ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 211
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 1 770
Виждат се всички категории.

С падащата лента също трябваше отделно да се цъка на всяка от категориите, за да се покажат форумите в тях, като нямаше възможност да виждате линковете само към форумите, които Ви интересуват.

За втория въпрос - подредени са по популярност/активност.

# 1 771
  • гр. София
Благодря за отговора.
Според мен ще е по-добре подкатегориите (или както там се казват) да са подредени систематично -  за родените деца да е по година на раждане, а не по популярност, защото сега е много хаотично.
Отделно, струва ми се, че заглавията на подкатегориите се губят, не се забелязват добре на фона на картинката и големия тъмносин бутон под тях "Включете се". "Включете се" се набива силно на очи, но трябва да се взираш, за да прочетеш заглавието и да решиш дали да се включиш.

# 1 772
  • София, България
Тя не каза "категории", а "подкатегорииPeace

Аз вчера зададох същия въпрос. Проблем ли е да се направи така, че да се виждат всички подкатегории? И ако да, то защо е проблем при положение, че е отделена цяла страница точно за това?  newsm78

Между другото Мамма това не го казвам, защото не ми харесва новата визия и се чудя как да се заям, ами защото ще бъде много по-функционално... нали към това се стремим? Wink

# 1 773
Pelenė ,   Mamma , благодаря за отговорите и насоките.
Въпреки всичко все още ми е хаотично....надявам се да свикна.

# 1 774
На началната страница много отдавна няма всички форуми.
Всички категории може да достъпите чрез бутона, който е от ляво на логото и е видим на всяка страница от сайта.

Добър ден. Ползвайки бутона за достъп, указан от Вас, ми се отваря пряк път само към форум "романтични...", поглед за останалите категории нямам. А бих искала да не се налага да минавам по сегашния заобиколен път (чрез търсачката на гугъл), за да достигна до интересуващата ме тема.

Но основното, заради което се включих, е въпросът:
Ще възстановите ли бутоните за редакция на пост, включващи опциите за спойлер, промяна цвета/шрифта на теста и т.н.?
Сега, поствайки, мога само да допълвам поста си с текст, без възможност да го сложа в спойлер, да речем. Редакцията е твърде ограничена откъм възможности. Ако има начин да възстановите предишните опции за редакция, ще е супер.

И още един въпрос:
Ще има ли опция "избери стария изглед" или да забравим за тази възможност?

Благодаря.

# 1 775
  • гр. София
Редактира се от моливчето, което е горе в дясно на личното ти поле с отговор. Там са ти разширените опции. Долното моливче е с орязани опции за редакция.

# 1 776
  • КиТ
Но основното, заради което се включих, е въпросът:
Ще възстановите ли бутоните за редакция на пост, включващи опциите за спойлер, промяна цвета/шрифта на теста и т.н.?
Сега, поствайки, мога само да допълвам поста си с текст, без възможност да го сложа в спойлер, да речем. Редакцията е твърде ограничена откъм възможности. Ако има начин да възстановите предишните опции за редакция, ще е супер.

Има си,но не е написано с текст,значи както ти е поста отстрани има цитарй и едно моливче,то е пълната версия на редактирай,а долното моливче което е бърза редакция  Peace това е напарвено за дълги постове,да не се връщаш нагоре  Hug

# 1 777
Редактира се от моливчето, което е горе в дясно на личното ти поле с отговор. Там са ти разширените опции. Долното моливче е с орязани опции за редакция.

Ох! Благодаря!  Heart Eyes
Явно аз съм ползвала само долното до този момент...  Embarassed

Pelenė, благодаря и на теб!

# 1 778
  • КиТ
То понеже повече се отличава от горното,а горното,така леко скрито  Crazy Peace

# 1 779
Всички категории може да достъпите чрез бутона, който е от ляво на логото и е видим на всяка страница от сайта.

Добър ден. Ползвайки бутона за достъп, указан от Вас, ми се отваря пряк път само към форум "романтични...", поглед за останалите категории нямам. А бих искала да не се налага да минавам по сегашния заобиколен път (чрез търсачката на гугъл), за да достигна до интересуващата ме тема.

Кликвайки върху иконата с квадратчетата от лявата страна на логото достигате до всички категории.
Ако искате да имате бърз достъп до даден форум, включете се в съответната група и ще имате линк до него и на заглавна страница, и на страницата с всички категории, и в дъното на всеки форум.

Ако имате публикация в дадена тема и в нея има нов отговор, то темата се появява в списъка Нови отговори на заглавна страница. Първата от трите иконки в ляво от името Ви горе в заглавната лента е достъпно да всяка страница от сайта и Ви води именно към списъка с теми, в които сте писали и има нови отговори. Втората иконка е за списъка с теми, за които сте пожелали известяване.
В допълнение, ако не желаете да получавате известия по мейл, може да ги изключите от настройките в профила или да изключите известията само за даден форум или тема.
Чрез бутона Харесай под заглавието на всяка тема може да добавите неограничен брой теми в списък Харесани теми, който списък е достъпен от линка Харесани теми на заглавна страница и в страницата с всички категории.

# 1 780
  • София, България
Като цъкна "Спри следенето" в "Следени теми" дали темата ще спре да се появява и в "Нови отговори"? Защото гледам, че и на двете места пише "спри следенето"...  Thinking

# 1 781
Влизам да благодаря, че проблема, за който писах вчера, днес вече е оправен - скрол лентата на отговори и следени теми при влизане в тези менюта се зареждаше автоматично в най-долната част, т.е. на най-старите и неактивни теми. Сега вече нещата са както трябва да бъдат.
Благодаря   bouquet

# 1 782

Кликвайки върху иконата с квадратчетата от лявата страна на логото достигате до всички категории.

...

Благодаря. Точно това направих, но не стигнах до "въпроси и отговори...", а само до "правила".  Затова си потърсих и намерих чрез гугъл темата за въпроси и отговори. Преди тази тема беше по-леснодостъпна.
Сега, когато кликна горе на лентата върху "BG-Mamma", ме препраща към "моите групи", а не към страницата с всички категории. Следващата опция ("всички групи") отново предизвиква световъртеж и ужас как да открия "въпроси и отговори.." На търсачката на BG-Mamma  пък ме препраща към всички теми, съдържащи в заглавието си въпросните ключови думи (въпроси и отговори...) И така, стигнах до гугъл...  Embarassed
Може вината да е в мен, но споделям затруднението си. Засега - с тази тема, а за в бъдеще, предполагам, че ще има да търся и др. теми...

P.S. А предвижда ли се връщане на възможността за избор на стария изглед?

# 1 783
Като цъкна "Спри следенето" в "Следени теми" дали темата ще спре да се появява и в "Нови отговори"? Защото гледам, че и на двете места пише "спри следенето"...  Thinking

След малко ще бъде коригирано.
На двете места вторите бутони трябва да са различни, съответно Спри следенето и Спри известията, като при спиране на Известията темата трябва да се премахва само от списъка с известия, но при нов отговор да се появява в списъка Нови отговори.

# 1 784
  • София, България
На двете места вторите бутони трябва да са различни, съответно Спри следенето и Спри известията, като при спиране на Известията темата трябва да се премахва само от списъка с известия, но при нов отговор да се появява в списъка Нови отговори.

Да да знам. При предишното пускане на новата визия пак имаше такъв проблем и за това сега го отчетох Wink В момента и на двете места пише "Спри следенето". 

Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт