недомислието в Министерство на Образованието за начало на 2-ри срок по средата на седмицата (понеже нямат календар да видят кога е понеделник...), и тази пак се съобразяваме. Здраве да е! Лично аз се радвам на първата смяна, повече я харесвам.  Grinning

# 110
  • I want it all and I want it now.
ЧРД, Анда! Много здраве и щастие   bouquet

# 111
ЧРД, Анда!
Много здраве и любов!

Нашите минаха вече втора смяна!
Английския ще му е сутрин от 8,00. Shocked И после тренировки.
Все още нямам идея как ще организираме воденето и прибирането. То ще си дойде от само себе си.
Знам и мога май не съм им съобщили. Сами отсъства миналата седмица, освен тогава да са им казали. Не очаквам особено висок резултат.

# 112
...
Знам и мога май не съм им съобщили. Сами отсъства миналата седмица, освен тогава да са им казали. Не очаквам особено висок резултат.

Не си подценявай детето. Има втори резултат.

# 113
  • Бургас
ние пък вече сме първа смяна, която по принцип ни е по-любима, но днес имаме футбол от 13.30 до 15.30 и английски от 16 до 18, така че се очертава писане на домашни след 19ч., което доста ме стресира, не знам имаме ли нова програма от утре или не, все в последната секунда се съобщават при нас такива неща

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 13:25 от asya02

# 114

Една малка почерпка за следобедна закуска, че днес остарях с още една година. Wink

Ние сме болни - първо Дамян, от снощи и аз. Засега сме без антибиотик, но подозирам, че ще се наложи, поне за мен (като се знам как боледувам...).
Иначе снощи мина изпита, взе степен и е доволен, че вече няма да се притеснява и ще тренира спокойно.
От вчера мина втора смяна и сега докато си нагласи режима ще му е трудно. Очакват утре да получат програмата за втория срок.

ЧРД на патерица, Анда! Много здраве и щастие ти пожелавам!  bouquet
Я колко водолеи сме се събрали Laughing

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 15:34 от Red Sonja

# 115
Честит празник, Red Sonja!   bouquet Бързо оздравяване!

# 116
Red Sonja, Честит Рожден ден!
Челая ти много, много здраве!

Миме, Благодаря, че ме информира. Сами въобще нямаше и да пита. Не че го подценявам Embarassed, но съм останала с впечатлението, че състезанието включва въпроси от различни предмети, не само математика Wink и понеже виждам в къщи как нищо не се отваря да се чете не очаквах и нищо кой знае какво. Междудругото дори незнаех, че ще се явява. Разбрах го на рождения му ден като коментираха у дома със съотборниците.
Вчера в голямото ритал на двора и се спънал и така се пребил-сестрата го е превързвала дори.

# 117
  • София
Честит рожден ден, Red Sonja! Да си жива и здрава, и много щастлива!  bouquet

Герка, да се оправя бързо Сами! Браво на него, колко самостоятелно взима решения! Hug

Ася, сериозна е при вас програмата. При нас няма по две извънкласни в един ден, че не знам как ще му стига времето за уроците. Grinning

# 118
Честит рожден ден, Соня! Радост и смисъл, и здраве у вас!

Gerka, оздравявайте и вие!

Аз снощи нападнах Анката с чесън, инфлуцид и капки за нос, опитвам се да й попреча да се разболее.
В училището й има много болни, даже се чудя дали да не я спра за малко.

# 119
  • Бургас
оправяме се, само защото не ни дават много домашни и учим активно събота и неделя, по Мат и Бел домашните повечето пъти са малко, по английски никога нямаме, само ако е нов урока се учат думите, а ЧО и ЧП ги учим в неделя, от утре сме с нова програма, появяват се по още един час ЧП и Музика, а отпадат по един час Рисуване и физическо, и при вас ли е така

Общи условия

Активация на акаунт