ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 406 853
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 2 205
Съжалявам, бях в движение.
В момента проявява ли се това съобщение за грешка? При какво действие?

При мен лично се появяваше постоянно - при опит за публикуване, при опит за отваряне на тема, при рефреш на нови отговори...Но в последния половин час не ми се е случвало Peace

# 2 206
На мен при проверка на нови отговори.

В момента не, но днес няколко пъти.

# 2 207
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Съжалявам, бях в движение.
В момента проявява ли се това съобщение за грешка? При какво действие?
При мен сега се оправи и не се появява, определено и отварянето на темите е по-бързо.
Иначе се появяваше при всяко презареждане, когато проверявам за нови отговори в следени теми, дори и при публикуване на мнение в тази тема също.

# 2 208

При мен лично се появяваше постоянно - при опит за публикуване, при опит за отваряне на тема, при рефреш на нови отговори...Но в последния половин час не ми се е случвало Peace

И при мен се оправи и се забърза форумът. Иначе беше клик- грешка, независимо от това къде кликвах- Отговори, Следени, Тема, Публикувай.

Последна редакция: пн, 14 юли 2014, 15:40 от Бубче

# 2 209
  • София
При мен, този проблем вече го няма
Благодаря Simple Smile

# 2 210
  • КиТ
Да оправи се и при мен  Peace

# 2 211
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ще го направя публично, защото функцията "информирай модератор" отдавна вече не е функция.
Та- в съгласие с правилата ли е Лиляна да нарича съфорумките магистралки?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=788877.msg28622845#msg28622845
Питам и:
В съгласие с правилата ли е за един ден Янечек да използва думата "тъпи" за съфорумци над десет пъти? И други, по-остри си е позволявала, а никой не я трие.
В съгласие с правилата ли е АКУА да декларира как жените са основно разпоретини и си просят изнасилване?
В съгласие с правилата ли е грозният език, който се толерира в подфоруми като СО и Клюкарника? И не, не от Ванковци и Херкулесовци, а от стари и познати ни форумни никове.
Ако е така, поне нека се декларира публично и се променят правилата. Поне като ме нарекат тъпа и недоклатена десет пъти, на единадесетия да знам, че мога да върна "комплимента".

# 2 212
  • Варна
joy_r, благоря ти за въпроса!
Това мислех да питам и аз. Този език(ако може да се нарече такъв) от някои потребители вече идва в повечко, особено във всяка тема. Редовен във форума е ок, мнение по всички въпроси-ок, но в добрия тон! Писна ми и на мен от обиди и ако наистина са позволени-ок. Обявете го! Тогава приятно или не поне да отвръщаме и да поддържаме вече многото опропастени теми.
П.с. не само, че не се трие,а няма и никакви мерки срещу така дейните.
Моля, ако не съм права ме коригирайте!
Благодаря на всеки модератор или администратор, който ще обърне внимание и вярвам, че ще има такъв!
Хубав ден!

# 2 213
joy_r, колко пъти използвахте неуспешно "Информирай модератор", така че да твърдите, че "не е функция"?
Тъй като пазя всички доклади, направих справка, преди да отговоря.
Има 3 (три!) доклада от Вас - на 14 март, на 22 юни и на 3 юли.

На първия и втория виждам е реагирано своевременно. Третия е пропуснат (случва се - получаваме понякога по над 100 доклада на ден и е възможно да се направи пропуск) и сега го погледнах.

Относно посоченото от Вас мнение на Лиляна, предполагам, че не тенденциозно посочвате конкретно него, а не и мнението на Marry Djane преди него, което бе не по-малко възмутително.

Надявам се не смятате, че може непрекъснато да четем всички теми и всички мнения и да следим всички потребители навсякъде.
Ако има сериозни проблеми, то докладите са за това. Особено, когато е нещо наистина недопустимо и възмутително, понякога има по 5-10-20-50 доклада от различни потребители за едно и също нещо и няма как да се пропусне.

# 2 214
Смятам, че в нашумелите теми трябва да има модераторско присъствие. Смятам, че Клюкарникът е оставен на произвол (ако ли не, то тогава се толерират определени потребители, които си позволяват груб и нецензурен език). Смятам, че като цяло нивото на общуване във форума се снижава със застрашителни темпове. Това всичкото го казвам като редовен потребител, който не брои колко пъти е информирал модератор (знам, че ми се случва рядко, предпочитам да си водя битките сама), но който забелязва вида, в  който стоят теми, след като е казвано, че е уведомен модератор. Може ли да помоля за отговор относно конкретно посочените от мен (и не само от мен) имена?

# 2 215
  • гр. София
Мамма, ще си позволя да кажа, че има потребители, които непрекъснато се държат грубо и ползват недопустим език. По повечето теми, в които пишат е така, знае се , вижда се, но нищо не се прави. Все пак нали темите се следят (предполагам поне) и от модератори, смятнам, че е редно постове с обидни думи да бъдат модерирани.  Peace
Фактът, че от много време все едни и същи потребители си пишат по този начин, а не се прави нищо по въпроса да бъдат предупредени, навежда на мисълта, че това им поведение се позволява.
Не е нужно да се назовават имена, видно е кои са потребителите, изявите им не са епизодични.

# 2 216
Абсолютно подкрепям написаното от Зимна роза.  Peace

# 2 217
  • София, България
Яд ме е, че всяка една тема, която може да се превърне в хубава дискусия, всъщност се превръща (с извинение) в страшна селяния! Всички ги виждаме тези тролове, които не спират да прецакват темите. Може би ще ги има винаги, но лошото е че те не намаляват, дори не се задържат един определен брой, ами напротив - станаха наистина много! И продължават да се увеличават...

Не сте прави да нападате хората, които ви докладват и ви реално ви помагат да модерирате форума Peace

# 2 218
joy_r, след като твърдите, че нещо не работи, все пак е добре да сте пробвали дали работи. Не е въпрос да броите пътите, в които сте го ползвали, но все пак, когато човек твърди нещо, то трябва да е на база някакъв опит.

Не знам защо сте останали с впечатлението, че модераторите имат задължението да присъстват постоянно в темите и да ги следят неотлъчно.

Пак подчертавам, че функцията "Информирай модератор" е именно за това - да насочва вниманието на модераторите и администраторите към проблемни теми/мнения/потребители.

Purple_Peanut, напротив, не сте ме разбрала правилно. Не нападам хората, които докладват. Напротив. Именно това написах многократно, че когато има проблем, то той трябва да се докладва чрез съответната функция "Информирай модератор".

# 2 219
Тогава да разчитам ли, че ако се хвана и разгледам темата за татуировките, натискайки "Информирай модератор" за всеки един грозен и изпълнен с жлъч пост, който намеря в нея, трудът ми няма да е напразен? Под ненапразно имам предвид не само да се изтрият постовете, но и да бъдат взети някакви мерки въпросните системно нарушаващи добрия тон потребители да си мерят епитетите?

Общи условия

Активация на акаунт