ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 429
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 540
Мерси!  Хм, интересно как и защо се е наместила там?! Даже два пъти качвах снимката в сайта и много пъти взимах линк наново. Стотици пъти съм си правила и сменяла аватари, такова чудо не беше се случвало  Thinking  Ще го имам предвид, че нещо става там, пак благодаря!

# 541
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=451849;sa=showPosts

В три подфорума видях една и съща тема

# 542
Има ли как да изтриете всички мнения на даден потребител или трябва едно по едно да бъдат докладвани... примерно чрез "информирай модератор"?

# 543
Преди един час публикувах тема относно Старият бряст и гласуването, но се обърках и я публикувах в здравословни проблеми, после я преместих в туризъм, после някой друг я премести в клюкарник, а сега не си намирам темата?????

# 544
В Клюкарник вече съществува тема за дървото, за това изтрих Вашите.
Българско участие в европейския конкурс за дърво на годината - подкрепете го!

# 545
Това, че вече съществува такава тема не означава, че трябва да я изтриете.

# 546
Две теми със сходно или еднакво съдържание на първа и втора страница на даден подфорум са излишни. Ако желаете да изкажете мнението си или да побутнете дискусията отново на първа страница във форума, използвайте вече съществуващата тема.

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 09:33 от bubanka

# 547
  • Варна
Пуска тема след тема за някакъв грозен тоалет.  ooooh!
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=457271

# 548
Току що бяха изтрити 2 мои поста. Единия - благодарност към момичета, които бяха превели едно видео, другия - изразих съгласие с мнение от дискусията. Не разбирам защо, с кое наруших правилата? Благодаря!

# 549
И двата Ви постинга нарушават правилата:

Цитат
Ако имате да кажете нещо по темата - изразете го с повече от една дума. Пускането на едносрични постинги, публикации с емотикон без текст, постинги "запис", както и публикации с цел трупане на брой мнения не се толерират!

Правила и политика на форумите

# 550
Трябваше да напиша:  "Много ти благодаря Мария" (примерно) и нямаше да ме изтриете.
Разбрах. Благодаря!

# 551
  • AMS
Привет!
Обръщам се специално към модератор публично с въпросите - Сигнализирано ли е за пост 392 в темата
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=765328.390 както и за другите постове, които са го вмъкнали с цитат? Ако няма сигнал към модератор, това означава ли, че всичко е по правилата? Ако пък е информиран модератор, защо няма реакция?

# 552
В нарушение на правилата е.
Редактирам. Peace

Цитат
Ако пък е информиран модератор, защо няма реакция?

Реагира се при първа възможност. Извинете ни, че не сме 24/7 на компютрите и редакцията не е била светкавична. Tired 

# 553
Не искам да звуча заядливо и не знам дали е бъг (а и вече няма тема за такива проблеми), но за пореден път ми се случва да вляза във форума и автоматично да ми е сменена визията на темите, при положение, че целенасочено използвам старата. Може би е 4-ти или 5-ти път в последните две седмици. Просто вечерта съм чела, затворила съм форума и сутринта с влизането е ховата версия. Случва ми се и на домашния и служебния компютър. Не е приятно.

# 554
  • Русе/София
Не искам да звуча заядливо и не знам дали е бъг (а и вече няма тема за такива проблеми), но за пореден път ми се случва да вляза във форума и автоматично да ми е сменена визията на темите, при положение, че целенасочено използвам старата. Може би е 4-ти или 5-ти път в последните две седмици. Просто вечерта съм чела, затворила съм форума и сутринта с влизането е ховата версия. Случва ми се и на домашния и служебния компютър. Не е приятно.
и при мен се случва

Общи условия

Активация на акаунт