ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 461
  • 5 744
  •   2
Отговори
# 555
Това може да се случи при изчистване на кеша/бисквитките на браузера.

# 556
Мама, искаш да кажеш, че се оправя или се причинява от това? Защото аз нарочно не си спомням да съм чистила кукита. Освен ако не е някаква специфична настройка на браузъра  Embarassed възможно ли е?  Затова ли мръсника ме разлогва периодично от някои сайтове  Angry

# 557
  • София
И аз нищо не чистя ръчно, а периодично също ми се зарежда новата версия  Tired

# 558
Ако се изтрият кешът и бисквитките, браузерът вече не "помни" избора.

Възможно е браузерът да е настроен да премахва автоматично кеш и кукита, някои антивирусни програми или програми за оптимизиране работата на компютъра също могат да трият кеш и бисквитки.

Да, ако въпреки отметката "запомни ме" (не само тук, но и в други сайтове) Ви "изхвърля" и трябва да се логнете отново, то значи, че са изтрити бисквитките.

# 559
  • Русе/София
Аз не съм трила нищо,също така нито браузъра,нито антивирусната или която и да е друга програма не ми чисти кеш и бисквитки.Правя си го ръчно,ако ми трябва.Така че,не е от там.

# 560
А колко е сесията, ако не е отметнато "запомни ме"? Мен ме изхвърля през час- час и половина.

# 561
Цитат
Да, ако въпреки отметката "запомни ме" (не само тук, но и в други сайтове) Ви "изхвърля" и трябва да се логнете отново, то значи, че са изтрити бисквитките.

Другите сайтове периодично ме изхвърлят, но форумът никога досега не е  Peace

# 562
А колко е сесията, ако не е отметнато "запомни ме"? Мен ме изхвърля през час- час и половина.

90 минути

# 563
Благодаря! А "Запомни ме"  да ми запази паролата в компютъра ли означава? Извинете ме за невежеството.

Последна редакция: пт, 14 фев 2014, 12:52 от Бубче

# 564
Не. Не съхранява паролата на компютъра Ви.
Системата записва на компютъра Ви кратка информация, чрез която да Ви разпознава. Това са т.нар. бисквитки (cookies). Ако изберете да Ви "запомни" винаги при отварянето на сайта ще сте логната, но и всеки, който има достъп до компютъра Ви ще може да влезе с Вашия профил тук.

# 565
Благодаря Ви и честит празник!  bouquet

# 566
Предвижда ли се въвеждане на функция "игнор" на потребител, която да дава възможност да не се явяват негови публикации?

# 567
Не засега.

За момента може да се ограничи само получаването на лични съобщения от един, повече или от всички потребители.

# 568
  • София
Към темата за православните пости пуснах анкета, която приключи. Сега обаче не мога да я махна. Ще ми помогнете ли как да се оправя.

Ето ви и темата:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=763313

# 569
Само да я изтрием ли е необходимо?
Или искате нова анкета да се пусне?

Общи условия

Активация на акаунт