Новото лого на България - мнението ви...

• 11 801
  • 169
  •   1
Отговори
# 45
  • София
И на мен много ми харесва, съдържателно е - планини, море, слънце  Heart Eyes

# 46
  • Стара Загора
На мен ми харесва!! Peace

# 47
вляво това чадър ли е, защото на мен ми напомня палма.

сегашното лого е по-добро от миналото. не се влюбих в него например, защото клишето че сме страна на розите е силно преувеличено, аз под страна на розите не разбирам 'масиви рози' някъде, а нещо по-съществено, като лалетата за Холандия - накъдето се обърна да видя рози, както вишни например за Япония

четох статия преди време за тези спотчета национални, че нямат ниаква връзка с крайния резултат за туризма, дано не е вярно, представям си колко струва на държавата всичко това!

# 48
Къде да я видя тази серия, Флу? Нещо пропуснах...

Видях ги още в проект.
Брандираните продукти в "Дневник" (линка от Мамма) дават що-годе ясна представа каква ще е употребата им. Предполагам до дни ще излязат и други снимки и изображения. Все пак новината е "прясна"  Simple Smile

Било е предварително показано?

# 49
  • Варна
Е, след линка, който даде Мамма вече мога да кажа, че ми допада, дори много. Идейно е това със серията и различните акценти.

# 50
  • до една звездичка
Логото на балона изглежда така, сякаш няма нищо общо със снимката, публикувана в последствие ooooh!
Освен отвратителните цветове, имам чувството, че и самия образ е обърнат наобратно.
Розата пък, въобще не я виждам на балона. Crossing Arms
Дано тези, които го публикуват за в бъдеще, се придържат максимално към оригинала. Peace

# 51
Нали знайте, че има 1 тест на Роршах,...че аз виждам в тва лого козел в профил, таралеж, акула и пингвин с криле. Rolling Eyes

# 52
  • Стара Загора
Веднага направиха връзка с дюните!
Някои ще намерят символика в червената роза и БСП!
http://www.standartnews.com/balgariya-obshtestvo/vkaraha_dyuni_v … ariya-174584.html

# 53
Било е предварително показано?

Не, не е било предварително показвано. Официалната премиера предстои.

# 54
  • София
Логото на балона изглежда така, сякаш няма нищо общо със снимката, публикувана в последствие ooooh!
Освен отвратителните цветове, имам чувството, че и самия образ е обърнат наобратно.
Розата пък, въобще не я виждам на балона. Crossing Arms
Дано тези, които го публикуват за в бъдеще, се придържат максимално към оригинала. Peace
Защото я няма на логото за планинския туризъм. Там има борчета. Има 10 различни от оригиналното, защото са с различна насоченост.

# 55
И на мен ми харесва.
Жалко, че е толкова мръсна в действителност...

# 56
# 57
# 58
  • out of space
Супер си е логото!  Heart Eyes

# 59
От статията във в."Стандарт":
'София. В разгара на скандала с дюните край Несебър незастроен плаж стана част от новото туристическо лого на България. Стилизиланото изображение, което ще ни представя пред света, включва слънце, море, пясък с чадър, роза, планина и езеро. Всичко това е композирано във формата на традиционна българска баница. Има и слоган: "Открий и сподели".'

Баница... никога не бих се сетила ... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт