Серенити Бей-Царево 2013г!

• 53 919
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • В.Търново
Аз знаех от темата,особено от теб,че в Царево няма нищо.С очите си видях какво е.Много скука,наистина.В Бургас на връщане на бензиностанцията ни казаха,че в Ахтопол имало повече забавления и било по-добър вариант от Царево.Вие не се отказахте от Ескада,нали?Ще чакам да разказвате.  Grinning Дано си изкарате хубаво!
Последния ден като си тръгвахме видях в ресторанта да влиза един господин,добре облечен,дребен,плешивичък,с очила,това да не би да е бил управителя?Някой знае ли как изглежда?

# 646
# 647
Отказах се от Ескада аз, и в Ахтопол било скука  Mr. Green
Отзивите за хотела вече са по- хубави, но аз имах "удоволствието" да разговарям с една дама от рецепцията и реших, че стотинка няма да и дам  Naughty
Храната била малко, но хубава, имало места на басейна, но плажа на половин км, сладоледа под ключ и ол до 10 часа ме отказаха катогорично.

Дано не спамим, надявам се да сме полезни на другите при избора, ако пречим кажете, спираме веднага  Heart Eyes

# 648
  • В.Търново
И аз така си помислих,отличаваше се от другите хора,вървеше с някой до него и говориха,чух го как говора му има малко дефект,като фъфлене.
raja_nikol,на мен не ми пречиш.Колежката,която беше в Ескада също не е очарована.Вие нещо имате ли предвид за почивка?

# 649
Търсим, вече не държим на ол, децата пораснаха, искам да има басейн и ресторант, не само едно спане.

Първата година беше голям симпатяга управителя /или поне аз го нарочих за такъв  Laughing/, но беше навсякъде този човек, много културен и симпатичен.
Втората година беше един джобен чичко, много невзрачен и сприхав, още от рецепция го намразих. Тази не знам кой е  Flutter

# 650
  • Резерват "Северозапад"
Хич не пречите Heart Eyes!
Аз следя темата ви от самото начало, защото Серенити ми беше в листата за ранни записвания. В крайна сметка ще ходим в Блу Ориндж, но следя мненията за догодина...маи ще го пропуснем newsm78...

# 651
  • В.Търново
Приличаше ми на чиновник,от онези,които работят в социалните служби или трудовата борса,където ходя да си подавам документи за детските,нещо такова... Grinning

# 652
  • София
Хич не пречите Heart Eyes!
Аз следя темата ви от самото начало, защото Серенити ми беше в листата за ранни записвания. В крайна сметка ще ходим в Блу Ориндж, но следя мненията за догодина...маи ще го пропуснем newsm78...
и аз така... само дето няма да ходим в Блу Ориндж...

големи са ми децата вече и ми се искаше апартамент, Серенити не бяха обявили цени за ранни записвания ноември месец, затова се насочих другаде /обичам да знам, къде ще почивам от рано, иначе зимата не минава  Mr. Green/... ама като ви слушам, май и ние ще пропуснем Peace

# 653
  • В.Търново
Не е лош хотела,Серенити,но нещо му куца,не му достига....Просто е недопустимо да има три тави с готвено и повечето бяха без сос,на фурна,с малко мръвчици.Даже,когато споменах,че има миди,не поддържаха през цялото време асортимента,по едно време съобщиха,че няма да вадят повече от тях,свършили били.

Ето трите тави с готвено:

А това са част от гарнитурите и печената риба,за която споменах за последния ни обяд:

Това са макароните и спагетите:

Домати,краставици,лук,маслини:

Други салати,пасти:

Последна редакция: пн, 01 юли 2013, 15:08 от rosinauzunova

# 654
Роси, моля те качи снимки на аниматорите ако имаш, май са други , не са миналогодишните.

# 655
Аз пък не мога да разбера настаняването точно на минутата в този хотел.Какъв е проблема при готова стая да те настанят по рано /30мин по рано няма да е проблем/като повечето са с деца.А за чужденците може.......уморени са от пътя.

# 656
  • В.Търново
Не знам колко се вижда,не е много...

Този е Лъчо:

# 657
Първата година ни настаниха в 12 часа, но беше юни, нямаше толкова хора, абе....първата година беше разкош  Laughing
Втората чакахме, и то доста  Confused

# 658
  • В.Търново
Забравих да спомена за настаняването,нали ви казах,че ни казаха,че настаняването е след 14ч. и като видях да дават на чужденците чипа към 13:35ч. и побеснях.Изчаках да си изкаже репликите на руски рецепционистката и направо й казах,че искам и ние да си получим чипа щом вече ги дават и на други.Тя каза само да провери дали ни е готов апартамента,очаквах някъде да звънне ли и аз не знам,но погледна на картончето и каза, "Да,готов е"Явно е бил отдавна готов,през цялото време бяхме пред очите й,защото малкия не спираше да тича и да бяга между колоните пред рецепция,не бяхме в дъното,а точно пред рецепция.Можеше да ни извикат,да ни дадат знак,че е готово.

# 659
Много благодаря!!!!Предполагам,че децата пак ще са доволни.Уж имам резервация, но все ми се иска нещо друго да открия,че не ми се повтаря в един и същи хотел, но заради децата и тяхното щастие съм склонна на компромиси.Нашият любимец беше Петър, а на децата Миша.

Общи условия

Активация на акаунт