ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 893
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 1 875
  • гр. София
Мадам, няма да има вече падащо меню. Нито стара версия - тя е спряна за постоянно.

# 1 876
  • КиТ
3. Може ли да се върне  лентата с падащото меню, която очевидно за 2/3 от потребителите ви е по-удобна за навигация?
Не. Няма да се върне падащото меню.

# 1 877
  • Kопенхаген
Ясно разбрах. Благодаря ви момичета  Grinning

# 1 878
  • на брега на морето
Защо така са пренесени думи от някои заглавия? Има дори по една буква?
Вече е оправено, добре, добре

# 1 879
Защо на някой от любимите ми подфоруми има числа, а на други - не?
Защото в тях има пусната нова тема след последното ти влизане.
Аз какво да направя за да ми излиза бройката на мненията? Да пиша мнение ли?  Rolling Eyes

В Профила ми има някакви интереси и видим/невидим. Това какво е?  Rolling Eyes
Като ги сложиш на "невидим" другите потребители няма да виждат, че си член на тази група Wink Ако ги оставиш видими, то в профила ти излизат.
Скрит текст:
Интересите можеш да ги премахнеш от Профил -> вдясно цъкаш пак на "Профил" и там са интересите Wink
Благодаря ти, стана!   bouquet Вече съм невидима.

Понеже се махнах от някои групи, не ми е ясно следното:
Имам мнение в един от детските подраздели, а съм се отписала от всички такива. Сега ще ми излезе ли в Нови отговори ако някой пише в темата?
Темата е Интересни детски книги в ел. вариант.

# 1 880
  • в морето до колене
Естел, според мен единственото право, което губиш, когато излезеш от някоя група, е правото да пускаш нови теми в нея.
Вчера експериментирах - вписвах се и се отписвах от ФиТ ... мога да пиша отговори; получавам известия за темите, които следя... само като понечих да пусна нова тема ме "шляпнаха през пръстите" - впишете се първо и тогава  Grinning

Последна редакция: чт, 19 юни 2014, 18:22 от мячик

# 1 881
Моля, оправете проблема с входа.

# 1 882
Благодаря ти, мячик!   bouquet

# 1 883
Преди влизах в Деца,Родени.......  навсякъде.....от 6 години........
Сега 10 минути търся къде са и нищо .По една случайност видях темата " как да изтрия профила си "и се добрах до тук. Не съм сигурна, че мога да вляза пак в тази тема   Shocked

# 1 884
  • Германия
Решетката горе вляво от логото на бг-мама те води до списъка с всички подфоруми. А тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=785096.0;topicrefid=19 обяснява всички нови промени.

# 1 885
Къде, подягодите, е моливът за редакция?

# 1 886
Долу вдясно в полето на постинга ти едно мъъъъндзарко моливче наклонено вдясно под 45 градуса и под остричкото му пет точици.

# 1 887
Долу вдясно в полето на постинга ти едно мъъъъндзарко моливче наклонено вдясно под 45 градуса и под остричкото му пет точици.

Нищо не виждам, долу вдясно е само "информирай модератор"

# 1 888

Над "информирай модератор", над последните две букви. Горе след "цитирай" също има моливче, преди "Х". Може да си далтонистка и да не знаеш че си.

# 1 889
Както и Вълкът е казал на две места има моливчета за редакция - горе след надписа Цитирай и долу на Информирай модератор, ето снимка

Общи условия

Активация на акаунт