ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 744
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 1 740
  • В сърцето на любимия човек
Писах преди време, но явно въпросът ми е бил пропуснат:
Моля тази тема да бъде преместена в "Деца", може би от 0-6 години.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=786728.0;topicrefid=20
Това е тема на мамите от Искам бебе и в темата се обсъждат грижи около децата, а не сериали или плетки.
Благодаря   bouquet

# 1 741
Бе тая нова визия е абсолютна леш. Друг е въпроса, че за визия има българска думичка.
Залепил съм си един падащ сив картон с тиксо на екрана да закрива дясната третина и съм я заебал.

# 1 742
  • Варна
Вече сме на новата платформа, а продължава да ми излиза грешка 504 при редакция на първи пост на тема.  newsm78

# 1 743
Ясно ми е, че рекламите не могат да се избегнат. Не може ли поне да не са мигащи, святкащи, мърдащи?  Сякаш не стига, че са заели половината страница. То направо не може да се чете.

# 1 744
  • Оптимист по принуда
Не мога да публикувам отговор през мобилната в-я,излиза ми това:
*Warning*: Parameter 1 to template_postbox_mobilever() expected to be a reference, value given in */home/www/viscomp/Themes/bgmamma/index.template.php* on line *51*

# 1 745
  • в огледалото на живота
Aз да попитам ако може...  newsm56
Каква е ролята на бутончето Like и ако кликна на него какво ще визуализира в поста ми....

# 1 746
  • КиТ
Това значи,че харесваш дадения пост,като фейсбук,но няма връзка с него просто се вижда,че си харесала дадения коментар  Peace Crazy

# 1 747
  • София
Това значи,че харесваш дадения пост,като фейсбук,но няма връзка с него просто се вижда,че си харесала дадения коментар  Peace Crazy
Поста или темата, защото имам само едно Like, а не на всеки пост  newsm78

# 1 748
  • КиТ
Отдолу преди подписа ти има цитирай и харесва ми  Peace
А отгоре където е ника,ранга и след това има една 0 и сърце,там се отразява като ти е харесан поста  Crazy Hug

# 1 749
  • София
Отдолу преди подписа ти има цитирай и харесва ми  Peace
А отгоре където е ника,ранга и след това има една 0 и сърце,там се отразява като ти е харесан поста  Crazy Hug
Нищо не виждам  ooooh!

сърцето горе при ника не ми е активно, активна ми е датата - натиснах я, но поста ти не стана харесан.

А долу изобщо не намирам Like ooooh! Направо се депресирам от себе си... Намерих го това долното  Party

ПП Аз всъщност влезнах да кажа, че форумът пак ми е бавен  Peace

# 1 750
  • в огледалото на живота
 ooooh!
Тъкмо се чудех и тези сърчица с какъв символ са.... Crazy
Получих отговор.... Laughing

# 1 751
  • КиТ
Значи на собствения пост не си го виждаш примерно на моя гледай ей тука се намира:

# 1 752
  • София
Видях го, благодаря ти   bouquet

А Like най-отдолу за какво е? За харесване на темата ли?

# 1 753
  • КиТ
Няма проблем  Hug

Да  Peace Joy

# 1 754
  • в морето до колене
Видях го, благодаря ти   bouquet

А Like най-отдолу за какво е? За харесване на темата ли?

Може да се "хареса" темата - до бутона "отговор" има бутонче със сърце - оттам се харесва тема. И тя се появява в списък с харесани теми, до който има директен линк от първа страница на форума.
Аз съм си сложила в този списък стари теми, които си пазя заради информацията в тях, която ми е нужна и полезна, но съм ги извадила от списъка със следените теми, за които да получавам известия. Обаче не мога да кажа, дали известията спират, ако се появи нов пост в тях - просто са прекалено стари и в тях вече не се пише. Може би трябва да пробвам тази функция с някоя актуална тема - да видя, как точно работи...

Отделно има опция да се "хареса" отделен пост. И тогава броят на харесалите го се появява в лентата с профила на пишещия. Мисля, че броят на харесаните постове ще играе някаква роля за статуса на дадения потребител във форума, но не помня точно как. Беше обяснено в една от първите теми за промените още през зимата.

Общи условия

Активация на акаунт