Ин витро- клиника Селена №7

• 46 034
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • UK
Здравейте момичета, след многото изследваания, операция, пак изследвания достигнахме и до стимулация. Днес ми е 3-ти ден, малко съм притеснена, в сряда съм на преглед и дано всичко е наред. Опитвам се да ни мисля, но не се получава.
Успех на всички и повече положителни резултати. Hug

Ехаааа, хайде на късмет да ти е  Hug
----------------

dessislavka това, кото пишеш направо звучи абсурдно Shocked Rolling Eyes Хем ЧХГ е високо било, хем после е 0,00 ooooh! пък и е видял док нещо (какво ) на ехографа Thinking #Crazy Не каза ли, защо е притеснен и какво, като са се захванали двечки, да не би да е проблем  smile3506
Аз си разсъждавам, не се обиждай Naughty Rolling Eyes
Защо наистина не напишкаш един тест? Ако има бременност ще си покаже  EFP smile3521
Стискам ти палци и се успокой доколкото е възможно това  Hug

# 166
Десислава не се отчайвай мила.Аз съм правила тестове в лаборатория Писанец в Пловдив - сутринта резултата ми беше 840,но тъй като една седмица по рано ми беше 920 реших да пусна следобеда още един тест резултата беше 0,80.Втория резултат беше грешен,за съжаление първия не и така загубих моята бременост,но беше станало грешка при изследването,стойностите на ЧХГ немагат да паднат толкова драстично както е и при твоето изследване,така че според мен има грешка при втория ти тест.Направи ако трябва още един за твое успокоение да видиш какви стойности ще ти покаже да не го мислиш и притесняваш излишно и ти и бебчо или бебчетата.
А колкото до притеснението ти че може да са спрели да се развиват, дори да е така стойностите ще са паднали но не и до 0,00.
Успех мила и стискам палци.

Последна редакция: пн, 04 фев 2013, 14:08 от tachi-pa

# 167
Десиславка , и аз бих ти предложила пак да пуснеш кръвен тест. Както казват момичетата, стойността не може да се срине толкова бързо. Сак при мен се видя на 25-ти ден от трансфера, даже чухме частично сърцебиене. Не помня при кой лекар си, но Ставрев и Минев предпочитат едноплодни бременности, за да снижат риска и винаги предлагат редукция. Може би затова така е реагирал док за двечките.
maria_valenzova, ttoncheva78, успех!
КамиPraynig Praynig Praynig Hug

# 168
Благодаря ви ,малко се успокоих. Ще видим какво ще каже доктора в сряда. Стискайте ми палци .

# 169
  • UK
Благодаря ви ,малко се успокоих. Ще видим какво ще каже доктора в сряда. Стискайте ми палци .
Деска Hug ти къде ги прави тези тестове с ЧХГ-та, в клиниката ли? И споко, ако ЧХГ  имало ст-ст 700 то дори и бебчетата да не са се развили, ЧХГ не пада светкавично на нула, пада по-същия начин, както се и вдига ( не е възможно) да падне до 0,00. Някой някъде греши с тестовете, ама бива ли пък така да се стресират хората #Cussing out Ако грешката е на клиниката, това е недопустимо Peace

# 170
И споко, ако ЧХГ  имало ст-ст 700 то дори и бебчетата да не са се развили, ЧХГ не пада светкавично на нула, пада по-същия начин, както се и вдига ( не е възможно) да падне до 0,00. Някой някъде греши с тестовете, ама бива ли пък така да се стресират хората #Cussing out Ако грешката е на клиниката, това е недопустимо Peace[/color]

Периода между двата теста, които е направила е 10 дни. Моето ЧХГ за 48 часа падна от 167 на 4.
Десиславка, не разчитай изцяло на лабораторна грешка, подготви се да чуеш и хубавата и лошата новина, защото после разочарованието е голямо  Hug Hug Hug

# 171
  • UK
И споко, ако ЧХГ  имало ст-ст 700 то дори и бебчетата да не са се развили, ЧХГ не пада светкавично на нула, пада по-същия начин, както се и вдига ( не е възможно) да падне до 0,00. Някой някъде греши с тестовете, ама бива ли пък така да се стресират хората #Cussing out Ако грешката е на клиниката, това е недопустимо Peace[/color]

Периода между двата теста, които е направила е 10 дни. Моето ЧХГ за 48 часа падна от 167 на 4.
Десиславка, не разчитай изцяло на лабораторна грешка, подготви се да чуеш и хубавата и лошата новина, защото после разочарованието е голямо  Hug Hug Hug
Пи-пи при теб се получи така с падането на ЧХГ т.к ст-ста му не беше висока, по малко по-различен начин стоят нещата когато имаме ЧХГ 700, 800, 900 и нагоре HugА и доктор Ставрев е видял нещо на УЗИ и се усъмнил, че бебчето не е едно Thinking  затова и е препоръчал и ново ЧХГ, поне аз така Rolling Eyes я разбрах Деси Heart Eyes

# 172
Привет, момичета! Hug Hug Hug
Ками, стискай ги тези беболинки и не ги пускай да излизат до 15-ти март! Гледай само да лежиш, а като радиш ще щъкаш напред-назад! По-рано от 15-ти март няма да чакаме новини за раждане от теб.  bouquet Много се радвам, че вече си влезнала в по-безопасни седмички, започващи с тройка. Hug
Пипи, Марина, съвземайте се по-бързо след неуспеха и стартирайте отново опитите! Hug
Как ли е минал трансферът на Мария? newsm78 Желая й огромно ЧХГ след 12 дни! Praynig
ТТончева, успешна стимулация и качествен урожай! Praynig
Деси, това, което казваш, е много странно! Thinking Когато моето ЧХГ беше 707, Ставрев не ме е карал да пускам отново кръвен тест. Това, че бяха се захванали повече ембрита, го обсъдихме по-късно.   И на мен ми се струва, че ЧХГ не може да пада толкова скоростно. Наистина е странно това, което ти се случва. Дано скоро нещата се изяснят с хубава развръзка! Praynig
Джордж, минаха ли коликите на Иво? Ние още си ги влачим.  bouquet
пантерка, как е Зорито? Hug
Иветод, Паола, Ния, Гига, Белоснежка не са писали скоро.

Последна редакция: пн, 04 фев 2013, 23:21 от lali bali

# 173
Здравейте момичета вчера мина и моя трансфер на два ембриона .Сега лежа и си почивам и се надявам всичко да е наред.Това ми е втори трансфер първия приключи в 8ма г.с със спиране на сърдечната дейност.Ако имате някакви съвети може да ми пишете. Hug

# 174
Деси правили нов тест , дано всичко е наред да си спокойна  Praynig
Мария  стискаме ти палци и чакаме високо ЧХГ след няколко дни! Hug Praynig
какво ти казаха  като е спряла сърдечната дейност на ембриона ?

# 175
Мария успех от мен, стискам палци всичко да е наред този път. Яж ананас до 3 ден след трансфера ,но не повече, много помага за имплантацията.
   Аз утре съм на преглед при Ставрев и  ще видим до къде сме я докарали и какво се случва.Много силно се моля всичко да е наред и наистина да има някаква грешка. Искам да ви попитам какво се случва ако наистина е прекасната бремеността, кюртаж ли ти правят или като спреш лекарствата -то ти идва цикала. Питам просто да съм подготвена за всичко. Стискайте ми палци все пак. Praynig

# 176
  • UK
Мария успех от мен, стискам палци всичко да е наред този път. Яж ананас до 3 ден след трансфера ,но не повече, много помага за имплантацията.
   Аз утре съм на преглед при Ставрев и  ще видим до къде сме я докарали и какво се случва.Много силно се моля всичко да е наред и наистина да има някаква грешка. Искам да ви попитам какво се случва ако наистина е прекасната бремеността, кюртаж ли ти правят или като спреш лекарствата -то ти идва цикала. Питам просто да съм подготвена за всичко. Стискайте ми палци все пак. Praynig
Деска различно е Rolling Eyes При някои след спирането на хапчетата сами се изчистват, а при други се стига до кюретаж Rolling Eyes Най-добрия вариант е сам да се изчистиш  Hug Но не ги мисли сега тези неща Hug

# 177
Лали  Hug Hug Hugмного ми липсваш тука във форума,но и аз живот и здраве няма да имам време така че те оправдавам.  bouquet

# 178
Здравейте момичета! Ех, добре че има някой да ме подсети да пиша... а то и много време няма, но за сметка на това ви чета редовно и съм с вас във вашите трепети и тревоги. Всички ще успеете по един или друг начин, само търпение и много надежда  Hug Гушкам всички ... много, много  Hug Hug Hug
Ками, като на шега минава времето - нали? Все едно вчера се вълнуваше с моята бременност и се притесняваше за неуспеха си, но виждаш ли как се нареждат нещата, просто Господ си знае работата и избира най-точния момент да създаде чудото. Това се отнася за всички, просто да не спират да го вярват!
Лали, Белоснежка и другите мами знаят какво е положението у дома. Нямам много време да пиша, малките искат все повече внимание и така... колики, памперси, АМ и нищо ново. Да чукам на дърво сме здравички. Това е покрай нас.

# 179
Гига  Hug  bouquetда минава времето,а още повече като наближава момента имам чувството пък че е спряло.но после ще ми е готинко и трябва да съм пъргава,но аз по принцип съм пъргавелка  rotfImao rotfImao rotfImao

Общи условия

Активация на акаунт