Дестинация Берлин

• 88 653
  • 869
  •   1
Отговори
# 300
Tatijana,
хвърлих поглед и на още един хотел от trivago.bg

Days Inn City South
Sonnenallee 6, 12047 Berlin - Neukölln

https://www.hrs.com/web3/initHotelBooking.do;jsessionid=38B1CACAD33AA3EEA8BDC
Ако имаш време напиши кой от двата хотела си заслужава повече според теб.
Easyhotel - 116Е за 4 нощувки
Days Inn City South - 146E

Благодаряяяяяяяяяя ти Simple Smile Simple Smile

Като местоположение първият е по-добър, но надявам се си наясно с концепцията му? То не са стаи, а кутии  Tired

# 301
  • София
Момичета, ние резермирахме през този сайт: http://www.only-apartments.com/?mkwid=s6GgZtCNg_dc&pcrid=290 … rkCFYfMtAodoyIAHQ

3 нощувки, 4 човека - 250 евро.

Сега вече ще правя програмата. Мисля да резервирам от безплатните градски турове. А Сан Суси струва ли си в края на наември да се посещава? Не разполагаме с много време, затова прогрямата трябва да е повече от стегната. Simple Smile

Виждам, че има коледни базари на различни места в града, кой от тях е най-големия?

Последна редакция: пт, 23 авг 2013, 09:38 от mamasvetla

# 302
Включвам се и аз със закупени билети за края на годината.
В момента се колебая за апартамент или хотел,защото сме 4ма възрастни с 2 деца.
Много ми е полезна темата като инфо, защото до сега не сме били в Берлин.
  bouquet

# 303
върнахме се. Берлин е страхотен град. Отчет - зоологическа с аквариум, Потсдам, Музеи, Берлинер Дом, Стената, от всичко по малко. Сигурно пропускам но беше страхотно.
Природонаучния е е ремонт не си губете вртемето и са отворнеи само 2 зали. Ние бяхме с билет от техническиа музей които дава право на 1 безплатен (2=1) има такава промоция до края на годиана та не се минахме много.
Взехме си карти за 5 дни, отделно за другите 2 дни има билети на градски транспорт за 1 ден за малки групи 16,2 за зона АБ и 16,7 за АБЦ - до 5 човека, преценихме че ни е по изгодно от колкото отделни билети. 

# 304
  • София
Включвам се и аз със закупени билети за края на годината.
В момента се колебая за апартамент или хотел,защото сме 4ма възрастни с 2 деца.
Много ми е полезна темата като инфо, защото до сега не сме били в Берлин.
  bouquet

Според мен ще ви бъде по-изгодно в апартамент. Гледах хотели, гледах и техния групон - колективно пазаруване и прецених, че е по-добре в апартамент.

# 305
http://www.agoda.com/europe/germany/berlin/amc_apartments_ku_damm.html

Мога ли да помоля по-запознатите само да кажат да или не - за разположението.
Благодаря предварително. Praynig

Препоръчвам agoda. Точни са Laughing.

# 306
Момичета, пътували в Германия или живеещи там, кажете къде в близост до Берлин можем да отскочим за един ден примерно с влак?

И какви са цените на влаковете - може ли предварително да си запазим билети on-line, има ли намаление за по-ранно закупени билети. Въпреки, че през втората половина на ноември може да е доста студено, като обмисляме програмата си за тогава- като че ли искам и около Берлин да разгледаме.

# 307
  • тук-там
Момичета, пътували в Германия или живеещи там, кажете къде в близост до Берлин можем да отскочим за един ден примерно с влак?

Ние лично смятаме да отидем до Потсдам или Дрезден. Един ден ще отделим и за Тропикъл. Peace

# 308

И какви са цените на влаковете - може ли предварително да си запазим билети on-line, има ли намаление за по-ранно закупени билети. Въпреки, че през втората половина на ноември може да е доста студено, като обмисляме програмата си за тогава- като че ли искам и около Берлин да разгледаме.

Обсъждахме го напред в темата, май по в началото беше.

# 309
  • срещу двата комина :)))
аз да попитам, ако някой знае, от летище Шьонефелд може ли да се пътува с карти за градския транспорт  newsm78 гледах, че има влакове, но не разбрах дали те са с отделни билети ... Както и ако някой има предложения какво по-интересно може да се прави в края на декември  Laughing вече сме посетили всички музеи и туристически атракции, така че ако някой нещо по-интересно и неизвестно  Hug

# 310
аз да попитам, ако някой знае, от летище Шьонефелд може ли да се пътува с карти за градския транспорт  newsm78 гледах, че има влакове, но не разбрах дали те са с отделни билети ... Както и ако някой има предложения какво по-интересно може да се прави в края на декември  Laughing вече сме посетили всички музеи и туристически атракции, така че ако някой нещо по-интересно и неизвестно  Hug
Може да, с билет за градския транспорт може да се качите и на влак.
Е, как преди Коледа се опаковате добре и тръгвате да обикаляте Weihnachtsmarkt-овете. Моят любим е пред замъка Шарлотенбург, но не отказвам никой Simple Smile На Gendarmenmarkt е най-известния, той се води средновековен, но идете през деня, че иначе е голяма блъсканица, това ако  не я обичате като мен всъщност. Ако е между Коледа и нова година са по-малко обаче, мнозинството затварят на Коледа.

# 311
Може да, с билет за градския транспорт може да се качите и на влак.
Е, как преди Коледа се опаковате добре и тръгвате да обикаляте Weihnachtsmarkt-овете. Моят любим е пред замъка Шарлотенбург, но не отказвам никой Simple Smile На Gendarmenmarkt е най-известния, той се води средновековен, но идете през деня, че иначе е голяма блъсканица, това ако  не я обичате като мен всъщност. Ако е между Коледа и нова година са по-малко обаче, мнозинството затварят на Коледа.

ние ще сме при приятели за Нова година, надявам се обаче да е останал поне някой пазар  Laughing от 29 до 02 януари сме там ...

# 312
Обмислям да посетя този град,ама да видим кога и как ще се организирам-чета,усърдно чета  Hug

# 313
Понеже питането е за карти... Да, може да се пътува с карти, но трябва да е за зони ABC,  за да включва летището, а също и Потсдам - WelcomeCard. Ето тук повече информация:

http://www.bvg.de/index.php/en/17179/name/Berlin+WelcomeCard.html

# 314
Понеже питането е за карти... Да, може да се пътува с карти, но трябва да е за зони ABC,  за да включва летището, а също и Потсдам - WelcomeCard. Ето тук повече информация:

http://www.bvg.de/index.php/en/17179/name/Berlin+WelcomeCard.html

ясно, ориентирах се  Hug ще сме с билетче и карта за А и Б

Общи условия

Активация на акаунт