ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 835
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 3 270
  • София
Може ли да обедините всички теми за Работа по интернет в една?
За подфорум Бизнес и финанси говоря.

# 3 271
  • София
Съжалявам, но и аз ще се присъединя към Андариел и Елл. Не е въпросът толкова в информацията, която е можело да се даде - макар че аз като пълен лаик нищо не разбрах от цялата ситуация и не съм търсила обяснения из нета; отношението, отношението е важно, за да се чувства човек добре и "у дома си", а то от доста време е негостоприемно...

# 3 272
  • Варна
Добър ден! Не знам дали въпроса ми е за тази тема, но не откривам друга подходяща.
Не виждам аватара си в публикуваните мнения. Проблема се появи преди около 2 месеца. С този аватар съм от много време и нищо не съм променяла. В профила си го виждам, внимателно прегледах опциите, които съм посочила и всичко изглежда наред. Бихте ли ми казали какъв е проблема.

# 3 273
  • Ямбол
k a t r i n, при опит да отворя изображението от аватара ти в нов раздел на браузъра ми, ми излиза зловреден код. Така че - качи си някъде другаде картинката, ако искаш да я виждаме. Явно заради такива зли места Гугъл блокира целия сайт и ти си допринесла с аватара си за това.

# 3 274
  • Варна
k a t r i n, при опит да отворя изображението от аватара ти в нов раздел на браузъра ми, ми излиза зловреден код. Така че - качи си някъде другаде картинката, ако искаш да я виждаме. Явно заради такива зли места Гугъл блокира целия сайт и ти си допринесла с аватара си за това.
Ужас, аз също я отворих в нов раздел, за да видя дали всичко е наред, но при мен не се появи предупреждение.
Веднага ще премахна сегашния адрес, благодаря!

# 3 275
  • Пловдив
Защо не ми излиза оригиналия изглед на форума? Изгледа е все едно от Word ...Ползвам Interner Explorer. Пробвах и с Морзила, но пак е същото...Може би са някакъви настойки, но какви?

# 3 276
Проверете дали не влизате във форума през мобилната версия: http://m.bg-mamma.com/
Ако да, най-долу на страницата имате опция: Към пълната версия на сайта

# 3 277
  • Пловдив
Проверете дали не влизате във форума през мобилната версия: http://m.bg-mamma.com/
Ако да, най-долу на страницата имате опция: Към пълната версия на сайта
ами не, влизам си по нормалния начин, не се сещам как да ви го покажа...

# 3 278
Скрийншот?

# 3 279
  • Пловдив
не ми Работят връзките, не мога да вмъкна изображение...

# 3 280
  • Варна
И при мен е така - все едно съм в кеширана версия.
Това е от вчера.

# 3 281
  • Пловдив
и при мен е от вчера. Опитах се да си върна настройките на Explorer-а, но пак не сработи

# 3 282
При мен и на Мозила, и на ИЕ изгледът е нормален. Да не би да е при определени версии само?

# 3 283
При мен и на Мозила, и на ИЕ изгледът е нормален. Да не би да е при определени версии само?

И при мен е нормален. Peace

# 3 284
И при мен е нормален

Общи условия

Активация на акаунт