Новото лого на България - мнението ви...

• 11 802
  • 169
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Защо изобщо е нужно да се подменя едно лого?
Гледам, че повечето държави са сложили цветето или растението, което ги символизира, ние що да не си оставим розата, пък била тя слънце или баница. По- семпло и запомнящо се ми изглежда от тази неразбория в новия вариант.

Ами аз оставам с впечатление от старото лого, че България е пустинна страна с високи температури. Освен слънце, друго няма. А в случая се рекламира планинския туризъм доколкото разбрах.

# 31
  • София
Честно казано, старото лого може да се рафинира - розата да е по-роза, да има и планинско и морско (морското може да е стилизирана чайка)... Ох, къде се бутам, дето нищо не разбирам  ooooh!

# 32
Харесват ми. Сигурно видяхте, че логата са цяла серия - показаното е за планински туризъм, има да морски, за балнеолечебен, за голф, за вино и гурме, за шопинг и културен туризъм...

Розата си остава, не ридайте  Wink Макар че като си спомня колко се изговори и изписа колко е неуместна и отвратителна (баница е едно от най-любезните определения, колко по-... особени имаше...),  пък сега - не ни пипайте розата  Joy

Това са лога на различните туристически направления, не на страната като цяло.

# 33
Има едно основно лого, което е за целия туризъм и мисля 10 вариации, които се отнасят за различните сектори на туризма - планински, морски, балнеология и т.н. Разгледах галерията в Дневник и определено стои добре, разработено върху различни повърхности.

Ще се ползва в следващите 5 години.

Но и според мен можеше да е една идея по-опростено като графични елементи.

# 34
  • София
Къде да я видя тази серия, Флу? Нещо пропуснах...

# 35
Защо изобщо е нужно да се подменя едно лого?
Гледам, че повечето държави са сложили цветето или растението, което ги символизира, ние що да не си оставим розата, пък била тя слънце или баница. По- семпло и запомнящо се ми изглежда от тази неразбория в новия вариант.

Подкрепям Peace!

# 36
Всъщност на балона изглежда по-зле.
http://www.dnevnik.bg/biznes/turizam/2013/01/17/1985809_fotogale … ia/?pic=1#picture

Различавам слънце, пясък, море, зеленина, роза, планини... не е чак толкова зле, според мен.

# 37
  • София
Това е значително по-свежо. Но планинското не мога да го видя в истинските му цветове...

П.П. Сега видях облика на кампанията - така представено става. Бих си купила джапанките, плажната чантичка, даже голф топчица  Laughing

# 38
  • Варна
Това е значително по-свежо. Но планинското не мога да го видя в истинските му цветове...

Е, как бе? "Високи сини планини" Wink Laughing нали трябва и да не е много детайлно. Peace

# 39
На мен много ми харесва. Не обичам ярки цветове.

# 40
  • София
Основното лого е много хубаво. С хубави цветове и напълно разбираемо. В пъти по-добре е от баницата.

# 41
  • София

Е, как бе? "Високи сини планини" Wink Laughing нали трябва и да не е много детайлно. Peace

Имам предвид логото, дето набляга на планинския туризъм. Има го на гърба на два стола на планински връх - там някак се връзва сред снежния пейзаж, но отделено от тази обстановка - например, по летищата, не ми е ясно дали няма да се губи...

# 42
  А, така става. Много ми харесва Heart Eyes

# 43
  • На земята, която е всъщност звезда.
Цветовете са основния проблем. Отпечатани стоят като захабени или избелели. А на зимния туризъм трябва и да се добави един по- топъл и силен цвят.

# 44
Къде да я видя тази серия, Флу? Нещо пропуснах...

Видях ги още в проект.
Брандираните продукти в "Дневник" (линка от Мамма) дават що-годе ясна представа каква ще е употребата им. Предполагам до дни ще излязат и други снимки и изображения. Все пак новината е "прясна"  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт