СЕПТЕМВРИйчетата вече пеят, танцуват, рисуват и в снега лудуват

• 62 625
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
Eva2010, това заболяване най-вероятно ще го израсте детенцето. На братовчедка ми детето беше с астма, ползваше помпичка - мина и за 2-3 години. Едно съседче тук - също му се налагаше да ползва помпичка, и то се оправи. Ти си направила достатъчно за него, не се упреквай. Замисляла ли се да се обърнеш към хомеопатията?
Моя малчо с алергия в носа. Аз също кихам, сополи...пълна програма Tired До края на юни надявам се...

# 391
boonboon, bubolechence - благодаря ви за окуражителните думи  Hug
много се надявам да го израсте, уж така твърдят лекарите  Praynig
Днес го пратих за първи път на ясла от един месец не беше ходил, дано всичко да е наред и да се върне здрав  Rolling Eyes

bubolechence - пожелавам ви бързо да се оправяте, този период с полените е ужасен  ooooh!

boonboon - и ние сме още с памперс през ноща, но той си пишка и пие вода цяла нощ, така че е нормално според мен. Има време, когато е готов тогава, важното е че през дена сме бе памперс  Peace

# 392
  • В царството на мечтите
ДА се похваля приеха ни в детска градина   261uu на първо желание и сме много щастливи

# 393
  • Пловдив
Тъкмо и аз затова наминавам Mr. Green
Приет е първо желание и ДГ е точно до яслата, в която е в момента, та и обстановката му е позната Heart Eyes
...Живот и здраве и малката като тръгне на ясла, ще е по-лесно и за мен Mr. Green

# 394
  • В царството на мечтите
sweet_maniche в коя градина сте

# 395
  • Пловдив
Десислава в Тракия newsm44
Вие къде сте?

# 396
  • В царството на мечтите
Ние сме в Слънце в Ткария

# 397
  • Пловдив
Ехеее и ние сме приети по първо желание, в градината, в която има басейн Simple Smile
Много съм щастлива Simple Smile!!!
Сега остана и кака да я приемат по първо желание... Седмокласници сме, вчера мина изпитът по български език, утре е математиката. Стиснете ни палчета  Peace
Поздрави и усмивки на всички  Heart Eyes

# 398
  • София
ilik123, много вълнения при вас са се струпали Wink Успех на детето.

# 399
  • София
Момичета, Емили А. предлага покана за двама, понеже няма да може да отиде, за това събитие -> http://www.bebe-dete.com/Pages/seminari.aspx
Ако някой има интерес, да й пише и да даде адрес, тя ще изпрати поканата.

# 400
много хубави новини чета тук,
браво  Hug
а илик, каката къде кандидатства?
успех и на нея.

то с тия системи за градини...

а точно за бебетата обсъждахме методите за успокоение на д-р Карп, много съм съгласна с него,
та имам предвид семинарът ще е супер.
ама ММ е все командировка и съм с децата сама, та няма да мога.
ето от понеделник пак заминава не знам докога, сигурно пак цяла седмица и няма как да ида.
който отиде - да разказва после как е.

и пак - много се радвам, че дечицата са приети в градинка.
колкото по-растат, по-имат нужда от това.

как са другите, дето не пишат?
Vesi, как е Мая?
по-натам ми се ще да идем по женски вие, аз с Мили на басейна в Банкя, ако сте навити Wink
щеше ми се повече да пишем тук,
ние с Мили учим буквите, у на училището, д на динята и тн, ама не подред.
не знам подред ли се учат, гледах едни системи и пак не се ориентирах, ние ги учим на игра. не че давам зор, много нямам време сега да пеем, ама надявам се да наваксаме.

# 401
  • Пловдив
И вкъщи буквите се оказаха голям хит Mr. Green
Намерих подходяща картинка на азбуката, принтирах, изрязах и ламинирах. От две седмици вкъщи се разпитва коя буква на кой е hahaha
Вече почти ги научи Heart Eyes

Аз нямам много време, че сме предимно навън Simple Smile Сега зверчетата спят, та си откраднах малко спокойствие Joy

# 402
...
Аз нямам много време, че сме предимно навън Simple Smile Сега зверчетата спят, та си откраднах малко спокойствие Joy[/color]
как те разбирам  Hug
ММ пак заминава понеделник командировка. ама аз Мили няма да я пускам на градина сега, че ще ги правят сборни с големите и въобще ще ми е трудно, както се очертава сама с децата през седмиците, да я водя, да я взимам, че сме на 2ри етаж, пък и тепърва деца да опознава... като есента ще е вечев градинска група.

да те питам имаш ли линк как да си ушием слинг с халки? искам да опитам такъв, за лятото ми се струва удобен и по-проветрив. пък може и шал, някоя по-ефирна материя ако намеря, не ми се купува, ама може и да си купя и такъв.

# 403
  • Пловдив
Аз мислех да го спра малкия, но той категорично заяви, че ще ходи при децата hahaha
Сега и тържеството за 1 юни подготвят и е голям ентусиаст Heart Eyes
От юли със сигурност ще си почива, че ни чака вилата, Heart Eyes а септември до РД-то си ще е в яслата, там ще го изпразнува с познатите дечица и след това - в съседство (ДГ и ДЯ ги дели една ограда).

За слинга - ето едно линкче към блога на Бу: http://missby.wordpress.com/?s=%D1%81%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B3
Това е слинг с халки, но е без шиене Simple Smile
Аз пробвах малката в мей-тай (Ео ми беше пуснала клипче) - мнооооого е удобно и го няма увиването на слинг-шала Heart Eyes ...Но пък за кърмене навън слинг-шала си ми е абсолютен фаворит Heart Eyes Mr. Green
btw слинг-торбата е пенсионирана вече, че в тези жеги ще я сваря малката вътре Mr. Green

# 404
благодаря ти,
не се сетих за блога на Бу  Hug
и аз торбата не я ползвам сега, просто ще е жега наистина.
ще ги разгледам сега.

Общи условия

Активация на акаунт