ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 014
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 1 860
Защо при мен не тръгват видеоклипове, които са постнати директно, а не като линкове в някои от темите?
Може би проблемът е в моя телевизор  Thinking
Преди стартирането на новата версия от понеделник не съм забелязала да го имам този проблем.

# 1 861
Защо на Karderinka Мултикаунтинг 040114-1 е наложена забрана за публикуване на лични съобщения без нито едно предупреждение и без да са нарушени правилата за ползване на форума?
Благодаря!

# 1 862
Откакто е новата версия, отново имам проблем с влизането- все ми иска да вкарвам допълнително код за достъп от картинката  Tired и обикновено не става от първия път без особена причина, т.е. отиват ми по 5 мин. да вляза  Tired
И къде да прочета за детските профили

# 1 863
  • в огледалото на живота
Ще бъде ли отстранен скоро проблема за качването на повече картинки в подписа?
п.п:С отделни връзки,а не една.

# 1 864

Къде отиде търсачката?

# 1 865
  • КиТ
Горе си е  Thinking

# 1 866

Там дето има едно като за правене на сапунени мехури. Е и? Как да търся по дума само в мои, или на друг потребител публикации?

# 1 867
Моята търсачка си е след логото на бг мама и си изглежда както преди, мога да търся - в тема, в статии, навсякъде и т.н.

Редактирам се - сега те осмислих точно какво питаш, мисля че не можеш да търсиш конкретно в публикации на някого  newsm78 , може и да греша де.

Последна редакция: чт, 19 юни 2014, 10:01 от mibobo

# 1 868
  • в морето до колене

Там дето има едно като за правене на сапунени мехури. Е и? Как да търся по дума само в мои, или на друг потребител публикации?

Не съм модератор, но ще споделя опит.
Като натиснеш върху лупата (дори без да си написал нищо в прозорчето за търсене) се отваря прозорец, в който има опция/линк "ОПИТАЙТЕ С РАЗШИРЕНО ТЪРСЕНЕ"

# 1 869
  • София
От десетина минути, в която и тема да влезна, ми се появява това

Не съм пробвала да влезна във фейса, нито правя нещо друго. Рестартирах експлорера, но пак се появява. Не знам от моя компютър ли е или от форума!

# 1 870
  • София, България
При мен беше същото. Пуснах Anti Malware и ми намери една заплаха току що. Сега ще видя като я изтрих дали продължава това, но май го няма вече.

Между другото не е само в бг-мама. На мен ми го прави и в сайта на Блиц.

# 1 871
Проблемът е в самия фейсбук - не се отваря, не се отварят и приставките към него.

# 1 872

Намерих го това "Опитайте с разширено търсене". То написано на тъмносиньо с тъмносини букви, като тест за цветоусещане.  Shocked

# 1 873
  • Kопенхаген
Къде остана спускащото се меню отгоре с подфорумите за бърз достъп.
И тъкмо се зарадвах, че вчера открих бутона: ,,Към старата версия,, а днес нова изненада...

Понеже не ми бе отговорено да попитам пак. Може ли?

# 1 874
  • Ямбол
Няма такова меню, Мадам. Ако искаш да видиш целия списък с форуми, кликни вляво до логото на форума деветте квдратчета.

Общи условия

Активация на акаунт