Хайде пак на почивка в Сандански-2

• 79 505
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
Poli_d,  не е на баир, много е удобно за колички. Входа се заключва и сме си оставяли количката до асансьора. Самия асансьор е малък и ако ти е по-обемиста количката /не лятна/ според мен ще ти е трудно да я вкараш вътре и да влезеш с другото детенце.

# 646
  • София
А Томас Палас не е на някакъв баир, нали? Една позната ме попита дали съм проверила какъв е терена около хотела. Все пак отивам сама с две бебета... Joy
А някой може ли да даде инфо и за хотел Хевън? По-далече ли е от парка? А като обстановка в сравнение с Томас Палас?

Миналата година бяхме в Хеван. Не е хотел, а апартаменти под наем. Малко по-далеч е от Томас Палас. Близо е до пазарчето и Билла, между тях е. Иначе в апартамента, в който бяхме нямаше фурна, котлона изклйчително слаб и посудата беше малко. Когато отидохме му направихче основно почистване, защото беше занемарено. Аз не бих го избрала втори път, има доста по-добри апартаменти с ново обзавеждане. Доволна съм от тук http://sandanskiapartments.atspace.me/ap6.html, но е доста далече за ходене с малки деца. Иначе когато заведението Ичката работеше си заслужаваше, защото двете места бяха на две успоредни улуци и ни беше много удобно да обядваме, а до парка ходехме с кола.

# 647
  • София
Bunnie, а били ли сте в Парк Хотел Пирин? Ако да, може ли да сравниш двата хотела?   bouquet
Да. В Пирин е доста по-скъпо, но е и по-ново. Хубаво е и там. Но като, че ли Интерхотела повече ми харесва. Безплатният детски кът, огромният вътрешен басейн, двата външни басейна, храната не е нищо особено, въпреки че едната вечер понеже бяхме малко хора не беше на блок маса, а по меню, но много богато и с интересни неща(ние дори не успяхме да поръчаме от всичко, което ни се полагаше), това че е точно на входа на парка...И като цена е съвсем ок.

# 648
http://www.staisandanski.com/index.php?p=h1
 Вижте това ходили сме септември 2013 и снимките отговарят на реалноста.Ние бяхме в двойка стая и имаше само микровълнова и хладилник,но апартаментите им бяха с кухненски бокс и имаше електроуреди.Доволни сме и пак бихме го посетили.Голям плюс е че е точно срещу интерхотела,на главната улица е, а е супер спокойно защото е на гърба на заведенията и никакъв шум не ни е пречел. Врата се заключва долу на входа и си оставяхме количката там и нищо не ни е изчезнало.

# 649
Bunnie, много благодаря!  bouquet
За Пирин от време на време се намират добри оферти. Не съм сравнявала цените, може би е по-скъпо...
Това, което ме спира за Пирин е, че няма външен басейн с минерална вода. А ние главно това търсим!!! Е, и прилични стаи + сравнително читава храна...

# 650
  • София
Bunnie, много благодаря!  bouquet
За Пирин от време на време се намират добри оферти. Не съм сравнявала цените, може би е по-скъпо...
Това, което ме спира за Пирин е, че няма външен басейн с минерална вода. А ние главно това търсим!!! Е, и прилични стаи + сравнително читава храна...
Привет момичета, днес се връщаме от Парк Хотел Пирин-не за първи път ходим там. Как да няма външен минерален басейн? Знаеш ли каква пара се вдигаше над него? Сандански ни е фаворит, а от Шарлопов нямаме забележки, бяхме две семейства, приятелите ни още са там в момента, та си правехме тестове има ли прах по ръбчетата на парапета в коридора, между етажите... чисто е, доказано и проверено навсякъде! Ако цените са ви по джоба няма да сгрешите. В Интерхотела лично ние не сме отсядали, но близките ни са били и предпочитат Пирин. Минавайки покрай Интерхотела ни направи впечатление глъчката руска реч, друго не мога да кажа, само от вън си създавам впечатление за него. Ако нещо ви интересува, питайте. Стаите са големи, ние сме трима, храната е качествена, сравнено с много други хотели, на нас ни е и вкусна. Маслото сутрин е президент, шунката е от месо, кроасаните с масло са истински, вкусни и прясно изпечени... По коридорите е топло, като се има предвид, че сме по халати. Нямаме забележки, снощи беше станало недоразумение с резервацията ни за 8ми, но управата действа адекватно и ни настаниха, където ние желаехме, че и бутилка вино и ракии за мъжете като извинение получихме.

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 21:06 от giuli

# 651
giuli, копирам от сайта им:

Хотелът разполага с външни и вътрешни басейни с различно съдържание на минерална вода:
## Външен плувен басейн, 25 х 10 м., 28 °С, (работи от май до септември)
## Външен детски топъл басейн,  6 х 4 м., 33 °С, дълбочина 60 см. (работи от май до септември)
## Външен термален басейн,  6 х 4 м., 38 °С, дълбочина 1,20 см. (работи от октомври до април)
## Вътрешен плувен басейн с хидромасажни джетове и водно огледало, 16 х 8 м., 29 - 31°С
## Вътрешен терапевтичен басейн със 100% минерална вода с хидромасажни джетове, 10  х  4 м., 37 °С и Кнайп пътеки „уморени крака”
## Вътрешен детски басейн, 3 х 5 м., 33 °С, дълбочина 70 см.

Може би, вие сте били във външният термален, който обаче е затворен лятото...  Simple Smile
Това ме накара да търся и алтернативи. Иначе ние също сме доволни от Пирин!!!

# 652
  • София
Отвън има два басейна, повярвай ми, единият сега е пълен, но не се ползва, другият е топъл, бяха се натопили с  по чаша алкохол доста народ вътре. Естествено, той не е за да правиш дължини вътре.
Ние отвън не сме влизали, достатъчни са ни вътрешните басейни. За този, за който говоря отвън сме влизали есента, беше топло и дълбоко, не става за дете без пояс. Естествено зависи и кога се ходи, но не пречи да им звъннеш да ги питаш, ако нещо те интересува по-специфично.

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 21:28 от giuli

# 653
Аз и не търся за плуване. Само за плацикане... Не ми се ще да е просто топла, а да е наистина минерална водата!  Като че ли най-добре е да ги питам!!!   bouquet
Ние, живот и здраве, ще сме в Сандански първата седмица на септември, но аз да се подготвя...  Laughing

# 654
  • В.Търново
http://www.staisandanski.com/index.php?p=h1
 Вижте това ходили сме септември 2013 и снимките отговарят на реалноста.Ние бяхме в двойка стая и имаше само микровълнова и хладилник,но апартаментите им бяха с кухненски бокс и имаше електроуреди.Доволни сме и пак бихме го посетили.Голям плюс е че е точно срещу интерхотела,на главната улица е, а е супер спокойно защото е на гърба на заведенията и никакъв шум не ни е пречел. Врата се заключва долу на входа и си оставяхме количката там и нищо не ни е изчезнало.
Хубаво е това място, но няма готварска печка.

# 655
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
Здравейте момичета!
Предстои ни почивка в Сандански в края на м.април и ще сме с две деца.Тъй като едното дете се храни изцяло на детска кухня бихте ли ми препоръчали детска кухня в Сандански?Има ли там частна бебешка кухня от която мога да се възползвам?
Отново да побутна питането си!

# 656
За тези, които се интересуват дали Парк Хотел Пирин има външен минерален басейн или не, ето какво ми отговориха от хотела:

Парк Хотел Пирин***** разполага с външен басейн със 100% минерална вода, който функционира от пролетта до есента /включително и през септември/.

# 657
  • София
Толкова мнения изчетох и не можах да преценя кой хотел е хубав. Да е близо до центъра...
И аз така .....обмислям една тридневна релакс почивса за рожденния си ден 27-30 април....
Дайте идеи..... Hug

# 658
  • В.Търново
За тези, които се интересуват дали Парк Хотел Пирин има външен минерален басейн или не, ето какво ми отговориха от хотела:

Парк Хотел Пирин***** разполага с външен басейн със 100% минерална вода, който функционира от пролетта до есента /включително и през септември/.

Да не би да бъркат с хотел Перун, защото той май нямаше външен басейн.

# 659
rosinau., дискусията беше по повод дали водата е минерална. На сайта им пише, че е минерална само през зимата, а лятото е просто "топъл детски басейн"!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт