ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 142
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 2 310
Аз те разбрах, но горе на знаменцето седи 1, а не виждам в коя тема е редактираното мнение. А в падащото меню, на известия, не разбирам какво мога да правя там.

# 2 311
  • София
На известия можеш да видиш къде има редактирано мнение. До темата в розово пише "ново". Ако имаш повече страници, може би ще трябва да ги разцъкаш, защото може да е някъде назад.

# 2 312
Невинаги се вижда от там/за съжаление/.Отиваш в профила си, цъкаш на "Настройка на известията" и ти излиза списък с теми, в който списък една от темите ще има НОВО, тя е редактираната, заради която ти стои единицата горе.

# 2 313
  • в морето до колене
Аз те разбрах, но горе на знаменцето седи 1, а не виждам в коя тема е редактираното мнение. А в падащото меню, на известия, не разбирам какво мога да правя там.

Влез не от знаменцето, а от менюто на профила си. Там също са отразени темите, които следиш, но по 15 на страница, а не в непрекъснат списък, както излизат на заглавната страница (в който списък се отива от знаменцето).
В известията за следените теми, които са в профила ти, даже при редактирано мнение стои розова отметка НОВО.
Може да е редактирано мнение в тема, която в този списък ти е на някоя от следващите страници... аз в момента намерих в моя списък две такива - едната е на втората страница, другата на третата...

# 2 314
На известия можеш да видиш къде има редактирано мнение. До темата в розово пише "ново". Ако имаш повече страници, може би ще трябва да ги разцъкаш, защото може да е някъде назад.

Ами нали това ви казвам, че няма ново, а само горе на знаменцето седеше 1.

Невинаги се вижда от там/за съжаление/.Отиваш в профила си, цъкаш на "Настройка на известията" и ти излиза списък с теми, в който списък една от темите ще има НОВО, тя е редактираната, заради която ти стои единицата горе.

Ето това питах, не го знаех, благодаря. Не знаех че трябва да вляза в настройки. Много сложно..

Иначе аз мнението го видях в коя тема е и разбрах че от тази редакция се получава..
Както и да е, благодаря ви.

# 2 315
  • София
Ох, тъй де, в профила, ама аз съм написала името и преди иконката за езика... Сори  Hug.

# 2 316
То невинаги се получава така. Не знам дали зависи от редакцията, или от това кога е направена ли, не знам. Но ако нямаш "ново" след като цъкнеш горе, а имаш число, тогава отиваш в профила. Не е удобно наистина, ама постоянна единица горе много дразни. Rolling Eyes

# 2 317
  • в морето до колене
Ето това питах, не го знаех, благодаря. Не знаех че трябва да вляза в настройки. Много сложно..

Според мен не е чак толкова сложно, поне според мен - до потребителското ти име има стрелка, която води към падащо меню. В него има линк "Известия"... На практика пак е едно кликване, както на знаменцето.
Добре де, не е едно. Две са. Simple Smile

# 2 318

Според мен не е чак толкова сложно, поне според мен - до потребителското ти име има стрелка, която води към падащо меню. В него има линк "Известия"... На практика пак е едно кликване, както на знаменцето.
Добре де, не е едно. Две са. Simple Smile

А аз пък хич не бях забелязала тези "Известия" и карах по дългия маршрут... Embarassed Погледът ми стигаше само до "Профил". ooooh! Благодаря/иначе кой знае кога щях да го "видя"/

# 2 319
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Разцъкването е голямо, аз затова си оставям да ми висят червените цифри. Както с всяко неудобство, и с това се свиква.

# 2 320
Поредният трол със свежа регистрация: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=475794

# 2 321
  • Добрич
Здравейте!

От известно време / няколко месеца/ не ми излиза аватара. Размерът му е съобразен с максимално допустимия - /152 на 145 пиксела/.  Разширението  е gif  /не зная дали има значение/. Смених няколко сайта, но все съм без аватар. В момента, в който "запиша промените" в настройките на профила, излиза, но после изчезва отново.

Изречението и картинката в подписа ми също не се виждат.

Нямам идея какво трябва да направя.

# 2 322
В подписа ти виждам ходещо лъвче ( ако не ме лъжат очите) и надпис:
" Щастието е пътуване, а не крайна цел. Направи това пътуване безкрайно."

# 2 323
# 2 324
  • Добрич
Да, в профила си и аз го виждам. Обаче преди се виждаше и в края на всяка публикация. А сега в публикациите не се появява, а аватара и в профила не се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт