ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 260
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 1 845
  • Пловдив
Мамма, бихте ли погледнали мобилната версия. От известно време при натискане на "ново" не ме препраща на първото непрочетено мнение, а в началото на страницата, на което се намира то. Ако има значение с айфон 5 съм.
Искам да кажа, че това не е само в мобилната версия. Аз не я ползвам, но ми се случва същото. Не е постоянно, но доста често.

# 1 846
  • в морето до колене
В мобилната версия винаги е било така при мен, но мислех, че е заради факта, че съм на Нокия с Уиндоус...
В разширената версия никога не бях го имала този проблем. Но през последните дни ми се появи и на мен. И то само в една конкретна тема.  Thinking

# 1 847
  • в сърцето на един мъж...
Да попитам, защо когато гледам известията си в профила, на моите теми, първо ми зареждат някакви други, които нито ме интересуват, нито искам да ми зареждат? Това от новите функции ли е?

# 1 848
  • София
Не мога да намеря "Алтернативна медицина" и по-точно темата за Шуслеровите соли....леекинко ме изнервя новата визия...а,и темата за врачките беше там...

# 1 849
Не мога да намеря "Алтернативна медицина" и по-точно темата за Шуслеровите соли....леекинко ме изнервя новата визия...а,и темата за врачките беше там...

http://www.bg-mamma.com/index.php?board=414

# 1 850
Тези дни ползвам повече мобилната версия и забелязвам, че няма опцията за редактиране на вече публикувано мнение... налага се да минавам към разширената.
С Андроид 4.2.2 съм.

# 1 851
  • София
В мобилната версия винаги е било така при мен, но мислех, че е заради факта, че съм на Нокия с Уиндоус...

Много странно. Аз в мобилната версия не съм имала и половината бъгове, за които виждам, че се докладва. А миналата година, откогато излезе използвам почти само нея заради служебни ангажименти, които не са на компютър.

# 1 852
  • в морето до колене
Ване, аз съм споделяла два-три проблема с мобилната версия в специалната тема в началото, когато я пуснаха. И имаше още една-две потребителки с Нокия, които споделяха същите проблеми като мен... оттогава ми е останало убеждението, че има някои неща, които с Адроид са добре, но на Ундоуса на Нокиите дават грешка.

А в момента проблемите с мобилната версия предполагам са свързани именно с работа по нея...
Аз скоро не съм чела или писала от телефона, не знам какво е положението.

# 1 853
Има ли опция да направя настройки на профила си така, че да не виждам мненията на определени потребители? 

# 1 854
Има ли някаква опция с която да се разширява полето когато съм в тема, заема ми една четвърт от екрана само, не както преди целият и отстрани се мига, светка от ненужни за мен неща- много е изморително. Слава богу, че съобщенията и отговорите са на цял екран:)

# 1 855
  • Ямбол
Има ли опция да направя настройки на профила си така, че да не виждам мненията на определени потребители? 
Няма. Няма да сложат.

# 1 856
Добре се откакто стратира новата визия, вярно колкото хора толкова и мнения, но масово оплакванията са заради това, че най- ползваното- четенето на тема е на толкова малко поле. Имам огромен екран , а се взирам в една мини част от нея и след 5 мин  ме боли глава.  Половината екран от дясно е зает с какво ли не...Преди нон- стоп бях във форума, а сега гледам най- много един, два пъти на ден за кратко да съм тук.

# 1 857
Здравейте!
Пиша Ви по молба на Ваш потребител, който в момента е в чужбина и има следния проблем:
Цитат
Като вилзам в бг мамма, ми дава някакво съобщение в червено, че ми е забранено публикуване или изпращане на ЛС. нямам идея по каква причина.
Нищо не са ми пратили на ел. поща, но и не мога да намеря как да се свържа с админ.

Моля, за Вашето съдействие!

Хубава вечер!

# 1 858
  • в морето до колене
Може да е свързано с това КЪДЕ точно в чужбина е потребителката.
И аз имах същия проблем, докато бях в Китай преди време. Дори си мислех, че са ме баннали без да знам защо...
Оказа се, че е свързано с проблеми с трафика от Китай...

Надявам се, че админите ще ви отговорят бързо.

# 1 859
Здравейте!
Пиша Ви по молба на Ваш потребител, който в момента е в чужбина и има следния проблем:
Цитат
Като вилзам в бг мамма, ми дава някакво съобщение в червено, че ми е забранено публикуване или изпращане на ЛС. нямам идея по каква причина.
Нищо не са ми пратили на ел. поща, но и не мога да намеря как да се свържа с админ.

Моля, за Вашето съдействие!

Хубава вечер!

Линк към профила на потребителя, моля.

Общи условия

Активация на акаунт