ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 104
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 2 655
Кои са мъдрите глави във форума, до които мога да се допитам, дали мога да пиша в някоя тема, така че да не ме сметнат за глупава?

# 2 656
  • в морето до колене
Корделия, много ме спечели с тоз въпрос.  Grinning

Ще си го запазя в колекцията ... пък може и да го номинирам за фраза на годината накрая.  thumbsup

# 2 657
  • Ямбол
Кои са мъдрите глави във форума, до които мога да се допитам, дали мога да пиша в някоя тема, така че да не ме сметнат за глупава?
Ти само след допитване ли пишеш по някоя тема?

Аз мисля, че ако спрат да му отговарят в темите, ще спре и той, но явно на някои им е забавно да му отговарят на глупостите.
Не всички знаят какъв е и с каква цел пуска темите си.
Аз мисля, че той достатъчно много теми избълва за кратко време, за да се усетят някои, че няма смисъл.

# 2 658
Ти само след допитване ли пишеш по някоя тема?

Скрит текст:
Аз мисля, че ако спрат да му отговарят в темите, ще спре и той, но явно на някои им е забавно да му отговарят на глупостите.
Не всички знаят какъв е и с каква цел пуска темите си.
Аз мисля, че той достатъчно много теми избълва за кратко време, за да се усетят някои, че няма смисъл.

Ех, Лиляна, Лиляна ... От теб очаквах нещо мъдро да ми кажеш, а ти ... Cry

# 2 659
Същите проблеми със забавянето имам и аз от няколко дни, много е неприятно. А относно въпроса малко по-горе за това, как и къде да зададеш въпроса, за да не те изкарат "глупава" и аз казвам евала. Защото веднага някой е готов да се заяде, да се подиграва, да отговаря по недобър начин... т.е. по бегемамски (това бегемамски го видях в една от темите и много ме изкефи).

# 2 660
http://www.bg-mamma.com/index.php/index.php?action=calculator
Не работи бутон "Изчисли" от доста време!
Не намерих друго място къде да докладвам и затова пиша във форума!

# 2 661
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Моля за помощ модератор или администратор от името на друг потребител, който е блокиран с "за двоен акуант плюс обиди реклами и тем подобни". Потребителят е този http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=436475 Жената никога не е пускала обиди, реклами и други такива, и понеже й знам компютърните възможности, не е в състояние да си направи двоен акаунт.
Вероятно сте искали да блокирате някоя друга от десетките Павлини във форума.
Надявам се да отреагирате своевременно. Предварително благодаря. Peace

# 2 662
Здравейте, хакнаха ми пощата и сега не мога да вляза с регистрацията си тук. Влязох през фейсбук, но естествено всичко и е на нула, като на новорегистрирал се. Има ли някакъв начин да върна старият си профил? Името ми беше мама Мери, имейла- ***. Сега, естествено не мога да вляза и в него и въобще не зная какво да правя Sad

Последна редакция: пт, 22 авг 2014, 23:42 от AnMary

# 2 663
Здравейте!
Опивам се да си сменя картинката на профила с ето тази
http://prikachi.com/images.php?images/318/7556318I.jpg
размер 157/199 px, 6 KB
Излиза ми следното съобщение
При опит да бъдат запазени промените във вашия профил възникнаха следните грешки:
Аватарът, който сте избрали, е с по-голям размер и надвишава максимално допустимите стойности за ширина и/или височина.
Къде бъркам?

# 2 664
# 2 665
Много благодаря Hug Аз копирах директно адресът, който ми дават от прикачи.

# 2 666
Категорично НАСТОЯВАМ тези две мнения да бъдат изтрити! И тролщината, и простотията са търпими до един момент, но има граници, които не бива да бъдат преминавани! Модерацията в подобни случаи е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА, най-малкото заради общата хигиена на форума.

Цитат
Сигурно си права, но аз пък съм чувал за порода жени, които по рождение са си ялови, и драпат ли драпат, дано забременеят, и по врачки ходят и все ни им се получава, щото и те искали да се включват в еволюционната игра. Пък статистиката, не знам до колко е вярна? Говори се че над 40% от жените вече са ялови, ама това не пречело да се състезават с мъжете.
Цитат
донори хаха. пак не разбрахте. вие раждате болни бебета. аутисти идиоти съкати.

какъв е смисъла от жените като след това болниците пълни.?

като се създал човека преди хилядолетия дали се е създал с болницата и с ваксините?

направо вашата гледна точка е объркана.

# 2 667
  • София
Боже!  Shocked
(извинявам се за спама, дори не знам коя е тамата)

# 2 668
Виждам че админ е прочел поста ми, защото е редактиран, но явно няма да ми отговорите Thinking?

Здравейте, хакнаха ми пощата и сега не мога да вляза с регистрацията си тук. Влязох през фейсбук, но естествено всичко и е на нула, като на новорегистрирал се. Има ли някакъв начин да върна старият си профил? Името ми беше мама Мери, имейла- ***. Сега, естествено не мога да вляза и в него и въобще не зная какво да правя Sad

# 2 669
  • София
Виждам че админ е прочел поста ми, защото е редактиран, но явно няма да ми отговорите Thinking?

Аз редактирах адреса на мейла.
Не помните юзер нейма си? Паролата?

Общи условия

Активация на акаунт