ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 245
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 1 755
Дзвер- харесах ти публикацията и имаш вече едно сърчице от мен. Laughing
Имам чувството че съм в първи клас и уча азбуката, то бутони, то групи, чудо.
Как се отписва от групите, не мога да схвана. Моите групи като натисна, не ми е активен бутона.

# 1 756
  • София
Дзвер- харесах ти публикацията и имаш вече едно сърчице от мен. Laughing
Имам чувството че съм в първи клас и уча азбуката, то бутони, то групи, чудо.
Как се отписва от групите, не мога да схвана. Моите групи като натисна, не ми е активен бутона.
e това вече го научих  Joy

Влизаш в групата, горе в картинката, където пише името на групата, ама най-горе, има в червено квадратче зъбно колело. Като го натиснеш и се появява опция да напуснеш групата  Peace

# 1 757
 hahaha
Мерси, разбрах. То и в профила ми се вижда къде членувам. ooooh!
Много ми е смешно.

# 1 758
hahaha
Мерси, разбрах. То и в профила ми се вижда къде членувам. ooooh!
Много ми е смешно.

Влизаш си в профила, вляво има Настройки на групи, можеш да редактираш кои да се виждат и кои не. Simple Smile

# 1 759
  • КиТ
Бая си ги наредила  hahaha hahaha hahaha
Да ти кажа как да ги скриеш,значи влизаш в профил,слизаш надолу пише интереси:... и отдясно квадратче скрий  Peace

# 1 760
  bouquet
А аватара виждате ли ми? Аз не. И на Бубче не го виждам.
 Joy

# 1 761
  • КиТ
Hug Hug Hug

Не се вижда,само розов силует,да не се е прецакал нещо сайта където си качила картинката  newsm78

# 1 762
  bouquet
 Joy

В профила нямате зададен аватар. Бубче също няма.

# 1 763
 bouquet
 Joy

Твоят го виждам. А аз нямам, не съм сложила. Grinning

# 1 764
  • София
Бая си ги наредила  hahaha hahaha hahaha
Да ти кажа как да ги скриеш,значи влизаш в профил,слизаш надолу пише интереси:... и отдясно квадратче скрий  Peace
Това само ги крие от визуализация на заглавната страница, но не те отписва от групите и ти висят отговорите в Моите групи. За да ги махнеш от членство, трябва да влезеш в групата и да я напуснеш. Дали обясних  newsm78

# 1 765
  bouquet Да, да, разбрах. И аватара сложих, мерси на всички! Хубав ден!

# 1 766
Новата версия е не просто ужасна, а направо УЖАСНА!

Къде ми е началната страница, с всички форуми?
Къде са ми "Отговори" по теми, в които съм писала?
Имам още поне 10-на въпроса, ама това са ми най!
Благодаря!

Макар че нямам идея дали ще видя отговора, при липсата на "отговори"....    newsm78

Ама, така е разхвърлян новия вид-никакъв ред, никаква логика в систематизирането,  че ........плаче си, не, направо си реве за смяна на "дизайнерите".

# 1 767
  • КиТ
Където е надписа на БГ мама има една решетка,квадрат,чукаш там е пълния списък с теми и форуми  Peace
Отговорите са горе дясно където има едно синьо съобщение с цифрички  Wink
Питай другите отговори,ще помагаме  Hug

# 1 768
На началната страница много отдавна няма всички форуми.
Всички категории може да достъпите чрез бутона, който е от ляво на логото и е видим на всяка страница от сайта.
Ако искате да имате бърз достъп до определени форуми, може да се включите в съответните им групи (ако не желаете известяване за нови теми в тях, може да изключите известяването).
Бързите линкове до предпочитаните от Вас форуми ще са достъпни на заглавна страница, в страницата с категориите и в полето Бързи връзки, което е долу във всеки форум.

Темите, в които сте писали и има нови отговори са си както и досега - на заглавна страница - НОВИ ОТГОВОРИ. Достъпни са от всяка страница на сайта, от първата от трите иконки, които се намират в ляво от името Ви в заглавната лента. Трите иконки са (както и досега е било, но без текстов надпис) - Отговори, Известия, Лични съобщения.

# 1 769
  • гр. София
Всички категории може да достъпите чрез бутона, който е от ляво на логото и е видим на всяка страница от сайта.
Не се виждат всички подкатегории, а само някои. За да се видят и останалите от даден подфорум, трябва отново да се натиска на "Всички от категорията". Смятам, че с падащата лента преди беше най-удобно, без да се налага да се клика по няколко пъти, за да отидеш където искаш.

Искам да попитам защо така хаотично са наслагани подкатегориите за родените по години деца?

Общи условия

Активация на акаунт