ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 222
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 510
Иначе съм с новата, да, то от реклами нищо друго не се вижда  

Блонди, къде точно от реклами нищо не се вижда? На заглавна страница реклама няма (появява се от време на време 1 на мястото на хороскопите долу вдясно). Във форум - също.
В тема има едно поле за текстови реклами от Гугъл под темата и максимум 1 банер вдясно.
Извинявам се, но "от реклами нищо не се вижда" не мога да го приема. Всякакви други критики за новата визия като изместване, цветове и т.н. приемам, но това с рекламите се повтаря от всички като мантра, а въобще не е вярно.

Моля, направи един скрийншот и покажи кои реклами имаш предвид.

# 511
  • София
Много трудно отварям теми през Internet Explorer. Каква може да е причината и може ли да се оправи, защото на един от компютрите нямам възможност да ползвам сайта през друг браузър.

Проблемът може да не е в теб. Последните няколко дни на моменти сайтът едва се влачи, чакам по 5 минути да се рифрешне, камо ли да отговоря  ooooh!

# 512
  • София
Деси, със сигурност не е при мен причината, защото допреди 1-2 седмици си го отварях без проблеми, но вече не става.

# 513
  • София
Аз съм с експлорър на 1 стационарен и 2 лаптопа в къщи и в офиса, на различни интернет доставчици, отварям форума за секунди, публикувам без проблем, светкавично ми върви на таблет с андроид и мобилен нет към мтел, със същата безпроблемна скорост работи и през мобилния нет на флашка от глобул. Пак казвам, ползвам само експлорър.

# 514
  • Варна
На мен от няколко дни ми се отваря от раз само бг мамма.Винаги и мигновено.
Нито другите ми два форума, нито фейсбук, нито разни други страници, които искам да посетя.
Рефрешвам по много пъти и чак тогава влизам там.

Няма как да ви питам вас къде ми е проблема, просто споделям. Simple Smile

# 515
Влязох с ИЕ да пробвам как работи форума. Отваря си темите нормално  Peace

# 516
Пускам тема и мога да кача снимка САМО от компютъра. Не може ли от Интернет с копи-пасте?  Mr. Green
Най-удобно ще е да може и по двата начина - и от компютъра, и от нета.  Peace

# 517
Преди няколко дни писах за трудното влизане във форума, след това прочетох ,че проблема е изправен. Мога да ви уверя че проблема си съществува, изобщо не е премахнат. Аз чета темата в която участвам единствено чрез мейла и съм благодарна, че съществува тази опция.Но ако най сетне след дълго чакане все пак успея да влеза и примерно искам да отговоря или просто да прехвърля страница , нервите започват отново.И държа да подчертая ,че това явление е само със сайта на БГмама, във  всички останали български и чужди сайтове нямам никакъв проблем.Опитах от няколко различни компютри с различни IP, няма промяна. Аз ползвам Mozila Firefox.

# 518
  • Italia
Вижте този профил - http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=256453
Опасност: Злонамерен софтуер на хоризонта!
Google Chrome блокира достъпа до тази страница от www.bg-mamma.com.
В тази уеб страница е вмъкнато съдържание от astrosite.org – известен разпространител на злонамерен софтуер. Ако я посетите сега, е много вероятно да заразите компютъра си с такъв софтуер.

# 519
благодаря, филтрирам "ast rosite.org"

# 520
Много трудно отварям теми през Internet Explorer. Каква може да е причината и може ли да се оправи, защото на един от компютрите нямам възможност да ползвам сайта през друг браузър.

Само на един компютър ли го имаш проблема? Ако проблемът се появява само на един единствен компютър, пробвай да пуснеш антивирусната да сканира. Когато има вирус в компютъра се забавя много работата му... Нищо не пречи да пробваш дали няма да открие нещо антивирусната Simple Smile Другия вариант е да изчистиш кеша на експлоръра. Друго просто не ми идва на ум.

# 521
  • София
Само на един и само с Бг-мамма, всякакви други сайтове си отварям без проблем.

# 522
Отваряйки тема от Отговори, сайтът самоволно ми натресе новата версия, при положение, че използвам старата. Случи се току-що, еднократно засега.

# 523
Мама, не ми се сърди, аз съм от най-върлите ви и верни поддръжници  Hug  може би моите представи за реклами са малко по-различни, не знам. Половината или повече от половината ми екран е в реклами. За мен лично това е малко множко, предвид това, че съм влязла някъде да чета и пиша  Simple Smile

Не се справям със скрийн шота  Embarassed затова снимах с апарата, ето 1 и 2 + че има същото важи и за долните 2/3 на страницата, мога и това да снимам; излизат ми на френски разни предложения  Simple Smile

# 524
Мамма, проверихте ли какво става по моя проблем? Днес пак липсваше бутон виж новото този път в нови отговори. Ето скрийншот http://prikachi.com/images/925/7050925T.png
А в тази тема съм писала и не ми се появява в отговори http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=757177.30 Вчера случайно я отворих от подфорума и видях, че съм отговорила, бях забравила, че съм писала в нея. Сигурно има и други теми, в които съм забравила, че съм писала и не ми се появяват в отговори.

Общи условия

Активация на акаунт