Дестинация Берлин

• 88 646
  • 869
  •   1
Отговори
# 315
  • тук-там

ясно, ориентирах се  Hug ще сме с билетче и карта за А и Б

Не е ли по-добре АБС - разликата е 5 евро. Имаш отиване и връщане до Шьонефелд... И  Потсдам. newsm78

Мисля го и аз де....

# 316
  • София - Варна
Ако си купиш карта А+В и и имаш 1 излизане  в зона С ти е избита картата А+В+С. Направете си сметка ще ходите ли в С. В С е Потсдам. Страхотно място, но все пак ние бяхме пролетта. Не знам как ще е зимата. Потсдам е Сан-Суси, природа и стари сгради, т.е. основно е  разходка навън. В огромен парк. И руското селище е приятно.

# 317
  • срещу двата комина :)))
Ако си купиш карта А+В и и имаш 1 излизане  в зона С ти е избита картата А+В+С. Направете си сметка ще ходите ли в С. В С е Потсдам. Страхотно място, но все пак ние бяхме пролетта. Не знам как ще е зимата. Потсдам е Сан-Суси, природа и стари сгради, т.е. основно е  разходка навън. В огромен парк. И руското селище е приятно.

замислихте ме ... ще гледам пак цените и ще пресмятам  Hug иначе мислим да отидем до Потсдам, ако ще и - 20 да е  Laughing

# 318
  • Бургас
Здравейте!
Моля за съвет за този хотел
http://www.booking.com/hotel/de/hotelcityb.bg.html?sid=829bec330 … 2d493a0cfc;dcid=1
Четох, че е близо до метрото, но в хубав район ли е?

# 319

Не  Stop  Централен да, хубав не.

# 320
  • Sofia
Някой, пътувал скоро с easyJet за Берлин?
Имам специфичен въпрос за ръчния багаж...

# 321
Момичета нещо не мога да се ориентирам. Предстои ми 3 дневен престой в Берлин като единия ден е неделя. Понеже централната част съм я обиколила /от предния ми двудневен престой/ ми се иска сега да влезем в Райхстага. Направих резервация избрах две дати със съответните часове и заявих броя хора. Не съм писала никъде данни освен моите. Т.е. тези за мъжа ми...,който ще е с мен никъде не съм нанасяла. Да разбирам ли, че по мейл ще ми потвърдят датата и часа и тогава вероятно ще соча данните на посетителите?. Другият ми въпрос е свързан с двореца Сан Суси. Доколкото схващам е в Потсдам и може да се стигне с BWC. Но евентуално ще сме трима души за там и ще разполагаме с кола. Как е по удачно? С какво да се придвижим до там? Ще спим в централната част в близост до БГ посолството. Благодаря Ви!

# 322
Момичета нещо не мога да се ориентирам. Предстои ми 3 дневен престой в Берлин като единия ден е неделя. Понеже централната част съм я обиколила /от предния ми двудневен престой/ ми се иска сега да влезем в Райхстага. Направих резервация избрах две дати със съответните часове и заявих броя хора. Не съм писала никъде данни освен моите. Т.е. тези за мъжа ми...,който ще е с мен никъде не съм нанасяла. Да разбирам ли, че по мейл ще ми потвърдят датата и часа и тогава вероятно ще соча данните на посетителите?. Другият ми въпрос е свързан с двореца Сан Суси. Доколкото схващам е в Потсдам и може да се стигне с BWC. Но евентуално ще сме трима души за там и ще разполагаме с кола. Как е по удачно? С какво да се придвижим до там? Ще спим в централната част в близост до БГ посолството. Благодаря Ви!

да, трябва да изчакаш за потвърждение за Райхстага

до Потстдам може и с влак от Берлин, като картата за транспорт за Берлин важи и за Потстдам

# 323

до Потстдам може и с влак от Берлин, като картата за транспорт за Берлин важи и за Потстдам
Brandley Cooper: Благодаря! Доколкото се ориентирах за мой късмет Сан Суси работи в неделя. Къде е най-удачно да слезем в Потсдам за да не губим излишно време до Сан Суси? И не намирам таксата за влизане ....

# 324
  • тук-там
Нашият Берлин наближава.  Grinning
Моля, някой да даде координати на Фломаркт, битак по нашенски.
 По-скоро за антикварни неща. Ще търся лули....
Гледах в трипадвайзър, но...много са! Кой си заслужава, пък и не само за антикварни. newsm78

# 325

Brandley Cooper: Благодаря! Доколкото се ориентирах за мой късмет Сан Суси работи в неделя. Къде е най-удачно да слезем в Потсдам за да не губим излишно време до Сан Суси? И не намирам таксата за влизане ....

Само да кажа, че се ориентирах.

# 326
  • Sofia
Здравейте!
Моля за съвет за този хотел
http://www.booking.com/hotel/de/hotelcityb.bg.html?sid=829bec330 … 2d493a0cfc;dcid=1

Мястото е супер! На самата спирка на метро линия U2 и на 3 мин от спирка на метро линия U1
Ние бяхме в хотела миналата седмица за 4 нощувки. За цената си е повече от добър.
Потсдамер плац е на 10 мин. пеша, пълно е наиколо със заведения за хранене от всякакъв вид, както и хранителни магазини.

# 327
Нашият Берлин наближава.  Grinning
Моля, някой да даде координати на Фломаркт, битак по нашенски.

http://www.berliner-troedelmarkt.de
и на Winterfeldplatz  Peace

# 328
  • тук-там

Благодаря. Ще трябва да се подкова, че кацаме в неделя на обяд, ама тъкмо ще са паднали цените до към 15.00-16.00 часа.  Laughing

# 329
  • Враца
Здравейте.
Момичета, имам питане:
Гледам, че посещавате Берлин и през ноември, и през декември- студът не ви плаши.
Изи джет имат намаление 20% за пътувания до края на март, и излиза смешно евтино.
Но се чудя за времето... ще позволява ли да се  разхождаме, да видим града, а не само да се свираме на топло по музеите?
Винаги, когато съм ходила в чужбина, е било през топлите месеци- май, юни, август. Сега съм изкушена, но не се решавам за м. март, то и тук е студено в началото на март, а това е толкова по-на север... Как се справяте с това?

Последна редакция: нд, 10 ное 2013, 22:21 от Трън в Очите

Общи условия

Активация на акаунт