Новото лого на България - мнението ви...

• 11 802
  • 169
  •   1
Отговори
# 15
Божура, направи лого и го предложи. Hug

Peace
Много ми харесвам шрифта

# 16
  • София
А може и да не са умрели цветовете, а просто печатът върху балона да е с кофти качество.
При все това е натруфено, както каза Северина.

# 17
  • out of space
Аууууу на Шотландия е ужасно! Бих сложила бутилка уиски, ама кой ме пита...  Flutter

# 18
  • Варна

Старото не беше ли с една роза? newsm78

Една роза-баница. Всъщност, още тогава е имало кулинарен привкус.

Не беше роза баница, а слънце баница. Laughing

Само аз ли харесвам новото лого?  Blush

# 19
Не ми харесва тази плесканица. Познах "Високи сини планини" и "Нашето море е тъй дълбоко", но за оранжевото петно в средната фантазията ми не достига. Ако някой го е разгадал, да сподели какво е.  
Второто предложение на Джуди е отлично.  И първото става, ама може да се окаже много преходно. Ще трябва пак пари за проекти да се харчат.  Mr. Green

# 20
  • Варна
Не ми харесва тази плесканица. Познах "Високи сини планини" и "Нашето море е тъй дълбоко", но за оранжевото петно в средната фантазията ми не достига. Ако някой го е разгадал, да сподели какво е.  
Второто предложение на Джуди е отлично.  И първото става, ама може да се окаже много преходно. Ще трябва пак пари за проекти да се харчат.  Mr. Green

Слънце.

# 21
  • София
Вселена, благодаря за снимката   bouquet

Ех, да си имахме едно кленово листо и ние като канадците - въпросът е решен!  Laughing
Гръцкото и еквадорското лого направо ме повличат натам...

# 22
Jizzlobber по-лесно е да се критикува  Mr. Green

Повечето от логата са  с ясно послание.. а не като новото ни - отдалече маргаритка, отблизо миш-маш...
много импресия ..   ooooh!

# 23
  • Варна
Jizzlobber по-лесно е да се критикува  Mr. Green

Повечето от логата са  с ясно послание.. а не като новото ни - отдалече маргаритка, отблизо миш-маш...
много импресия ..   ooooh!

Ами нормално е повечето неща да се оставят на въображението. Цветовете са приятни, навяващи мисълта за чиста природа и здравословна храна. Grinning

# 24
Не знам колко им е ясно посланието на повечето от логата, за мен-не е ясно. Дубай....нищо не ми говори, а всички знаем за Дубай и дестинациите. И други примери-бол. Канада от дете знам листото, заради други неща. Реално и Малта ако погледнеш-какво виждаш? Повечето не ми говорят нищо. Но аз не съм критерий, аз по реклами не се водя някак, не съм впечатлителна.Словакия е като Майкрософт. Grinning

# 25

По- скоро е от "От Искъро по- длибоко нема!"

Ам' ще се харчат, нали е плюс усвояването на фондовете... или вече няма да е на мода от лятото?

# 26
  • София
Малко по-живи цветове и по-опростена конструкция. Ама някой друг да го направи...  Laughing

# 27
Хексе, благодаря.  
Надявам се на нови модни тенденции през това лято. Само че нямам идея какви ги искам, Джуди  Peace

# 28
  • Варна
Защо изобщо е нужно да се подменя едно лого?
Гледам, че повечето държави са сложили цветето или растението, което ги символизира, ние що да не си оставим розата, пък била тя слънце или баница. По- семпло и запомнящо се ми изглежда от тази неразбория в новия вариант.

# 29
  • На земята, която е всъщност звезда.
Вселена, благодаря за снимката   bouquet

Ех, да си имахме едно кленово листо и ние като канадците - въпросът е решен!  Laughing
Гръцкото и еквадорското лого направо ме повличат натам...

Имаме си роза, ама не се знае колко дълго ще я имаме, та по- добре да не я слагаме.

Божур@, може да е нарочно, да носи посланието: Яйцата не са това, което са, елате и проверете на място!  

Общи условия

Активация на акаунт