Отговори
# 255
Tonichka имам отметка графиката ми да бъде видима, не знам защо не се отваря  Thinking

# 256
  • София
Аз я виждам. Струва ми се рано за имплантационен спад. Може да е нещо инцидентно.

# 257
Tonichka мила пожелавам и на теб и на всички прекрасни подаръци в малки опаковки с розови и сини панделки

Аз сега се чудя, усетих О си, че мина 4 дни по-рано в петък вечерта, при все че ми дойде всряда и чаках тогава да е. Сега ме болят гърдите та се чудя дали пък няма да цъфна по-рано към края на тази седмица или ще си дочакам до следваащата сряда. Ще видим - то мен си ме болят гърдите всеки път, като ми мине О, така че нищо ненормално и особено не виждам в това.  Но следващия месец мисля да взема и аз тестове за О, поне да съм сигурна и с тях да я засека.

# 258
Аз я виждам. Струва ми се рано за имплантационен спад. Може да е нещо инцидентно.
Весе сигурно е така, но понеже я меря за първи месец всяко отклонение ми се струва странно. А и днес я измерих 30 мин. по-рано, може и от това да е.

# 259
  • Варна
Здравейте на всички, хубава,и много слънчева седмица да е за всички!
Дании ,    smile3521    newsm51     честито ,мила,чак сега влизам и какво да видя, страхотна новина. Пожелавам ти сърдечно много лека,приятна,и красива бременност,и най-прекрасното момиченце на света, от сърце ти пожелавам, развълнувах се много, дано не съм изтървала някоя друга новина, че четох отгоре .

bouquet Hug    love001

# 260
За късмет
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Следя си ви редовно и чакам още хубави новини. Късмет на подгонилите яйцето и стискам палци на нечакащите тази седмица  Hug Hug Hug

Имам стахотна нужда от малко късмет. Снощи имам прокървяване, ох дано да не е от М., за което ми е рано. Днес уж всичко е ОК. Така, че и аз ще посъбрера малко  Wink newsm79 newsm28 newsm79 newsm28 newsm79 newsm28

# 261
  • Пловдив
Здравейте и от мен на всички. До сега само четях,но днес реших и аз да се включа. След няколко месеца на хаотично бебе-правене, този съм се въоръжила с 2опаковки Овю. Правя ги рано сутрин, но доколкото разбрах трябва да е към 15ч. Хубавото е, че съм ги стартирала рано-рано, днес ми е 11ден от М. Надявам се да имаме успех, че вече нямам търпение да видя EFP. Стискам палци на всички кандидат- мами! Пожелайте ми успех и на мен  love001

# 262
Здравейте и от мен!
Нямаше ме три дни и вие сте изписали темата, от сутринта не мога да смогна да ви чета  Grinning

Дани, честити ти две чертички! Аз също някак си бях сигурна, че този месец ще ги видиш! Дори като се прибрах с тази мисъл влязах да чета, да видя дали си правила тест и какъв е резултата, а той е най-хубавия  Hug Аз също ти пожелавам една спокойна и красива бременост и здраво и хубаво бебче (дано да е момиченце, както си си го пожелала)   Heart Eyes

По случай световния ден на прегръдката  Hug  Hug  Hug Прегръщам ви всички!

Мамче, дано да са ти грешни предчувствията за края на седмицата. Но всъщност май е по-добре да си отписала месеца и след това да се изненадаш приятно, отколкото другия вариант - да се навиваш и надяваш, а накрая да дойде М. Но все пак ...  Wink

# 263
Съни, благодаря че попита за прогестерона.
В другата тема Весито, както винаги беше любезна и ми отговори  newsm10

# 264
  • Варна
Кирилова, добре дошла и дано скоро да се запътиш към отчетните...
Аз мисля и този месец да я даваме "по интуиция" и накрая да се захващам с тестовете за О... Явно, че БТ няма да меря, но поне тестове да правя. Любимчо ми се струва, че започна да се изненадва как така не се пазим, а аз не зачевам след като при него предишния път (с бившата му жена) е станало от раз... Ама... станало! С мен не става! Сега по изпитите хапчета ФК си направих сметка, че бебеправим от около края на ноември... което не е чак толкова много... Момичета, като си спомня как в началото плахо дойдох при вас и дори не бях съвсем наясно дали искам или не искам бебе, дали, дали... много въпроси, но вашият ентусиазъм ме зарази!
Много ви прегръщам и благодаря!!!

# 265
  • София
Кирилова, добре дошла и от мен и успех!
Еве, и аз така в началото се чудех...Ама виж ме сега.
Мисс, ти кога не чакаш?

# 266
Веси, днес  Party
Най-много утре, знам ли...

# 267
  • София
Веси, днес  Party
Най-много утре, знам ли...
Аууу, стискам палци тогава. С тоя прогестерон имаш повод за големи надежди!  fingerscrossed
Toniliv, виждам те! Кажи как си мила, как се развиват нещата при теб?

# 268
  • Пловдив

Ооо, Пивалче, тъкмо на място попаднах! Ти как си?
 newsm28 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm28 newsm28 newsm79 newsm28

Весе,  Hug, благодаря, че питаш. Имам си всички екстри, че и в повече, но се надявам всичко да е ОК. Следя ви редовно и чакам хубави новини.

Силно ви  Hug Hug Hug всички и стискам палци!

# 269
Аууу, стискам палци тогава. С тоя прогестерон имаш повод за големи надежди!  fingerscrossed

Много ти благодаря  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт