ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 945
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 1 830
profi_1, проблемът със спойлерите преди или след този спойлер от мненията Ви е ?

Скрит текст:
Да им го начукам на тия от Мамата! #Cussing out #2gunfire

За подобна реплика към който и да било потребител тук, реакцията е една и съща. Търпя много, но псувните може да ги изполвате другаде.

Извинявам се на останалите хора, пишещи тук за отклонението.

Възможно е при качването на нови неща с отстранени бъгове временно да има прекъсвания.
Проблемът при редакция на дълги мнения (като отчетните теми) също е взет под внимание.

# 1 831
  • София, България
Mamma, ще има ли развитие по моя въпрос със "Спри следенето" и "Спри известяването" в "Нови отговори" и "Следени теми"? Не че ми е толкова спешно, но предполагам, че не ви е само това на главите, та да припомня  Peace

За бавното зареждане и грешките съм почти сигурна, че правят някакви промени и за това прекъсва форума. Факт е, че можеше да го изкусурят повече преди да го пуснат официално.  Wink

# 1 832
Mamma, ще има ли развитие по моя въпрос със "Спри следенето" и "Спри известяването" в "Нови отговори" и "Следени теми"?

До час-два ще бъде качена промяната, в която това е оправено.

# 1 833
Скрит текст:
Толкова мрънкане, изисквания и декларации "о, толко е гадно, аз напускам" прочетох тук тези дни, че направо не ми се влиза заради това, което чета непрекъснато, не за друго! Егати капризите и чудото! ooooh! Направо не знам как ви траят...
Половината потребители са толкова неграмотни, че и 100 пъти да им обясниш кое и как, и някоя праисторическа визия да им спретнеш, пак няма да се оправят, и ще пишат глупости тук. Така поне хептен некадърните, дето са мега досадни, няма да знаят как се ползва тази визия на форума и ще се разчисти малко от такива тук.

Бижу понеже съм  определено част от неграмотните .... ще ми се да съм родена в по модерното време, да разполагах с повече лично време за доограмотяване, но.... уви... и съм дърта и ми се налага здраво да бачкам по доста часове и все пак отделяйки и малкото останало лично време с желание всеки ден влизам в бг мамма, защото тук от години съм намирала интересни идеи, намерила съм приятели, намерила съм начин и аз самата да бъда полезна с малкото, което умея... Новата визия определено ме затруднява, защото като не достатъчно грамотна губя доста време в търсене , тъй като местата, които съм посещавала не са на предишното място... това не ми пречи да проява разбиране, защото въпреки, че съм неграмотна, хептен некадърна и мега досадна разбирам, че всичко тече... всичко се променя...  и все пак, за да бъда полезна на приятелите си тук ще продължа да бъда досадна с въпрос, за което се извинявам за дискомфорта, който може би ти причинявам наред с останалите питащи, и благодаря за търпението на модераторите, че намират сили да отговарят и на такива малоумни като мен  Peace
Ах, ми добре. Няма отърване значи...  Tired
Странно защо аз си намирам всичко, което и където съм писала... И тук и през телефона. Да взема да се възмутя и аз, и да поискам трудности и несправяне, за да има за какво да рева, и да не се различавам от останалите? Rolling Eyes

# 1 834
  • София
Мамма, бихте ли погледнали мобилната версия. От известно време при натискане на "ново" не ме препраща на първото непрочетено мнение, а в началото на страницата, на което се намира то. Ако има значение с айфон 5 съм.

# 1 835
  • София
Се га установих, че когато напиша мнение също ме изпраща не на него, а в началото на страницата. Когато поисках да редактирам мнението си се оказа, че ми липсва и бутона "редактирай"

# 1 836
  • София
Мамма, бихте ли погледнали мобилната версия. От известно време при натискане на "ново" не ме препраща на първото непрочетено мнение, а в началото на страницата, на което се намира то. Ако има значение с айфон 5 съм.
това не е само в мобилната версия - от време на време се получава и в нормалната  Peace

# 1 837
Успях да се махна от Рискова бременност, Искам бебе и другите групи, които не ме интересуват. Живот в чужбина, Деца от 1 до 6 г, Детско здраве, Алтернативния  newsm43 - къде съм писала?   smile3538 booShocked

В Профила ми има някакви интереси и видим/невидим. Това какво е?  Rolling Eyes

Нямам време да чета темите за новата визия.

Ще мога ли да чета във форум, в който не участвам?

Защо на някой от любимите ми подфоруми има числа, а на други - не?

# 1 838
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Защо на някой от любимите ми подфоруми има числа, а на други - не?
Защото в тях има пусната нова тема след последното ти влизане.

# 1 839
  • София, България

В Профила ми има някакви интереси и видим/невидим. Това какво е?  Rolling Eyes

Като ги сложиш на "невидим" другите потребители няма да виждат, че си член на тази група Wink Ако ги оставиш видими, то в профила ти излизат.
Скрит текст:

Интересите можеш да ги премахнеш от Профил -> вдясно цъкаш пак на "Профил" и там са интересите Wink

Последна редакция: ср, 18 юни 2014, 16:34 от Purple_Peanut

# 1 840
  • в морето до колене
Това с видимите/невидимите групи и аз го разбрах. (Виж ти, какъв напредък. Сигурно щото имам какво да крия...)
Но също като Естел още не съм вникнала в премъдростите на видимите/недими интереси... Смятам да поизчакам засега с тази новост.

Може би това е база за друга "функционалност".
Може би на тази база форумът ще започне след време да ми предлага "нови и интересни теми", съобразени с моите интереси. Както сега правят сайтовете за филми и книги, в които съм регистрирана - на базата на вече заявените от мен предпочитания, ми правят препоръки.
Само предположение изказвам.

Може би някой модератор ще каже, дали разсъждавам правилно.   Thinking

# 1 841
  • София, България
Според мен интересите са просто за информация за другите потребители, които ти гледат профила. Като в лексикон  Laughing  Да отворят и да видят ти какви интереси имаш. Можеш и децата да си добавиш...  Mr. Green Ама наистина по-добре модераторите да кажат...  Crazy

# 1 842
Според мен интересите са просто за информация за другите потребители, които ти гледат профила. Като в лексикон  Laughing  Да отворят и да видят ти какви интереси имаш. Можеш и децата да си добавиш...  Mr. Green Ама наистина по-добре модераторите да кажат...  Crazy

А според мен си е точно анкетка като в големите он-лайн магазини - информация за какви прИмоции да ти изпращат.  Mr. Green Затова и нямам публично оповестени интереси.  Mr. Green

# 1 843
  • София, България
Може може... Аз предполагам така, защото е в раздел "Профил". Там където е цялата информацията за самия теб. Пък и гледам не ни пускат никакви оферти Grinning И дано не започнат...  ooooh!

# 1 844
Освен логването, което става вече супер досадно, забелязвам че не могат да се отварят теми и линкове с натискане на скрол.

Общи условия

Активация на акаунт