ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 816
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 285
Засрам  Blush
Благодаря   bouquet

Ще си спестя лаишкото мнение Grinning (или всъщност ще го пусна на ЛС)

Редактирам се - като гледам "активността" на болница Щерев в този подфорум, чудя се защо изобщо съществува Wink

# 286
Отделно от това обаче, вече бутона "Отговори" не работи както трябва. Натискам го, без да съм влизала в тема, и то не ми обновява публикациите. В смисъл, че трябва да вляза в някоя тема, и когато изляза вече виждам новите отговори. А ако само искам да се обнови списъка не става.
Този  проблем отново май е на дневен ред.

Когато прочета и последната тема в списъка "Отговори" и ми излезе "Няма нови отговори в темите, в които сте участвали, или нямате нито една публикация. ", кликвам върху "Отговори" и никаква реакция - не презарежда и няма нито едно ново. Влизам в някоя тема - веднага (примерно) 5 нови в "Отговори".

# 287
  • София !
Отделно от това обаче, вече бутона "Отговори" не работи както трябва. Натискам го, без да съм влизала в тема, и то не ми обновява публикациите. В смисъл, че трябва да вляза в някоя тема, и когато изляза вече виждам новите отговори. А ако само искам да се обнови списъка не става.
Този  проблем отново май е на дневен ред.

Когато прочета и последната тема в списъка "Отговори" и ми излезе "Няма нови отговори в темите, в които сте участвали, или нямате нито една публикация. ", кликвам върху "Отговори" и никаква реакция - не презарежда и няма нито едно ново. Влизам в някоя тема - веднага (примерно) 5 нови в "Отговори".

Същото е , и при мен ( то май при всички е така ) . Дали , има начин , да се реши този проблем  newsm78 newsm78

# 288
Отделно от това обаче, вече бутона "Отговори" не работи както трябва. Натискам го, без да съм влизала в тема, и то не ми обновява публикациите. ....
........", кликвам върху "Отговори" и никаква реакция - не презарежда и няма нито едно ново. Влизам в някоя тема - веднага (примерно) 5 нови в "Отговори".
Същото е , и при мен ( то май при всички е така ) . Дали , има начин , да се реши този проблем  newsm78 newsm78

С рефреш обновявам списъка, и при мен не работи. Peace

# 289
С рефреш работи наистина, но при положение, че досега е работило обновяването с кликване върху "Отговори", не разбирам защо е пипано. Вероятно и това е бъг, по който, надявам се, се работи.

# 290
Бутонът работи.
Както и всяка друга страница от форума, за да се покаже новото в нея, е нужно да бъде презаредена.
Например, ако сте в дадена тема и има нови отговори в нея, то те няма да се появят, докато не презаредите темата или не излезете от нея и влезете отново.

Ако вече сте кликнали върху Отговори и е отворена страницата и разделът за Нови отговори, то за да се опресни информацията е нужно да презаредите страницата.

Варианти:
- бутон за Refresh/Reload на браузера
- View/Изглед -> Refresh/Reload/Презареди
- клавиш F5
- клавишна комбинация ctrl+R
- десен бутон на мишката и Презареждане/Refresh/Reload
- кликване върху друг раздел и връщане отново на Нови отговори.

# 291
Бутонът работи.
Както и всяка друга страница от форума, за да се покаже новото в нея, е нужно да бъде презаредена.
Например, ако сте в дадена тема и има нови отговори в нея, то те няма да се появят, докато не презаредите темата или не излезете от нея и влезете отново.

Ако вече сте кликнали върху Отговори и е отворена страницата и разделът за Нови отговори, то за да се опресни информацията е нужно да презаредите страницата.

Варианти:
- бутон за Refresh/Reload на браузера
- View/Изглед -> Refresh/Reload/Презареди
- клавиш F5
- клавишна комбинация ctrl+R
- десен бутон на мишката и Презареждане/Refresh/Reload
- кликване върху друг раздел и връщане отново на Нови отговори.

Благодаря за разясненията  smile3525

# 292
Благодаря за отговора.

За да ни направи впечатление и да "ревнем", че не работи, значи досега се е презареждала страницата с натискане на "Отговори", когато списъкът с новите отговори е празен.

Преди, когато се натискаше "Отговори", адресът в адрес бара на браузера изглеждаше ето така и съдържаше unreadreplies:
www.bg-mamma.com/index.php?action=unreadreplies

С новата версия на форума в адрес бара не се появява това, а наместо него - index feed type.

Вероятно "неработенето" на "Отговори", защото реално за мен този бутон не работи, е свързано с промяната на адреса  newsm78

# 293
За да се каже, че не работи, то значи да не отваря въобще страницата.
Където и да сте в сайта, кликвайки върху бутона, той работи.
Бутонът в новата визия не презарежда страницата.
Ще говоря утре с програмистите за възможността да се върне функцията за презареждане или добавянето на линк Опресни вътре в страницата до линковете Маркирай прочетено и Спри следенето.

# 294
ОК, не съм се изразила правилно, че не работи, а че бутонът в новата визия не презарежда страницата в случаите, в които вече съм на "Отговори" и списъкът е празен.

Ще говоря утре с програмистите за възможността да се върне функцията за презареждане или добавянето на линк Опресни вътре в страницата до линковете Маркирай прочетено и Спри следенето.

Ако е удобно, нека е първата опция:
Цитат
възможността да се върне функцията за презареждане

Добавянето на нов линк...  Rolling Eyes (много станаха новите неща)

Благодаря!

# 295
Защо теми, в които не съм писала, ми излизат в "Нови отговори"?! newsm78

# 296
Моля за конкретен пример - линк, а по възможност и скрийншот.
Сигурно ли е, че е в Нови отговори, а не във Всичко или Активни теми?

# 297
Моля за конкретен пример - линк, а по възможност и скрийншот.
Сигурно ли е, че е в Нови отговори, а не във Всичко или Активни теми?

Линк и скрийншот към какво? Thinking
Ето, излезе ми за тази тема, а преди това не бях писала в нея.
Също и "Въпроси всякакви".
Преди това пък някаква от "Красива мама".
Натиснах "Спри следенето", макар че никога не съм искала да ги следя.
А на въпроса дали съм сигурна - стига де, нали не е сериозно? Simple Smile

# 298
Линк и скрийншот към какво? Thinking

Исках линк към тема, в която нямате публикация и скрийншот, че именно в Нови отговори се появява въпросната тема. Посочването на конкретните теми обаче бе достатъчно.

Ето, излезе ми за тази тема, а преди това не бях писала в нея.

Предишното Ви мнение в тази тема

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=699073.msg24519396#msg24519396

Здравейте, имам едно странно питане:
ако заглавието на темата е по- дълго, не ми позволява да публикувам отговор.
...

Също и "Въпроси всякакви".

Мнението Ви във "Въпроси всякакви"
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=360412.msg19427253#msg19427253

Момичета, имам проблем.
Не тоя с главата, с него съм свикнала и не ми пречи ...

Преди това пък някаква от "Красива мама".

Коя е темата в Красива мама, в която нямате публикация, а се е появила в Нови отговори?

Натиснах "Спри следенето", макар че никога не съм искала да ги следя.

Темите, в които имате публикации и в които има нови отговори автоматично се показват в списъка Нови отговори. По желание е отписването от следене.

А на въпроса дали съм сигурна - стига де, нали не е сериозно? Simple Smile

Съвсем сериозно Simple Smile

# 299
Хм, в едната тема съм писала преди почти 3 години, в другата преди 1.
Не знам от кога не са ми излизали в "Нови отговори" (най- вероятно съм спряла следенето веднага, след като тази опция се появи), даже съм забравила, че съм писала там, за това ми стана странно защо така изведнъж изникнаха от нищото.
Темата в Красива мама беше нещо за коса, но не помня коя беше, аз по принцип не посещавам много този подфорум.
Както и да е, да се надявам, че няма пак да се появяват. Peace

И благодаря за вниманието и отделеното време, много си мила (както винаги!).  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт