ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 614
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Само да я изтрием ли е необходимо?
Или искате нова анкета да се пусне?

Ами да се изтрие, защото вече я приключихме, ама исках да се науча аз как се прави. Пък и не разбирам кой и защо я е заключил.

Иначе аз мога да пускам нови анкети там.

# 571
  • в 1001-та нощ
Най-долу под страниците на темата има бутон:

# 572
# 573
Днес се работи по системата за известяване по имейл.
Възможно е да има прекъсвания на известията за нови отговори и теми, за които е включен абонамент.
Молим да ни извините за неудобството!

# 574
Трудно ми е да слагам снимка като пускам тема. Свалям снимки от нета и все малки се оказват. Как да разбера какъв размер са преди да ги сваля?

# 575
  • Sofia
Зависи от браузъра
Мозила -> десен бутон на мишката в/у изображението и -> view image info. Aко е намалено си пише:
 съвсем примерно: 155px × 200px (scaled to 100px × 129px)
Експлорър -> десен бутон -> Properties

# 576
Здравейте,
Опитвам се да си регистрирам нов профил, а този не искам да ползвам повече. Регистрирах се вчера и от тогава чакам код за потвърждение, но все няма и няма. Десетки пъти влизам в опцията за изпращане на нов код, пак нищо не ми праща. Не мога да пиша като гост, явно опцията е премахната, следователно не мога да си изтрия и единствения активен акаунт. Ще ми помогнете ли? Новото профил-име е Baby_Bonita.

# 577
  • в огледалото на живота
Здравейте,
Опитвам се да си регистрирам нов профил, а този не искам да ползвам повече. Регистрирах се вчера и от тогава чакам код за потвърждение, но все няма и няма. Десетки пъти влизам в опцията за изпращане на нов код, пак нищо не ми праща. Не мога да пиша като гост, явно опцията е премахната, следователно не мога да си изтрия и единствения активен акаунт. Ще ми помогнете ли? Новото профил-име е Baby_Bonita.
Недопустимо е да имаш два профила.
Не се трие такъв,само временно се замразява  Peace

# 578
MamaD, активирам новия профил и ограничавам достъпа до стария.

# 579
  • София
Днес се работи по системата за известяване по имейл.
Възможно е да има прекъсвания на известията за нови отговори и теми, за които е включен абонамент.
Молим да ни извините за неудобството!
Здравейте!
Още ли се работи по известията за нови отговори по мейл? Необходимо ли е да правим настройките отново?
Благодаря  Hug.

# 580
  • Варна
Моля ви, спрете тази потребителка да пуска пост след пост, с нейните виждания по въпроса. Писала ги е вече многократно, темата се следи трудно.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=765965.msg27490980#new

# 581
  • Оптимист по принуда
Моля ви, спрете тази потребителка да пуска пост след пост, с нейните виждания по въпроса. Писала ги е вече многократно, темата се следи трудно.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=765965.msg27490980#new

Също следя темата и съм възмутена, моля да я спрете, направо не се чете, отговаря на всеки поотделно с безкрайни цитати.

# 582
  • София
Kакъв трябва да е размера на снимката - корица на тема? Прочетох някъде, че е 680/260 пиксела, но не я приема.

# 583
  • В сърцето на любимия човек
Изображението трябва да е поне 680x260px. - това се изписва автоматично, когато се опитам да кача по-малка снимка.
Някой беше питал как да си намери подходяща по размери снимка:
Гугъл дава възможност за търсене по размер - от "Инструменти за търсене" --> "Размер" - може да се търси и по конкретен размер или по някои от другите критерии.

# 584
  • София
Снимката е голяма. Намалих я първо на 700/300. Не можа да се качи. После я направих да е точно 680/260 и пак не става. Иначе първо пробвах с по-малка снимка, но нищо не ми изписа. Снимката се взима от компютъра, нали? Не виждам възможност да я кача някъде и да сложа линк.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт