ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 238
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 2 595
Не е излишна, някои хора я използват и гледат харесванията  Peace

....
Как даден потребител може да види, че мнението му е харесано, след като под собсвеното мнение този бутон липсва. newsm78
Горе над мнението на всеки потребител до датата в десния ъгъл има едно сърчице и до него число. Това е числото, което показва колко пъти са ти харесали мнението.
Напълно излишна опция. Никой не ги гледа вероятно и малко хора харесват по този начин.
Лили, много благодаря!  bouquet Добре, че си ти тук.

# 2 596
Да, аз например я използвам честичко в по-емоционалните теми като "Нещо много мило". Вместо да въздишам с емотикончета.

# 2 597
Аз често раздавам сърчица. Laughing Спестяват ми писане.

# 2 598
Така е, но е много анонимно, защото не може да се види кой е дал сърчице.

# 2 599
  • Ямбол
Така е, но е много анонимно, защото не може да се види кой е дал сърчице.
А защо трябва да се вижда?

# 2 600
Как мога да изтрия моя тема?

# 2 601
  • София
Не можеш. Теми не се трият, освен ако не нарушават правилата. Можеш да помолиш да я заключат.

# 2 602
  • Ямбол
Как мога да изтрия моя тема?
Като сигнализираш на модератор. И зависи от темата. Може само да я затворят.

# 2 603
Трият се от модератор, по молба на автора.

# 2 604
  • Ямбол
Трият се от модератор, по молба на автора.
Сигурна ли си за триенето?

# 2 605
Сигурна съм.

# 2 606
Не винаги, обикновено се заключва. Триенето е по изключение, ако нещо е твърде лично например.

# 2 607
  • София
Днес неколкократно ми се случва при натискане на "нови отговори" да ми излиза системно съобщение от Мозилата, че сайта, който търся не съществува. Нямам този проблем с други сайтове така че изключвам проблема да е в интернет връзката ми

# 2 608
От няколко дни не мога да публикувам отговор - излиза прозорец, в който се забранява използването на повече от 80 знака, независимо с колко знака съм отговорила. Защо?
Освен това не мога да отварям линкове на клипове, публикувани в темата.
Участвам в темите "Халит Ергенч "Великолепният век" и "1001 нощи" Binbir gece" - ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР пред камерата и зад кадър".

# 2 609
  • София
От няколко дни не мога да публикувам отговор - излиза прозорец, в който се забранява използването на повече от 80 знака, независимо с колко знака съм отговорила. Защо?
Освен това не мога да отварям линкове на клипове, публикувани в темата.
Участвам в темите "Халит Ергенч "Великолепният век" и "1001 нощи" Binbir gece" - ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР пред камерата и зад кадър".

Много са дълги заглавията на тези теми и затова. Изтрий малко от тях (например "Re:" преди името на темата) и ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт