Какво повече няма да купя - Тема 4

• 114 122
  • 891
  •   1
Отговори
# 510
Риба "Робо фиш". Дадох 20 лева за риба, която поплува 3 пъти с прекъсвания и се развали.

# 511
От къде е купена? Нашата е от Хиполенд и още работи

# 512
  • София
Сърчи нещо вашата е дефектна или нещо батериите, ние имаме 2 бр, купувани преди около 2 месеца, плуват перфектно, даже още не са им свършили батериите...

# 513
  • Sofia
Балсам за коса със зехтин,български,на БиоФреш...косата става твърда,като слама  #Silly

# 514
  • Sunshine state
Така,обадих се на Диавена да направя рекламация.Служителката беше много любезна,записа телефона и името ми и ме увери,че ще се свържат с мен допълнително.Изказа съжаление за разочарованието.. Сега ще видим какво ще стане. Разполагам и със снимков материал,но в момента не мога да го кача,защото нямам кабел под ръка.  Wink
Докато бяхме на морето,ми се обадиха от Диавена,за да ме попитат за адрес,на който да ми изпратят няколко консерви в знак на извинение. Много коректно от тяхна страна постъпиха и днес със Спийди пристигнаха 5 консерви филе риба тон в собствен сос.Учуди ме,че момичето явно е запомнило,че ям точно тази в собствен сос.Тези дни ще отворя някоя,за да видя как са.  Simple Smile

# 515
  • София
Сърчи нещо вашата е дефектна или нещо батериите, ние имаме 2 бр, купувани преди около 2 месеца, плуват перфектно, даже още не са им свършили батериите...

# 516

2 риби има - акула и онази като Немо. Всъщност Немо-то се развали.
Първо смених батериите, защото реших, че са изтощени, но не тръгна. Мъжът ми я пробва с мултицет, но казва, че някъде има прекъсване в самата риба и просто не може да се оправи.
Купих ги и двете от Комсед, нямат гаранция.

# 517
  • София
Може би само Немото от Комсед е дефектно. Нашето Немо по абсолютно същия начин се развали и децата са разочароваха и не сме купували други риби от серията.

# 518
Истината е, че много ме е яд - миниатюрна риба, скъпа, а детето суперразочаровано.
Много мразя рекламите и постоянното врънкане да купя това, или онова.

# 519
  • София
Омекотител Bingo Soft. Толкова са го разредили, че вече не прилича на нищо. Препоръчителната доза за омекотяване на една пералня пране е (забележете!) две пълни мерителни капачки, които са с доста голяма вместимост. Дори при спазването на тази препоръка дрехите стоят твърди и почти не миришат. Преди време продуктът беше чудесен, ползвах го често. Мои клиенти в Продавалника са ми писали да питат какви препарати съм ползвала за прането на дрешките, които им изпращам. Сега обаче производителите тотално са му разказали играта. Покупката на този препарат е абсолютна загуба на пари! Stop
Бингото наистина са го съсипали,водичка без аромат.

# 520
http://everbel.com/bg/Everbel/

Дамски превръзки "Евърбел".

# 521
Стийм моп, от китайските имитации (вносител фирма Пирита), купен е от Метро и вече е изхвърлен, след множество ремонти. Въпреки, че го използвах с дестилирана вода, тоя боклук след всяко чистене спираше да работи, а на края даже и след втората минута изпушваше.

# 522
Имам спомен,че добавяха някаква селитра в домашните колбаси,а в киселото зеле натриев бензоат,за да издържи до по-дълго време

За колбасите се слага една лъжица захар (вместо силитра), а за зелето корени от хрян (вместо натриев бензоат)- 1-2 бр. Така ги правим от години  Peace

# 523
  • София
Имам спомен,че добавяха някаква селитра в домашните колбаси,а в киселото зеле натриев бензоат,за да издържи до по-дълго време

За колбасите се слага една лъжица захар (вместо силитра), а за зелето корени от хрян (вместо натриев бензоат)- 1-2 бр. Така ги правим от години  Peace

В колбасите селитрата се слага за да се запази червения цвят на месото, така че захарта едва ли може да свърши някаква работа.

# 524
  • София
Никога повече няма да купя лакочистителя на Ебелин! Такава гадост не съм ползвала до сега........  Sad

Общи условия

Активация на акаунт