Отговори
# 630
Бени, вярно, на късмет е това.  Sunglasses

allaya, не дали, а кога  Hug

Мацки, всички сте много хубави! Радвам се, че успях да ви видя.  Simple Smile

От мен лекичка и мекичка!

# 631
allaya, тя имаше железен цикъл от 28 дни, а О я засичаха на 17 ден. ЛФ беше около 11-12 дни, не знам точно, но не достатъчно, за да задържи. През какво ли не мина - всички яйцеклетки й се оплождаха след процедура, но нито една не се закрепяше и задържаше достатъчно. Но след 3-то инвитро забременя. А да ти кажа и за друг куриоз  Grinning Друга мацка от конпанията нямаше цикъл в продължение на години и й бяха казали да се примири, че по естествен път няма да стане. Да, ама не! Забременя! Ая се роди на връх Великден и сега е едно любопитно и папкащо бебе  Simple Smile А мацката вече има редовен цикъл.

Ех, природата е уникално нещо. при някои става от раз, при други след малко опити, а при трети след  повечко старание и грижа.

Kissing Heart

# 632
Момичета,благодаря за разбирането Hug,дано да е на късмет.До седмица ще се разбере,нямам симптоми и незнам пък и нали този месец нищо не засичах.Остава само чакането.....
Линофрина,Суга Мама,Хубба Бубба дано тайничко се надявам да сме хванали яйцето,че вече 5 месец пробваме Heart Eyes
Лека вечер Hug

# 633
  • Варна
Суга мама, аз това с БТ все го заобикалям, но... ако не стане отново (ние сме 2-ри месец сериозно опитващи), ще се правя и аз на пуйка с термометър в д.-то...

# 634
хахаххахахха, много си сладка  Party Laughing

# 635
  • Варна
Веселушко, виждам те... Как си ти...

# 636
Няма да ви казвам колко много сте изписали днес и откога чета  ooooh! ooooh! ooooh!
Моля, пратете ми паролата на лични, да мога и аз да се изтипосам сред вас  Whistling Whistling
Suga Mama и Milena добре дошли   bouquet
Tonichka и всеки ден да правите секс нищо няма да му стана на материала  Peace Няма как да се "разреди"  Peace
allaya къде се губиш тези дни, чудих се какво става с теб  Hug
Евка започвай от 10 или 11ден да препишкваш тестове. Да не забравяме, че когато се наситят чертите значи, че от 24 до 48 часа (приблизително ще е овулацията), което значи към 12 ден евентуално да са наситени  Peace  Joy Joy Joy Joy И аз те виждам  hahaha
pritty_kitty радвам се, че мъжа ти се прибира, дано да сгащите този късен фоликул  Praynig
Мис_M определено си имаш втора чертичка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
За съжаление нито това, че един мъж има вече дете, нито че една жена е раждала, значи, че всичко е наред! Много неща могат да се променят през това време и вече нещата да не са каквито са били  Peace
И при нас предният път спермограмата беше голям зор и голямо притеснение  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Аз мерих БТ, на колко ли прегледа не ходих да ме ръчкат и преглеждат, бодаха ме сума ти пъти за тези хормони, докато дойде реда на тежката артилерия и мъжо взе, че са стъписа  ooooh! ooooh! Но на втория път се пребори с притеснението и направи каквото трябва тогава  Peace Това е само защото незнаят какъв ад е цветната снимка  ooooh! ooooh! ooooh!
Хубава вечер момичета, ние си лягаме да спим  Hug

# 637
Момичета, много бързо ги изписвате тези теми, не мога да ви изчета!  Laughing
Аз днес чаках "гости", но не дойдоха. Усещам обаче, че всеки момент ще ме сполетят, така че не тая особени надежди.. нямам и никакви симптоми, поне не по-различни от обикновено, така че продължаваме напред и стискам палци за следващия месец.. babydust7 babydust7 babydust7 малко вълшебен прашец за всички  Hug

# 638
Момичета искате ли да направя тема?
Или ако иска някой друг,защото утре няма да мога.Ако искате мога тази вечер да направя.Или има желаещи

Я да събера прашец аз  newsm79 newsm75 newsm28 newsm75 newsm79 newsm28 newsm75 newsm79 newsm28

# 639
# 640
  Аз ще чакам на готово за темата. Никога не съм пускала, няма да се справя така добре.

Исках да кажа на тези, които не искат да споделят снимки в албума... бързо на отчет. Вярно, че предните странички се завъртяха покрай тези емоции с албума, но разбирам, че има и такива от вас, които се чувстват по- добре, когато остават инкогнито и не вярвам някой да не уважи мнението ви. Тъй че  Hug ВСИЧКИ НА ОТЧЕТ, МОЛЯ   bouquet

Темите се изписват бързо, но какво да се прави. Бърборанки сме си и това е така, защото ни е приятна компанията.
Веселушко, пращам ти паролата веднага  Hug

# 641
  • София
Тони, какво правиш тук? Я нападай мъжо!

# 642
Тони, какво правиш тук? Я нападай мъжо!

Joy Joy Joy Отчетох се аз.

Приключихте с гостуването? Да пробвате гела. Обаче ако не ти е положителен теста се въздържайте, че после, като стане задължително иииии  Crazy Crazy  Ама вие сте младоженци, няма да ви мисля  Laughing
              Шегувам се   bouquet

Лека дружки  Hug

# 643
Момичета има ли желаещи за тема,или да направя една "Момчешка" този път Simple Smile

# 644
  • София
Тони, вкъщи сме си, да. Ама няма да пропуснем, трябва да се пробва гелчето!  Wink
Прити, давай, ако искаш. Аз също утре няма да имам възможност да я направя.

Общи условия

Активация на акаунт