ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 233
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 525
излизат ми на френски разни предложения  Simple Smile

Специално за това с предложенията Мамма поясни, че е от гугъл, няма нищо общо с форума. И мен ме тормозят Simple Smile

Peace

Но аз се чудя, не може ли поне тези предложения да излизат след "отговор" и съответно след номера на страницата, а не между поста и "отговор".

# 526
Кога ще видим преработената нова версия?
Вече нямам търпение и много ми се иска да я видя  Blush

# 527

Не се сърдя Simple Smile Няма място за сръдни.
Посоченият от теб пример е валиден за един единствен брандиран подфорум.
Има още два брандирани подфорума, които обаче са създадени специално с тази цел - подфорумът за очно здраве на Grand Optics и форумът на IKEA.
Ширината на колоната отдясно е 300 пиксела, което определено е далече от всичко Simple Smile
При резолюция 1280 това е ~23% от от ширината. При по-високи резолюции частта заета от реклама е още по-малка.
В предвижданата промяна по визията няма да има такова натрупване като във първата показана картинка - т.е. да има и колона, и банер допълнително отдясно.
Само до преди няколко месеца се е случвало да има по над 5 различни рекламни формата на една страница - отгоре карета, текстови линкове, банер, спускащи се и изскачащи реклами, закриващи съдържание - изключително много по-натрупано, тормозещо и закриващо съдържание.

Hrisi, предадох отново/подсетих програмистите за проблема. Днес обещаха, че ще му обърнат специално внимание.

B & C, надявам се в идните 2-3 дни. "Картинките" са почти готови, трябва обаче и да "оживеят" Simple Smile

Последна редакция: пн, 10 фев 2014, 14:01 от Mamma

# 528
Кога ще видим преработената нова версия?
Вече нямам търпение и много ми се иска да я видя  Blush

О,пази боже от новата версия noДано никога не я видим  Praynig

# 529
Благодаря ти, Мамма. А някъде пише ли за новите промени по новата визия?

# 530
И на мен ми изчезна бутона Виж новото в отговори. В известия си е там.

# 531
Mamma, а дали ще може да стане топва, което аз попитах? Предложенията на гугъл да са извън темите?

И да ви подсетя, бутоните в новата визия да питате дали може да са активни, имам предвид "нови отговори", "най-актуални теми" и останалите? Да рифрешват.

# 532
Гугъл полето ще е на същото място.
Не съм забравила за Нови отговори и Следени теми. Стига да е възможно технически, ще бъде направено - да.

# 533
Може ли някой да прецени дали тази тема трябва да я има
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=765372.new#new

По възможност да се провери и случая на автора Simple Smile

# 534
# 535
  • София
само да кажа, че от вчера вече няколко пъти като натисна големия Х в дясно за връщане на мястото, от което съм влезнала в някоя тема, ми се появява това
http://prikachi.com/images/196/7058196C.jpg

и по този повод, напоследък доста често ми се случва като слагам снимка и натисна горе на иконките за сминка, курсурът ми да стои не между двете средни скоби в средата, а преди /img]

и последно - като пиша съобщение не ми работи маркиране на думата с двоен клик, докато навсякъде другаде работи - това стана след новата версия  Peace

# 536
Защо не мога да си сложа собствена картинка за аватар? Размера, с който пробвам е 145 х 161. Разрешения е 160 х 200.

# 537
Защо не мога да си сложа собствена картинка за аватар? Размера, с който пробвам е 145 х 161. Разрешения е 160 х 200.

може ли линка към снимката?

# 538
# 539
Заповядай

https://farm3.staticflickr.com/2865/12480061734_51f4238158_o.jpg

махнах тази буква  Wink

Общи условия

Активация на акаунт