ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 051
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 2 640
  • Варна
Кликвам на нови отговори, виждам темите. Влизам в някоя тема и като върна назад-някои от непрочетените теми ги няма, а аз съм ги видяла преди това. Като презаредя-пак се появяват. Проблемът ми в случая е, че ако не съм улучила с влизането и вляза в първата страница, връщам назад-а темата я няма в нови отговори. Като презаредя, вече със сигурност я няма там, защото все едно съм прочела новите мнения в нея.
Ако проблемът не е само мой, да го имате предвид.

# 2 641
Освен забавянето и подскачането, имам нова екстра - кликвам на нови, отваря се съответната тема с новите постове, тъкмо почна да чета и следва яко подскачане. Отива на вече четените и трябва да скролна, че да си намеря новото, от което съм успяла да прочета дума-две. Първо все си мисля, че е от моя комп, но с други форуми нямам такъв проблем. Вече се чудя, що им трябваше да развалят стария хубав форум? newsm78 Уж за по-добре, но.........май не се получи. Peace

# 2 642
  • София
Кликвам на нови отговори, виждам темите. Влизам в някоя тема и като върна назад-някои от непрочетените теми ги няма, а аз съм ги видяла преди това. Като презаредя-пак се появяват. Проблемът ми в случая е, че ако не съм улучила с влизането и вляза в първата страница, връщам назад-а темата я няма в нови отговори. Като презаредя, вече със сигурност я няма там, защото все едно съм прочела новите мнения в нея.
Ако проблемът не е само мой, да го имате предвид.

Не е само твой, но си остава наш, защото никой не ни обръща внимание.  Wink

# 2 643
     На два различни компютъра и с два браузъра (ИЕ и Мозила), описаните вече проблеми ги има и при мен от няколко дни. Вчера и днес е нетърпимо - страниците зареждат бавно, като заредят "подскачат", доста често виждам първия само отговор от страницата и надолу - бяло поле. При клик "нови отговори" два пъти се включи антивирусната. Нямаше отворени теми и този път нямах възможност да правя скрийншот. 

# 2 644
  • София
   ... два пъти се включи антивирусната. Нямаше отворени теми и този път нямах възможност да правя скрийншот. 

Да, някои от рекламите ги приема за вируси. И при мен се случва редовно.

А бавното зареждане и подскачането е нетърпимо в последните дни.

# 2 645
  • Варна
Тази тема защо не я заключат се чудя... Ни вопъл, ни стон от страна на началството от доста време насам Tired

# 2 646
  • гр. София
Освен забавянето и подскачането, имам нова екстра - кликвам на нови, отваря се съответната тема с новите постове, тъкмо почна да чета и следва яко подскачане. Отива на вече четените и трябва да скролна, че да си намеря новото, от което съм успяла да прочета дума-две. Първо все си мисля, че е от моя комп, но с други форуми нямам такъв проблем. Вече се чудя, що им трябваше да развалят стария хубав форум? newsm78 Уж за по-добре, но.........май не се получи. Peace

Същото става и при мен. Изключително неприятно е.
Имам чувството, че сме оставени на принципа "ще се пожалват, ще се пожалват и като не им отговорим ще млъкнат". Дано да греша, разбира се. Би било жалко да е така. Но пък никой от администраторите не се е появявал тук от много дълго време и проблемите си стоят нерешени. Може да са на почивка, лято е.  Rolling Eyes

# 2 647
Не си спомням точно кой беше споменал по-напред, че проблема с подскачането на страниците може би идва от бавното зареждане на рекламите. Предполагам, че е точно така, защото забелязвам, че на компа в къщи, където съм блокирала рекламите този проблем липсва, т.е. няма подскачане, няма бавно зареждане и всички други проблеми, които се появяват на служебния компютър с рекламите отстрани. Например вчера, докато не се заредеше една от големите реклами, постовете от темата не ми се показваха, след като излезе рекламата в целия си блясък страницата подскочи и всичко вече беше окей  Joy

# 2 648
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Точно след този пост и още поне десетина човека, които сме с Адблок и нямаме никакви реклами пояснихме, че бавно зареждане, прескачане, подскачане, клатушкане и т.н. има и при нас, поради което пък сме си мислели как адблока ни бави, щото има да спира много реклами. С други думи и със, и без реклами сайтът ни подмята накъдето и когато си иска. Просто не знаят от какво се получава и затова не могат да го оправят.

# 2 649
Според правилата на форума ок ли е някой да пуска една след друга теми по този начин?

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=478643

# 2 650
Според правилата на форума ок ли е някой да пуска една след друга теми по този начин?

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=478643

Да, и аз това питам, още повече ясно е заявено, че целта е комерсиална - пише сценарий ли, книга ли, и набира "материал".
Да не говорим за настойчивото коментиране на абсолютно всеки пост, неприятния псевдо-хумор, и използването на форума като личен блог.

# 2 651
  • Ямбол
Аз мисля, че ако спрат да му отговарят в темите, ще спре и той, но явно на някои им е забавно да му отговарят на глупостите.

# 2 652
  • София
Аз мисля, че ако спрат да му отговарят в темите, ще спре и той, но явно на някои им е забавно да му отговарят на глупостите.

Това е решението.

# 2 653
Аз даже и не му отварям вече темите. Голям мъж, дреме тук и бълва щуротии.

Нямам проблем с прескачане и т. н., нищо не ми е скрито, с Мозила съм.

# 2 654
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не всички знаят какъв е и с каква цел пуска темите си.

Общи условия

Активация на акаунт