ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 219
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 2 610
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
От няколко дни не мога да публикувам отговор - излиза прозорец, в който се забранява използването на повече от 80 знака, независимо с колко знака съм отговорила. Защо?
Освен това не мога да отварям линкове на клипове, публикувани в темата.
Участвам в темите "Халит Ергенч "Великолепният век" и "1001 нощи" Binbir gece" - ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР пред камерата и зад кадър".

Смени си браузъра!  Peace Вероятно ползваш IE, той прави такива номера.

# 2 611
Здравейте, не успявам да излезна от профила си известно време и съм онлайн, дори когато не съм в сайта. Не намирам бутонът "изход".Какво съм объркала? Приятен ден!

Последна редакция: сб, 16 авг 2014, 15:56 от den4e

# 2 612
  • София
Здравейте, не успявам да излезна от профила си известно време и съм онлайн, дори когато не съм в сайта. Не намирам бутонът "изход".Какво съм объркала? Приятен ден!
Като кликнеш върху ника ти, горе в дясно, има няколко опции - "Изход" е едната от тях.

ПП В момента те виждам "офлайн". Защо реши, че си непрекъснато онлайн?

# 2 613
Здравейте, защо имам забрана за публикуване и изпращане на лични съобщения?

П.П. Съобщението ми изчезна, може би е грешка  Simple Smile

Последна редакция: нд, 17 авг 2014, 20:15 от bugito

# 2 614
Здравейте,
Имам два въпроса:

-Защо не се показва подписът ми когато пиша мнение? Сложих там адреса на блога ми за пътувания, но на мненията ми няма подпис изобщо. Този подпис при преглед на профила ли се вижда само и мога ли да сложа адреса в лентичка?

- Мога ли да сложа в подписа си адреса на блогът ми за пътувания? Това не е фирма или сайт за услуги продажби, а личен блог и не намерих нищо споменато за блогове в правилата.

Благодаря!

# 2 615
  • Испания

Аз виждам блога в подписа ти.

# 2 616
  • София
Блогът ти се вижда! Hug

# 2 617
  • Добрич
Juste,, може от настройките да са ти забранени подписите и да не се виждат. Така беше при мен и тук ми обясниха. Ако не виждаш и на другите потребители подписите, най- вероятно и при теб е така.

Аз също виждам блога в подписа ти -  www.traveolani.com.

# 2 618
Благодаря много на включилите се и на Вела за помощта. Вече оправих настройката и сега виждам подписите на другите потребители и моят.

Приятен ден на всички!

bouquet

Последна редакция: пн, 18 авг 2014, 08:45 от Juste

# 2 619
  • Германия
Защо закованата тема за линкове и смешки в Клюкарника е с тази иконка: ?

# 2 620
Може ли модератор да нагледа тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=791343.0
Темата тръгна от конкретен въпрос, а се превърна в място, където всякакви псевдолечители изсипват рецепти за лекуване на рак с лимонов сок. Благодаря.

# 2 621
  • София
Днес форумът просто надмина себе си по бавнота - за да заредя страница трябва да рефрешвам по няколко пъти, защото зарежда само горната част, а самото зареждане отнема минути - до сега никога не е било това при мен... напомня ми продавалника преди да се продаде  ooooh!

# 2 622
  • София
същата работа и при мен.
но гледам че никой друг не се оплаква и реших че е нещо само при мен. Rolling Eyes

# 2 623
И при мен е така  Peace Днес съм на друг компютър и си помислих, че е от мрежата, но явно не е.

# 2 624
При мен страниците се зареждат много бързо.

Общи условия

Активация на акаунт