Какво повече няма да купя - Тема 4

• 113 975
  • 891
  •   1
Отговори
# 135
  • софия
Не съм ходила до Кауфланд, но сорт "нова" и "клементина" доста си приличат. И двата сорта са тънкокори. По мои наблюдения, в момента има "нова" (пазарувам от Лидл, а каквото е там, това е по другите магазина в повечето случаи). "Клементина" ми харесва - сочни и ароматни, малко твърди, но се белят, сладки, но имат семки. "Нова" са ужасни - твърди, почти не могат да се белят и са кисели. Само за сок стават.  Грехота ми е да ги хвърля, но вчера едва изнудих детето да си изпие сока, а бях сложила и портокал. Другия път ще трябва и малко мед за сладост да добавя.

# 136
  • Sunshine state
Аз именно заради това,че са кисели не ги харесвам.И нещо друго ме притеснява в тях-имат вкус на семки,все едно си сдъвкал 2-3 наведнъж. Rolling Eyes

# 137
  • Ланкър, планините Овнерог
Явно, защото обичам лимони, грейпфрути, ги харесах.

# 138
  • Варна
Имам въпрос свързан с кашкавала. Купувам от магазин на една кравеферма и продавачът казва, че е зрял 90дни / ако правилно съм запомнила/

Съхранявам го увит в хартия в хладилника. Това по съвет на продавачът.

Обаче, като минат 20-30 дни откакто съм го купила, става ужасно корав, чак е невъзможно да се настърже.

Ако някой разбира от кашкавал, моля, да ми каже нормално ли е.

С никой друг купешки кашкавал не ми се е случвало такова нещо.

# 139
Имам въпрос свързан с кашкавала. Купувам от магазин на една кравеферма и продавачът казва, че е зрял 90дни / ако правилно съм запомнила/

Обаче, като минат 20-30 дни откакто съм го купила, става ужасно корав, чак е невъзможно да се настърже.

Би трябвало да се съхранява в кутия или в найлонов плик според мен. Моят хладилник е но фрост и ако нещо не е покрито - изсъхва. Та тоя съвет с хартията нещо не го разбирам. Всичките ми кашкавали в кутия съхранявам или в пликче.

# 140
  • София
Крем сапуни Релакс, добавям към малкото неща, които повече няма да купя... Недоразумение пълно. Уж крем, то твърдо, като камъче, мия си ръцете, търкам, търкам...пяна - никаква. http://products.kolektiva.bg/image/cache/data/relax/rsz_%D0%A0%D … D1%80-800x800.jpg Ей такова чудо, другите от серията не съм, но и не бих пробвала.

# 141
  • Sunshine state

Честно казано не виждам как ще съхраняваш кашкавал 20 дни увит в хартия и той ще остане мек.Аз във опаковъчно фолио едвам го опазвам мек,ако оцелее толкова,а какво остана за хартия.Тя изсмуква и малкото влага,която продуктът притежава,та от тази гледна точка е съвсем логично да изсъхне. Peace

# 142
  • Велико Търново
Няма да купя никога повече опаковъчно,прозрачно фолио  на Fino!!!Ужасно е просто,къса се,разтяга се и нищо не става от него #Cussing out

# 143
Опаковъчно фолио само "промишлено" купувам. По-дебело е, не се къса и е много по-евтино. В Метро на промоция последно взех 500 м. за 6 лв - ролката е огромна Simple Smile
Но я ползвам вкъщи по всякакви опаковъчни предназначения и заминава бързичко  Laughing

# 144
  • Велико Търново
duhi_puhi,на коя марка Praynig

# 145
Няма марка. Стои при канцеларските материали (в Метро). Последно бяха с тиксото на промоция та се запасих добре и от двете  Laughing Вижда се лесно - много по-голямо е от обикновените опаковъчни.

Продава се и в магазините за торбички - но там е малко по-скъпо като че ли (8 лв съм го взимала).

# 146
  • Ланкър, планините Овнерог
За какво го ползвате това фолио? Имаме едно в шкафа, но си отлежава просто. Не се сещам за какво може да влезе в употреба. За покриване на тави си ползваме домакинското, алуминиево фолио.

# 147
500м  #Crazy фолио за 6лв... duhi-pihi дай линк да го видим това фолио... Praynig!!!!! или снимка, да знам какво да търся..
Това е супер офертичка smile3521

# 148
500м  #Crazy фолио за 6лв... duhi-pihi дай линк да го видим това фолио... Praynig!!!!! или снимка, да знам какво да търся..
Това е супер офертичка smile3521
http://www.napazara.com/adpics/4d1dca60ac5945c4b930d17dd.jpg

Като обикновеното - но много по-дебело Simple Smile

# 149
Прозрачното фолио на Фино наистина не струва.
Ползвам го за покриване на чинии, купи, тави.

Общи условия

Активация на акаунт