ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 846
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 150
Модераторите нямат нищо общо.

По-горе Ви зададоха няколко въпроса. Не модератори - потребители Ви зададоха въпросите с идеята да Ви помогнат, защото функцията работи за всички.

Би ли обяснила стъпка по стъпка как спираш следенето ?
Нещо не правиш както трябва.

и къде се появява темата - във Всичко, в Нови отговори или в Следени?

# 151
  • Габрово
Защо ми се появи това <br/>  в долния десен ъгъл при подписа? Днес си смених аватара, да не би нещо да не съм направила както трябва?

# 152
Здравейте, Мамма!
Моля, за Вашия  коментар:
1.   Малко яснота върху основанието за бан – провокация.  Провокация  и насаждане на неприязън ли са ироничните, дори саркастичните  постове към даден актьор, нищо лично към феновете му.  Или е свободно изразено  мнение.  Или трябва да се съобразявам с някоя фенка, която приема лично поста ми  и се обижда, че нейният любимец е грозен, примерно.  И натиска опцията. Навсякъде има триене на постове, бан, но никъде това не става чрез доклади на потребителите.  Личното ми мнение, че тази опция трябва да бъде премахната.   
2.   Тежестта на провокацията , по смисъла на правилата,  сравнена с другите основания за бан: флуд,  чат, спам, мултиакаунтинг.   Повтарящите се и безсмислени постове са също вид провокация.  Да ти набиват едно и също, не е ли психоатака?
3.   Превръщането на една тема от дискусионна, така както е зададена,  във фен клуб не е ли израждане на темата и повод да се заключи.
4.   Предсрочното заключване на теми нарушение ли е на правилата и кой заключва темите.
Сигурна съм , че отговорите ще бъдат полезни и за двете страни.
Предварително благодаря!

# 153
Сега всяка една ли от онази безумна тема ще се изреди тук, за подробен анализ на форумните правила?!
Аман. Писна ми да ви чета, вас, глупавите ви въпроси и простотиите ви.

# 154
И на мен ми писна от тъпите им турски сериали. Дори не знаех, че темата е за актьор, а не за актриса Crossing Arms

# 155
Тонът, с който се разговаря с администраторите, и начинът, по който им се искат обяснения и им се държи сметка за действията е, меко казано, нагъл... В 98% от форумите по света, за подобен тон и изказвания, директно се получава безапелационен бан...
За кой ли път се учудвам от разбирането и търпимостта, които се проявяват от страна на Mamma и Tatti - и го казвам съвсем откровено, нито ги знам, нито ги познавам и имам някакви отношения, така че обвиненията в "подмазване" само ме забавляват...

# 156
Могат ли модераторите да четат личните съобщения?

Ще наруша етикета лични съобщения да не се пускат публично.

Цитат
elmagnifico
Регистриран

Общо мнения: 0

Профил Лично Съобщение (Offline)

(Без заглавие)
« Изпратено до: Естел Бързоход : Ср., 08 Ян. 2014, 19:59 »
   Цитирай Отговор Изтрий това съобщение
Имам чувството, че си огън в секса Stuck Out Tongue

Цитат
Профил: elmagnifico    Картинка/Текст
Име:    elmagnifico
Публикации:    0 (0 на ден)
Ранг:    Регистриран
Дата на регистрация:    Ср., 08 Ян. 2014, 17:45
Последно Активен:    Четв., 09 Ян. 2014, 21:15
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=452973

Предвид че местожителството и годините му са същите като моите, много ми прилича на провокация. Може ли БАНан?

# 157
# 158
Благодаря, Бубанка!

# 159
  • КиТ
clio1978,препоръчвам ти да отделиш 2 часа в клюкарника в някоя тема където има спор,това което питаш е смешно.В този форум има много раздели и под форуми,ако не е ясно,но явно романтичния се е превърнал в детска градина  Thinking Което не го очаквах Rolling Eyes В предвид ,че в началото на регистрацията ми съм прекарала не малко време там .

# 160
Защо ми се появи това <br/>  в долния десен ъгъл при подписа? Днес си смених аватара, да не би нещо да не съм направила както трябва?

<br /> e html код, указващ прекъсване на реда, нов ред. Във форума, в мнения и в подписи не се разрешава ползването на html код. Влезте в Профил, от полето за подпис премахнете <br /> (между кодовете за двете лентички е). Сложете кода на втората леничка на нов ред.

направете го така

Код:
[url=http://bg-mamma.com][img]https://tick.bg-mamma.com/109660[/img][/url]
[url=http://bg-mamma.com][img]https://tick.bg-mamma.com/109661[/img][/url]

1.   Малко яснота върху основанието за бан – провокация.  Провокация  и насаждане на неприязън ли са ироничните, дори саркастичните  постове към даден актьор, нищо лично към феновете му.  Или е свободно изразено  мнение.  Или трябва да се съобразявам с някоя фенка, която приема лично поста ми  и се обижда, че нейният любимец е грозен, примерно.  И натиска опцията. Навсякъде има триене на постове, бан, но никъде това не става чрез доклади на потребителите.  Личното ми мнение, че тази опция трябва да бъде премахната.  

По-горе писах по темата и дадох пример ЦСКА и Левски. Когато се влиза в дадена тема с цел тенденциозно дразнене, да, това е провокация с цел предизвикване на скандал.

2.   Тежестта на провокацията , по смисъла на правилата,  сравнена с другите основания за бан: флуд,  чат, спам, мултиакаунтинг.   Повтарящите се и безсмислени постове са също вид провокация.  Да ти набиват едно и също, не е ли психоатака?

Повтарящи се безсмислени постове са в случай, че някой влезне и пуска публикации, нямащи нищо общо с темата. Когато пък има поредица от публикации от един потребител, без да има други постинги между тях, то той получава съответното предупреждение и насока да ползва функцията за редакция.

3.   Превръщането на една тема от дискусионна, така както е зададена,  във фен клуб не е ли израждане на темата и повод да се заключи.

Не съм проследила историята на темата в кой момент е била прекръстена от името на сериала на името на актьора, но в момента темата е за актьора, явно е фен тема. Не виждам причина и повод за заключването и, както и не виждам повод да не се допуска фен-теми като цяло, независимо дали става въпрос за актьор, музикант, спортист и т.н.

4.   Предсрочното заключване на теми нарушение ли е на правилата и кой заключва темите.

Темите с продължение се заключват при достигане на 50 стр. (допустимо е 48-52 в зависимост от това кога бъде пусната нова тема и информиран модератор). Модератори с ранг Джедай и Админи могат да заключват теми.

Могат ли модераторите да четат личните съобщения?

Не. Модератори и администратори нямат достъп до личните съобщения.

Да.

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 15:05 от Tatti

# 161
  • Габрово
Благодаря, Mamma. Хич и не забелязах, че е между кодовете на лентите  Blush.

# 162
Защо не става да си сложа аватар от сайта tumblr?

# 163
Модераторите нямат нищо общо.

По-горе Ви зададоха няколко въпроса. Не модератори - потребители Ви зададоха въпросите с идеята да Ви помогнат, защото функцията работи за всички.

Би ли обяснила стъпка по стъпка как спираш следенето ?
Нещо не правиш както трябва.

и къде се появява темата - във Всичко, в Нови отговори или в Следени?
Темата се появява и в нови отговори и в следене.Правя това,което съм правила и при старата версия и следенето спираше и темата не се появяваше вече никъде,нито в нови отговори,нито в следене.

# 164
Защо не става да си сложа аватар от сайта tumblr?

Моля за точен адрес на изображението, което се опитвате да поставите за аватар.

Темата се появява и в нови отговори и в следене.Правя това,което съм правила и при старата версия и следенето спираше и темата не се появяваше вече никъде,нито в нови отговори,нито в следене.

Абсолютно невъзможно! Нямате никакъв запис в известия, така че в Следени теми не може да излиза каквото и да било. Просто няма начин. Няма как системата сама да реши да постави нещо в Следени теми, при положение, че няма запис в базата данни и в профила Ви, че сте се абонирали за тема. Освен това, както няколко пъти вече обясних, функциите са същите, работят по същия начин, не са променяни.

В Следени теми на заглавната се появяват същите теми, които са и в профила Ви, в Известия и е-mail, а там няма нищо. Системата "чете" тези теми от едно и също място, така че няма начин в Профила Ви да няма записани теми в Известия, а да Ви се появява в Следени теми.

Темата може да Ви излиза единствено във Всичко и в Активни теми, както и в Отговори, ако след отписването отворите или пишете отново тук.

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 15:10 от Mamma

Общи условия

Активация на акаунт