Какво повече няма да купя - Тема 4

• 114 092
  • 891
  •   1
Отговори
# 225
  • Перник
Всеки път като пуснат рекламата и обещавам на детето, че ще му купя и после забравям. Ама май е било за добро Simple Smile

Верно, че отдавна не съм купувала, но винаги са ми харесвали. Вие какво не им харесвате?

# 226
Всеки път като пуснат рекламата и обещавам на детето, че ще му купя и после забравям. Ама май е било за добро Simple Smile

Верно, че отдавна не съм купувала, но винаги са ми харесвали. Вие какво не им харесвате?
Ина мен ми харесват. Още повече суровините са им едни от най-приличните на пазара.

Обяснете, моля, кое не е било наред.

# 227
На мен вкусът им не ми допада, може би защото ги сравнявам със сухи пасти Балкан.

# 228
Аз ги харесвам тия пасти, като оставим настрана това, че по принцип за вредна храна - захар и консерванти, калории...... Но в класа си са едни от най-добрите за мен, не че съм особен познавач. За суровините не знаех, но ми стана интересно.

# 229
За мен критерий е да не ми се маже по небцето. Продуктите на Престиж на мен ми харесват  Peace

# 230
И за мен Престиж са вкусни  Peace

# 231
А кое точно им е наред?

Състав:пшенично брашно, захар, какао на прах, растителни масла-което значи хидрогенирани , аромати-ванилия, какао, лимон, които със сигурност са химически течни аромати.

Ето и състава на суха паста Престиж с ванилов крем:

Цитат
хидрогенирано растително масло,захар,мляко на прах,пшенично брашно,мляко на прах,емулгатори,оцветители,консерванти,киселинен регулатор.
http://d-d.kupiscurier.bg/index.php?page=shop.product_details&am … art&Itemid=32

ето и " ....с млечен крем"

Цитат
Състав:
Хидрогенирано растително масло,захар,мляко на прах,какао на прах,пшенично брашно,глюкоза,яйца,глицерин,емулгатори,царевично нишесте,сол,набухватели,аромати,консервант,киселинен регулатор,натурален оцветител.

С толкова наблъскани подобрители вътре естествено , че е вкусно....    Laughing

# 232
Определено ме отказахте от тези десерти Shocked Направо ме е страх да попитам за вафличките в кутия.

# 233
  • Велико Търново
Ами,то в почти всички продукти има такива съставки ooooh! Ние пасти не ядем Wink,дъщеря ми предпочита натурален шоколад Crazy

# 234
Определено ме отказахте от тези десерти Shocked Направо ме е страх да попитам за вафличките в кутия.

Нали не си мислите че само в БГ. работят така? Такива са съставките и на чуждоземните вафли , бисквитки и др. ( от ниският клас говоря) .

# 235

Нали не си мислите че само в БГ. работят така? Такива са съставките и на чуждоземните вафли , бисквитки и др. ( от ниският клас говоря) .

Ами те и от високия клас са същите  Mr. Green

# 236

Peace

# 237

Не е валидно за всички, както и от т.нар. нисък клас има и с добри съставки.

# 238
Да бе, момичета - вие от какво очаквате да са направени десертите - ами от брашно и захар естествено и задължително! Сега консервантите и овкусителите и оцветителите и това отвратно "киселинен регулатор" идват малко в повече, но десертът по принцип си съдържа вредни съставки, ако не е изцяло от сушени плодове, сусам и мед например. И пак за диабетиците не е о к и тази конфигурация

# 239
Ще караме на домашни сладкиши  Party

Общи условия

Активация на акаунт