Ин витро- клиника Селена №7

• 46 058
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Е, аз бях при Ставрев, но положението беше същото.  2 часа пътуване и 2 минути преглед Wink. Спомням си колко се ядосвах и дори в един момент исках да го сменям, но мъжът ми настоя да останем при него. Понякога още докато се обличах и вече беше запрашил нанякъде. Наистина са много ангажирани. Аз по едно време така процедирах- записвах си всички въпроси и го "бомбандирах", когато имах възможност де, за да не забравя нещо. Също се съмнявах, че е много претрупан с пациенти и ще пропусне нещо и ще провали процедурата ми, но съм се изумявала колко е в час, и че като си погледне в компютъра и веднага казва докъде сме стигнали, какво предстои и какво сме се разбрали. Затова, в един момент спрях да го мисля и да се притеснявам и оставих нещата да се случват Peace

# 631
george_80 аз също вече гледам да не го мисля каквото стане такова,но понякога ме обхващат някакви паранои,просто искам да минава и ако пак нищо не стане да започвам да си търся работа че вече тотално изкуквам вкъщи.
kokona20 имах впредвид че всички са много заети и неискам да ангажирам постояно някой само с моите притеснения,които в повечето случай са породени на психическа основа вече.

# 632
tachi-pa миличка не се притеснявай толкова,и моята лигавица беше м/у 9мм и 10мм,не си спомням точно,дано да имам някоя снимчица в къщи и пак ще ти кажа с точност.Разбирам те и за бързия преглед на доки,колко сълзи съм изревала,че нищо не ми казва,но този път бях много спокойна и си казвах каквото ще става,да става и ето сега се притеснявам дали всичко е наред с бременноста.
Пожелавам на всички в чакащи процедури много късмет.
Аз също в понеделник съм на преглед,вчера излезнаха и резултатите от контролните НК-клетки,били завишени,очаквах да ме извикат за вливка,но г-жа Недева ми каза,че на прегледа д-р.Минев ще прицени дали да ми вливат Интралипид.

Hug  Hug  Hug

# 633
  • UK
george_80 аз също вече гледам да не го мисля каквото стане такова,но понякога ме обхващат някакви паранои,просто искам да минава и ако пак нищо не стане да започвам да си търся работа че вече тотално изкуквам вкъщи.
kokona20 имах впредвид че всички са много заети и неискам да ангажирам постояно някой само с моите притеснения,които в повечето случай са породени на психическа основа вече.
Ами, аз пък ги ангажирам с моя милост Crossing Arms като ми предлагат да помогнат, когато имам наистина нужда Wink им звъня Rolling Eyes
Фрозче Hug коя е госпожа Недева? newsm78

# 634
frozka така се радвам за теб.Стискам палци за прегледа всичко да е наред.
kokona20 ти при кой лекар си?Какъв е при теб проблема точно?

# 635
  • UK
tachi-pa при Ставрев съм и аз. Какъв да ми е проблема иначе, мисля че е един и същ Rolling Eyes горе-долу при всички ни Crazy

# 636
Коконче г-жа Недева е биолог,тя ми прави консултациите на имунологичните и генетичните изследвания,преди вливка също.

# 637
  • UK
Коконче г-жа Недева е биолог,тя ми прави консултациите на имунологичните и генетичните изследвания,преди вливка също.
  bouquet Hug мерси миличка! Стискам ти палци за понеделника  Hug

# 638
Тачи па Praynig,не се тревожи,.Всичко ще е наред.В първия момент като те четох си помислих че доктора ти е Ставрев,защото всички знаем как не е разговорлив и бърза Grinning,ама аз такъв си го харесвам Joy.
Фрозка,стискам палци и да пишеш след прегледа.
Кокона,и за теб палчета когато и да ти потрябват.
Ками,радвам се че бебките растат и скоро ще сте у дома.

# 639
 tachi-pa , грешка, сега си прочетох отговора Embarassed и видях че съм сбъркала в бързината цифричката /пиша с малкия мъж в ръцете и той очевидно ми е помогнал Simple Smile/, та преди успешния ЕТ лигавицата ми е била 9,6мм. Отново се извинявам за подвеждането.
Стискам ти палци!

# 640
Благодаря ви момичета за подкрепата.

# 641
tachi-pa при Ставрев съм и аз. Какъв да ми е проблема иначе, мисля че е един и същ Rolling Eyes горе-долу при всички ни Crazy

Кокона, надявам се този път да няма проблем и скоро да си прибереш ембриончето и после една спокойна бременност до края.
Стиснати палци на всички.

# 642

Честито Благовещение  мили момичета нека всяка една от нас  да получи благата вест !!!!!!!!!!
Много положителни тестове и  красиви бебчета !!!!!! Hug Praynig

# 643
Здравейте момичета, искам да ви споделя едно мое притеснение и ако някои е бил в моето положение нека сподели мнение. Подготвям се за ЗЕТ, както вече знаете и съм на първата рецепта, във Петък бях на преглед при Ставрев и той ми каза, че всичко върви добре, да отида сега във вторник пак да види лигавицата и ако всичко е наред във петък/29.03.2013/ ще направим трансфера.НОООООО взех че настинах , грип ли е какво е , но ми се зачерви гърлото , хрема имам и пих парацетамол , чай , лимони и ей такива неща ,но сега съм притеснена ,ч е може да отложим трансфера поради тази причина. Не съм говорила с доктора , но си мисля ,че ще се активира имунната система и ако направим трансфера може да отхвърля ембрионите . Вие как мислите?

# 644
  • UK
Велка благодаря   bouquet
Десиславка, защо не започнеш да хапваш ударни дози мед с лимони, пресича грипа и всяка настинка Hug Стискам палци и чакаме новини днес от Тачи-па Praynig

Общи условия

Активация на акаунт