Прахосмукачка робот - 3

• 77 364
  • 772
  •   1
Отговори
# 570
  • Русе
Аз съм с 780
http://www.amazon.co.uk/iRobot-Roomba-Cleaner-Accessory-Replacem … ywords=roomba+780

Само това намирам, с доставка 10 Р до английски адреси после до Русе, ми излиза същите пари, а това са китайските четки. Затова се чудя.
Ако може някой да ми съдейства, няма да се разсърдя Wink.

И това намерих http://www.amazon.de/iRobot-13876-Filter-Kantenreinigungsb%C3%BC … ywords=roomba+780 , от немския амазон, но не разбрах колко е доставката.
От амазоните не съм поръчвала, трябва ли пак да гледам някакви рейтинги, да си пиша с продавачите или само добавям в кошницата и плащам? Да видя дали с превозвач или директно до тук ще е по-добре.

Последна редакция: пн, 11 ное 2013, 12:03 от Meggysan

# 571
  • SF
Купих я.
Сега съм в очакване да пристигне.   Simple Smile
http://www.technomarket.bg/products/09075815/samsung-sr-8845

# 572
Честито Laughing ,сега да нацапаш хубаво и после да пишеш чисти ли Wink .По-смела си от мен ,аз реших да почакам и да видя нещо коледно от румбите че те имат вакум  newsm78 ,наистина пиши чисти ли добре ,че промоцията е до 20.11месец и има време и аз да скоча Joy

# 573
  • SF
От 24 часа до 4 работни дни.
ctefani, точно имах опасенията, че много смело постъпих. Тук прочетох само едно положително мнение и... давай! Нямам никаква идея от къде ще си набавям консумативите. Къде се намира сервизът на Самсунг.

# 574
Момичета, сигурно е обсъждано, но дали преминават прагове тези красавици?
Не знам за кой модел да питам конкретно, защото не съм се спрала, но като цяло за вида прахосмукачка ме интересува.

# 575
 Esmee ,има лайф чат на сайта на самсунг и там питаш за модела и ти отговарят къде ти е най близкия сервиз и магазин за консумативи.Например батерията на самсунга ми направи впечатление ,че е 10 лв по-евтина от тази на румбата.!Цената е смешна да се коментира като разлика ,но видях че  предлагат не само батерии но и други консумативи.

# 576
  • Русе
Аз нямам големи прагове, само преходни лайсни, няма проблем с тях, но ако е прагче предполагам, че няма да минава.

# 577
Аз нямам големи прагове, само преходни лайсни, няма проблем с тях, но ако е прагче предполагам, че няма да минава.

Da, за праг около 1- 2 см става дума.

# 578
  • Русе

Da, за праг около 1- 2 см става дума.

Мисля, че по-скоро не, особено 2 см. Дано някой да има прагове да ти помогне конкретно.

# 579
  • SF
Гледах едно видео в youtube за SAMSUNG SR-8845, с линийка мериха прагчето (сантиметър и нещо беше) и роботчето го преодоля. Тази машинка има дистанционно и с него човекът малко й помогна (сякаш). Но той каза, че за по-високи прагове, трябва да помисли за нещо като рампи. Аз имам само един праг, около сантиметър и малко, но той наистина би станал по-хубав, ако сложа там една полегата лайсна.
Има тест период. Ако до седмица не съм доволна, мога да върна покупката, разбира се, с цялата търговска окомплектовка.

# 580
  • София
Аз съм с Агама и минава праг от 1 см без проблем. На праг от около 1.5 см се заклещва - нито напред, нито назад минава, а за 2 см - изобщо и не пробва да мине. Peace

# 581
Знаете ли докога е тази промоция на Самсунг?

Чета, че някои модели имат моп функция, а при самсунг не виждам такава, това проблем ли е?

# 582
Meggysan, в амазон има "черен петък" от 25 до 29 Ноември. Ако не си на зор изчакай да видим дали ще пуснат консумативи за румба.   А за тези, които още нямат робот, през "черен петък" пускат, така че заредете се и чакайте Simple Smile Миналата година май пуснаха модел от серия 500.

# 583
Момичета, сигурно е обсъждано, но дали преминават прагове тези красавици?
Не знам за кой модел да питам конкретно, защото не съм се спрала, но като цяло за вида прахосмукачка ме интересува.
румба минава  Grinning

# 584
  • Русе
Dobra, знам, че има, ама пусто от амазон и ибей не съм пазарувала, само от други английски, немски, ... сайтове. Затова се чудя дали ще се справя. На зор съм малко с четчиците, че направо нищо не остана от нея и съответно не събира боклука съвсем. Но май по-добре да изчакам, още 2 седмица са, но нищо.

Общи условия

Активация на акаунт