Какво повече няма да купя - Тема 4

• 114 107
  • 891
  •   1
Отговори
# 555
  • sofia
Звънче, не се ли "цвикосва" и поне малко да киселее?

# 556
  • софия
Звънче, не се ли "цвикосва" и поне малко да киселее?
Цвик имаше, но то има и 10 след като е загребано. Нямах желание да го пробвам на вкус. На вид и мирис нищо му нямаше.

# 557
Това е политиката на този вид магазини - собствени марки на малко по-ниски цени. И не много красива подредба.
Като не го разбирате и не ви кефи - не ходете.
Аз пък винаги улучвам добро месо в Лидл.

Това, че аз не мога да се ориентирам в даден супермаркет, не значи, че той е лош.
Значи че е лош, ако в него няма салфетки и ванилия, щото питах и на касата - няма. Този в Младост е съвсем малко по-голям от хола ми, та не е много трудно да се ориентираш в него - не е проблемът ми с ориентацията определено. Да, подредбата не е добра и това не ми хареса. И не ходя повече - отидох веднъж само.
За ванилия не знам, но салфетки има със сигурност.
Но, ако не си свикнал с магазина и стоките, е малко объркващо първия път. С това съм съгласна.
....Добре, излъгали са ме на касата  Wink

хаха, точно и аз веднъж търсих ванилия и стафиди (беше преди Великден, за козунаците) и на касата ми казаха, че няма  Shocked

Сега разбирам, че е въпрос на навици на пазаруване.

Ние, например купуваме всички млечни продукти от фирмен магазин на една мандра и съм сигурна, че всичко е истинско и прясно. Млякото на третия ден е надуло капачката и е вкиснало.  Не бих купила тези неща пакетирани и внесени от чужбина, наредени по рафтовете на хипермаркетите  Naughty
Колбаси у дома не се купуват.
Месо купуваме също от специализирани магазини, където е българско и прясно, режат ти го на място.
Почистващите препарати купувам от Метро или Кауфланд, защото там са на на-ниски цени.
Понеже сме с машина за хляб, брашно на СофияМел купувам от Метро или Била, по цял стек, който ни стига за месец.
Прах за пране купувам от т.н паралелен внос, също от конкретни магазини, които предлагат такъв, защото разликата в качеството на един и същи прах е огромна.
Зарзавати купуваме малките магазинчета, защото в големите вериги са вносни и некачествени, а в повечето случи и по-скъпи. Забелязала съм, че зимата само цитрусите понякога си заслужават.
За всички останали пакетирани продукти, като сол, захар, олио, оцет, спагети, макарони, ориз, боб, леща и т.н, използвам едни и същи марки, които са проверени във времето. Тях обаче ги няма в Лидл.

Лидълските пилета на "Пилос" са от една и съща ферма с тези на "Бест фарм" и "Лудогорско пиле", на фирма "Пилко" гр. Разград.

Последна редакция: вт, 20 авг 2013, 17:17 от Red_Hot

# 558
Мразя номерата на Лидл. Не е точно по темата. Но да ви предупредя. Там промоциите се правят само, за да хвърлят прах в очите на хората. Ходих и снощи, и днес, за да си купя сладолед от промотирания, а то както обикновено няма.Бях в три магазина, а управителят ми каза "Дреме ми на мене какви сладоледи има! "
Да знаете. Колко са отговорни и коректни към клиентите си!
В такива случаи питаш любезно за името на служителя на фирмата с когото разговаряш, и сядаш тук да пишеш.

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-D50D6C6D-B6B2C26A/lidl_bg/hs.xsl/6539.htm
Сигурно като редовен техен клиент знае за тази опция, но друго си е да сипе !!!! тук Whistling
П.С.
alra, ако някой ми каже, че ме е запомнил с вечното ми мрънкане, бих се замислила поне малко, а не да му отговарям, че това е негов проблем.
Липсата ти на елементарно възпитание и адекватно поведение във форум е само твой проблем!......................
Не се чувствай длъжна да ми отговаряш. Замисли се наистина
Оспамихме яко темата, дайте пак за продукти да пишем

Че коя си ти, че да ти отговарям!  Някаква никаква! 

# 559
  • софия
Това е политиката на този вид магазини - собствени марки на малко по-ниски цени. И не много красива подредба.
Като не го разбирате и не ви кефи - не ходете.
Аз пък винаги улучвам добро месо в Лидл.

Това, че аз не мога да се ориентирам в даден супермаркет, не значи, че той е лош.
Значи че е лош, ако в него няма салфетки и ванилия, щото питах и на касата - няма. Този в Младост е съвсем малко по-голям от хола ми, та не е много трудно да се ориентираш в него - не е проблемът ми с ориентацията определено. Да, подредбата не е добра и това не ми хареса. И не ходя повече - отидох веднъж само.
За ванилия не знам, но салфетки има със сигурност.
Но, ако не си свикнал с магазина и стоките, е малко объркващо първия път. С това съм съгласна.
....Добре, излъгали са ме на касата  Wink

хаха, точно и аз веднъж търсих ванилия и стафиди (беше преди Великден, за козунаците) и на касата ми казаха, че няма  Shocked

Лидълските пилета на "Пилос" са от една и съща ферма с тези на "Бест фарм" и "Лудогорско пиле", на фирма "Пилко" гр. Разград.

Стафидите са турски и не са обработвани със сяра. Пилешко има и на Градус. Peace

# 560

Стафидите са турски и не са обработвани със сяра. Пилешко има и на Градус. Peace

"Градус" са още по-зле. Ето една марка, която не купувам.  Но на етикета пише адрес гр. Разград, а "Градус" не са разградска фирма  Peace

http://www.bulgaria-news.bg/category/bulgaria/society/article/post73477.html

# 561
  • софия

"Градус" са още по-зле, но на етикета пише адрес гр. Разград, а "Градус" не са разградска фирма  Peace

Пазарувам в магазина от откриването му. Има и на двете фирми. Ти си попаднала на Пилко. Както и да е. За магазина има отделна тема. Тук не е мястото. Просто е добре да сме точни, за да не даваме грешна информация и всеки да си прецени. Според информацията, която е стара, Градус е една от трите добри фирми.

# 562

"Градус" са още по-зле, но на етикета пише адрес гр. Разград, а "Градус" не са разградска фирма  Peace

Пазарувам в магазина от откриването му. Има и на двете фирми. Ти си попаднала на Пилко. Както и да е. За магазина има отделна тема. Тук не е мястото. Просто е добре да сме точни, за да не даваме грешна информация и всеки да си прецени. Според информацията, която е стара, Градус е една от трите добри фирми.

Съгласна съм, но съм уточнила, че става въпрос за марката "Пилос". У дома не се ценят "Градус", от повече от година не съм вземала, освен ако в това време не са си подобрили качеството- вода и мазнина.

# 563
  • софия

Съгласна съм, но съм уточнила, че става въпрос за марката "Пилос". У дома не се ценят "Градус", от повече от година не съм вземала, освен ако в това време не са си подобрили качеството- вода и мазнина.
Защо държиш да изпадаме в безсмислени спорове? Пилос е марка на Лидл. Както Клевър на Била напр. За тази марка произвеждат стоки различни производители,  с които е сключен договор. Същите производители произвеждат същите неща и за техния бранд. Това е.

# 564

Ние, например купуваме всички млечни продукти от фирмен магазин на една мандра и съм сигурна, че всичко е истинско и прясно. Млякото на третия ден е надуло капачката и е вкиснало.  Не бих купила тези неща пакетирани и внесени от чужбина, наредени по рафтовете на хипермаркетите  Naughty

Месо купуваме също от специализирани магазини, където е българско и прясно, режат ти го на място.

Ако не е тайна, коя е тази мандра, и за кой специализиран магазин за месо става дума?
Видях едни магазини на Кооп Лесидрен на Дондуков, основно за месо,но не съм опитвала да взема от тях. Те имат доста магазини в София и Сев. България, имат сайт и го разгледах.

Аз поръчвах от една мандра Натурално мляко близо до вас, или нещо от сорта, но пък нямам никкъв етикет, абсолютно нищо като бележка и т.н. Което също изобщо не ми допадна в случай на някакъв проблем Thinking.
Може би идеята с фирмен магазин е по-добра.

# 565
Балсам за коса със зехтин,български,на БиоФреш...косата става твърда,като слама  #Silly
+1

# 566

Ако не е тайна, коя е тази мандра, и за кой специализиран магазин за месо става дума?
Видях едни магазини на Кооп Лесидрен на Дондуков, основно за месо,но не съм опитвала да взема от тях. Те имат доста магазини в София и Сев. България, имат сайт и го разгледах.

Аз поръчвах от една мандра Натурално мляко близо до вас, или нещо от сорта, но пък нямам никкъв етикет, абсолютно нищо като бележка и т.н. Което също изобщо не ми допадна в случай на някакъв проблем Thinking.
Може би идеята с фирмен магазин е по-добра.

Не е в София.

# 567
Бойлери Stiebel Elton,като качество ОК,но сервизът и обслужването им под всяка критика.ако искате да ви наводнят апартаментьт си закупете от тази марка.

# 568
  • Пловдив
Бойлери Stiebel Elton,като качество ОК,но сервизът и обслужването им под всяка критика.ако искате да ви наводнят апартаментьт си закупете от тази марка.

Оооо,що така Rolling Eyes Аз само хубави неща за тях съм чувала...Това за София ли?

# 569
Вчера купих от Кауфланд Благоевград пакет от любимата ни риба сафрид. След размразяването беше отвратителна гледка-жълто-синя на цвят, на пипане се разпадаше, с дъх на гранясало, а иначе в срок до следващата година. Избрах 3-4 "по-прилични" рибки на децата да ги убедя, че не става за ядене дори и препържена с много лимон. Повече никаква риба няма да купувам от там. Имаше и пилешки продукти на промоция с 50% отстъпка, увити многократно в опаковъчно фолио, което обаче не беше скрило синкавия им цвят. Изводът, до който стигнах, е да не вярваме на сроковете, защото те се подменят многократно.

Общи условия

Активация на акаунт