Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 60

• 51 859
  • 723
  •   1
Отговори
# 345
Да му мисли Михримах ,ако се върне детската  и  любов /ББ/, плюс поета ,плюс Синан  а  накрая да я оженят за Рустем 
Crazy карък султан   Confused

Ари  Hug Heart Eyes

# 346
  • Мюнхен
Да му мисли Михримах ,ако се върне детската  и  любов /ББ/, плюс поета ,плюс Синан  а  накрая да я оженят за Рустем  
Crazy карък султан   Confused

Ари  Hug Heart Eyes

Това ми хареса!  hahaha hahaha hahaha hahaha

Малко снимки за фенките на Ибрахим!

# 347
  • Мюнхен
И на Хю разбира се!

# 348
  • Мюнхен
А тази спомняте ли си я?

На този брадата е като на тате!!!

# 349
Добро утро!
Благодаря на всички Hug дали инфо  за "Синана". Като му гледам фотото и тоз синеок!
 Ама то в таз ОИ всички са били "истински" турци -бели със сини очи явно! Laughing
 На Михи  ще  й  предстоят "тежки " дни: синеок,черноок,синеок, пъстроок! Grinning

# 350
Добро утро!
били "истински" турци -бели със сини очи явно! -ми аз си мисля,че това са им характените белези т.е.няма нужда от кавички.Брюнетите според мен са от по-източните части на ОИ. Crossing Arms

# 351
  • София
ДОБРО  УТРО !!!  food010 kaffeetrmker_2  food010

# 352
Добро утро!
били "истински" турци -бели със сини очи явно! -ми аз си мисля,че това са им характените белези т.е.няма нужда от кавички.Брюнетите според мен са от по-източните части на ОИ. Crossing Arms
Ами не, не са им характерните белези! Както и на нас българите не са!
Местата от където произхождат "селджукските"турци и прабългарите са много близки и доста на изток, а там характерните черти не са светли очи и коси!
 п.п А тук кавичките ги сложих,защото не знам дали правилно съм изписала името.

# 353
Ще разследваме въпроса ,щом казваш-не съм много сигурна за характерните белези
Скрит текст:
,но покрай Къванч Татлату,някъде бя чела че е с типични черти ,бая се зачудих и за това останах с такова мнение.

# 354
  • София
СИНАН-"СИНАН" ХАЛИТ-"СЮЛЕЙМАН" - семейни приятели в реала

# 355
Ще разследваме въпроса ,щом казваш-не съм много сигурна за характерните белези
Скрит текст:
,но покрай Къванч Татлату,някъде бя чела че е с типични черти ,бая се зачудих и за това останах с такова мнение.
Скрит текст:
Къванч е с босненски произход и в статията пишеше,че е с типичните славянски черти.
  Hug точно така! Разследване до дупка!

# 356
Добро утроо!

Много зетьове,много нещо се насъбраха..Да се чудиш кого да избереш..!

И на Михримах не й е лесно.

# 357
Благодаря за превода на трейлара!
О,много добре!Дано има повече хубавци та  някоя от вас се отметне
от кадията.

# 358

Краси, благодаря ти за снимките на Халит и Синан!  Hug Hug От един репортаж от пистата за Формула 1, нали? newsm78

За мен новият епизод се очертава доста скучен - особено първата му част.  Sad Поне от това, което видях от двата трейлъра... Whistling Особено повторения (евентуален) опит за самоубийство със скок от терасата... Naughty ooooh!
Дано се появи Синан, та да видим нещо ново и... красиво! Peace

# 359
..
 Ами не, не са им характерните белези! Както и на нас българите не са!
Местата от където произхождат "селджукските"турци и прабългарите са много близки и доста на изток, а там характерните черти не са светли очи и коси!
..
По този повод мога да поспоря ,но не му етук мястото.  Wink

Скрит текст:
Има научни данни ,че произхода ни е от Балкански п-в . Пленмената ,които тук са живеели още преди Елинската култура..и в последствие наричани траки от тях,от римляни и т.н. Някои от тези племена са били отвъд Дунава /румънско/ ,а други се разселили и по-нагоре /Волжка България/ ..логично е в местата ,където се заселват да се смешват с коренно население и в последствие чертите им да са по-различни като се върнат надолу Peace т.е. да са по-тъмни .
Под научни ,говоря за генетични сравнения ,разкопки - култура,бит, и писания от древни поети и пр.Ако ти е интересно сигурна съм ,че ще намериш информация.
По-между другото с Турците имаме общи гени .. така че не тъмните ,а точно светлите са истинските турци.
Ще добавя само ,че древна Троя е в днешна Турция ,а има сведения /на базата тълкувания на текстове от гръцката митология и други/ ,че народа и е сроден на Тракийските племена.
Защо е приета друга версия официално за произхода ни ?! Просто е- на силните през вековете не им е отървало и са изопачавали реалноста.. като започна от Елини,Римляни,Византийци,Руснаци ,че до днес..Никой не иска обединени Блакани.или претенции ..документи са унищожавани  с тази цел ..политика..а всъщност сме не просто сродни със сърби,,гърци,румънци,хървати.. дори и турци ..бих казала ,че буквално имаме един произход..ако всички се обединят /което е невъзможно,но има политически интереси,които се застраховат да не се случи../  ще бъдат сериозна заплаха за цяла европа и пр.
Най-запазен е бита,езика и културата в БГ ..сравнявайки символи открити в могилите с елементи от нашия фолклор и старобългарския,както и с писменоста  Peace ;а и най-много могили на площ има в България ..и най-старите предмети свидетелстващи култура открити в Европа са именно в могили от тракийските племена Simple Smile - просто тук е било сърцето на тркийските народи и вероятно затова сме съхранили най-много в нашия бит от древноста ....

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 12:37 от katia13

Общи условия

Активация на акаунт