ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 402 774
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 1 350
Че то имало и подфорум Домашни сладкиши  Crazy
Благодаря, Лабрекс и Мама. Въобще не бях обърнала внимание на менюто. Много е удобно.  Peace

# 1 351
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Не намирам темата КГБ - къде да търся?

# 1 352
В подфорум Клуб на готините баби.
Горе в Дом и семейство има линк към новия форум - http://www.bg-mamma.com/?board=157.0

Ето и актуалната тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=779716.0

Ако имате публикация в темата може да я намерите и през собствените си публикации.
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;sa=showPosts

# 1 353
  • В сърцето на любимия човек
В темата "Въпроси всякакви" отдолу има много голям вертикален банер:
Скрит текст:
Да не би аз нещо да съм направила и да съм го завлачила от дясното поле?

ПП: при рефреш изчезна  newsm78

# 1 354
  • Ямбол
може ли да се освободи пощата на потребител DaRk_ThReaT, няколко пъти ми пише,а аз не мога да му отг.

# 1 355
може ли да се освободи пощата на потребител DaRk_ThReaT, няколко пъти ми пише,а аз не мога да му отг.

Писах да я разчисти.

# 1 356
  • Варна
Защо ми я няма титлата "БГ-мамма поет"? Rolling Eyes

И нещо друго - от сутринта насам в "Нови отговори" ми се появяват теми, в които няма нови отговори от 2005-та, 2010-та и т. н.

# 1 357
И нещо друго - от сутринта насам в "Нови отговори" ми се появяват теми, в които няма нови отговори от 2005-та, 2010-та и т. н.

С оглед на изключително нарасналия обем от дискусии и тематики и с цел по-добра подреденост, по-лесна ориентация и преминаване към по-удобна навигация в сайта, са създадени множество нови тематични категории и форуми.

...
Новите форуми ще се появяват постепенно и постепенно в тях ще бъдат прехвърляни съответните теми.
Предвид огромния обем от теми, които трябва да бъдат прегледани и преместени, това няма да стане за един или два дни, като в първите няколко дни е възможно да има теми, които се намират във форуми с неподходящи заглавия.

При местенето на стари теми е възможно системата да Ви прати известие (ако имате включен абонамент за дадената тема или форум), както и в списъците с Нови отговори и Следени теми да се появят много стари теми.

# 1 358
А подфорум "Близнаци" къде се потурчи?  Thinking

# 1 359
# 1 360
  • Варна
Мерси, bubanka!

А за титлата нещо знаеш ли? Гледам, че тотално са изчезнали всички почетни титли, които преди време бяхме получили, включително и препратката към конкурса за стихотворения за Бг-мамма в поста на Мамма за ранговете. Rolling Eyes

# 1 361

Благодаря!

От падащо меню в кой голям раздел да го търся? Не го виждам в "За бебето и детето", където бе и му е мястото всъщност.
И още - на страницата на самия подфорум никъде не може да се намери от кой основен раздел е част. Преди това се указваше.

# 1 362

Благодаря!

От падащо меню в кой голям раздел да го търся? Не го виждам в "За бебето и детето", където бе и му е мястото всъщност.
И още - на страницата на самия подфорум никъде не може да се намери от кой основен раздел е част. Преди това се указваше.
В Дом и семейство е  newsm78

# 1 363
А за титлата нещо знаеш ли?

chockolina, тъй като ще преминем към 2 вида ранг (ранг в даден форум и ранг общо за сайта), то няма да има отделни потребителски рангове.
Отделно от това в новата визия няма звездички и специални картинки за ранговете. Старите специални рангове даваха и по-голям брой лични съобщения, които обаче сега са със същия лимит и за останалите потребители.
И на мен ми беше мъчно за затриването им.

# 1 364
  • Варна
Много съжалявам... харесвах си титлата/ранга Sad Караше ме да се чувствам като специален член на специална общност. Която явно вече я няма... но това може просто да се види от всеки, който се зачете малко в по-стари теми - колко по-толерантни бяхме и колко по-близки.
Между другото, напоследък забелязвам, че при използване на търсачката в Гугъл по конкретен въпрос, се отварят основно теми (полезни - с конкретни отговори на поставени въпроси, не отчетни) от преди 2010 г. Което може би е породено от промяната в потребителите - основно консуматори на информация, а не предоставящи такава. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт